Шпакловка и боядисване в Монтана

Майстор за шпакловка и боядисване в Монтана

Имате нужда от майстор за шпакловка и боядисване в Монтана. Доверете ни се и ни се обадете за оглед и цена за да можем да дадем, най-добрата оферта за вашият ремонт.

Телефон: 0899 85 75 00

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в Монтана

Шпакловката може да изглежда много сложен процес, но не е така. Вземете малко шпакловка върху малка шпатула и я нанесете върху изчистената пукнатина със спокойно, равномерно, но притискащо движение. Налягането по време на полагането е необходимо, за да проникне шпакловката по цялата дълбочина на пукнатината или фугата на гипсокартонните листове.

Шпакловка и боядисване в Монтана
Шпакловка и боядисване в Монтана


След запълване на пукнатината използваме закупената преди това серпянка. Веднага след като шпакловката изсъхне, се извършва двуслойно грундиране. След като грундът изсъхне напълно, ще ви трябва широка шпатула, за да нанесете слой, изравняващ повърхността на тавана.

Майстор за финна шпакловка и шкурене в Монтана


Ако повърхността е изравнена за първи път и няма видими недостатъци, под формата на ями или могили от прекомерната замазка, тогава можете да нанесете грунда отново – това ще бъде последният слой преди боядисване. Струва си да се отбележи, че без определено умение може да е трудно да получите веднага перфектния резултат. Ето защо, ако нещо не ви устройва, можете да нанесете още един тънък слой шпакловка, която накрая ще скрие всички нередности на пластира.


Възхищавайки се на работата си, трябва да оставите всички нанесени слоеве да изсъхнат напълно. След това можете да рисувате върху ремонтираната повърхност. Можете да нанесете специален грунд преди боядисване, но ако няма такъв, можете веднага да го боядисате с боя на водна основа.

Шпакловка и боядисване в Монтана

Използването на валяк ще позволи на боята да се разпространи равномерно. Може да се наложи да се разхождате с валяк за боядисване няколко пъти, така че ремонтираната зона да не се откроява на цвят на фона на останалата част от тавана.
Разбира се, за да скриете напълно следите от направените частични ремонти, най-добре е да освежите боядисването на целия таван

Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в Монтана

Съвременният потребител поставя все по-високи изисквания към стандарта на своя живот. Това се отразява на храната, облеклото и, разбира се, интериора на дома. Опънат таван от плат отговаря на всички високи естетически тенденции и се използва широко в довършителните работи.

Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в Монтана

Подобни статии