Майстор за шпакловане в Банско

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в Банско

Търся добър майстор за шпакловане в Банско, да може да откликне веднага и да си свърши работата в срок и качествено. Попаднали сте на правилното място, свържете се с нас:

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в Банско

Предимството на опънатите тавани

Идеята за опънатите тавани не е тенденция, а по-скоро дори ехо от миналото. Факт е, че той е пряко заимстван от древните египтяни. Дълго време този тип интериорна подредба беше забравена и не се помнеше до края на миналия век.

Майстор за шпакловане в Банско
Майстор за шпакловане в Банско

Швейцарските майстори на интериорния дизайн осъзнаха, че този тип дизайн на тавана изглежда не само шик, но и доста практичен и лесен за инсталиране. Скоро идеята е подхваната от французите, а след тях и от целия свят. Защо опънатите тавани са толкова добри? Майстор за шпакловане в Банско.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в Банско

Каква полза имат дизайнерите?
Съвременните дизайнери с радост се съгласяват да опънат тавани, защото ви позволяват да създавате ексклузивни композиции на тавана. Доста често те се превръщат в основата на целия интериор.

Независимо от дизайна на стаята, можете да изберете подходящия таван.
Поради съществуването на много опции за осветителни схеми, обхватът на приложение на тавани, изработени от поливинилхлорид или плат, значително се разширява.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в Банско

Благодарение на съвременните технологии, смелите фантазии на дизайнерите могат да се превърнат в реалност. Също така, стойността на опънатите тавани се крие във факта, че с тяхна помощ можете лесно да скриете всички дефекти в тавана.

Комуникациите (електрически кабели, въздуховоди) също се скриват лесно, което може да развали цялостната картина на интериора.

Каква е стойността на инсталацията?
Като начало отбелязваме, че инсталирането на опънат таван отнема малко време. В допълнение, той не изисква никакви глобални пермутации и подготовки.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в Банско

След инсталирането на таваните практически няма отпадъци и още повече, строителна битка, чието изхвърляне отнема доста усилия. Платната могат да се монтират както преди, така и след окончателното обновяване на помещенията.


Какви са оперативните ползи?
Лесната поддръжка на опънатите тавани очертава основните им оперативни предимства. Грижата за виниловия филм, който е опънат таван, се свежда до обичайното отстраняване на праха.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в Банско

Освен това прахът не е силен и се натрупва на повърхността поради своите антистатични свойства. Те се поддържат лесно в отлично състояние в продължение на десетилетия. Можете също така да ги актуализирате, като нанесете няколко слоя боя.


При температурни спадове тъканта не се поддава на деформация, а PVC перфектно запазва формата си, независимо от нивото на влажност в помещението, в което се използва. С оглед на това се препоръчва да изберете таван от плат за неотопляеми помещения, докато в помещения с висока влажност е по-препоръчително да се използват тавани на базата на PVC филм.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в Банско


Стреч платът не е огнеупорен, но се срутва в пламък, без да разпространява огън.
Особено забележителна е способността на PVC да издържа на рекордно голямо тегло за такава дебелина.

Този плюс ще играе ключова роля в случай, че съседите отгоре ще уредят за вас „наводнение“. Водата се натрупва върху платното, като същевременно не тече върху интериорни предмети.

Специалист може бързо да демонтира тавана и да източи натрупаната вода от него. Ако наводнението вече е елиминирано, не бързайте веднага да закачите тавана на място. Тъй като материалът не диша, ще трябва да бъде добре изсушен, преди да се върне на първоначалното си място.

Майстор за шпакловане в Банско

Безопасността на опънатите тавани за хората се потвърждава от много международни сертификати. Най-доброто доказателство за това е фактът, че те се инсталират дори в съвременните лечебни заведения.

Животът на конструкцията е средно петнадесет години. През цялото това време един обикновен таван ще изисква ремонт поне три пъти и съответно разходите също ще бъдат тройни. Поради това е много по-изгодно да инсталирате опънати тавани дори в ключа за спестяване на пари.

Днес опънатите тавани се правят много често както при ремонт на апартамент в нова сграда, така и в стар жилищен фонд. Ако сте започнали ремонт на апартамент до ключ и бюджетът ви принуждава да спестите от нещо, тогава опънатите тавани – точно такава опция – са едновременно печеливши и красиви. Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в Банско. Фирма за боядисване в Банско. Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в Банско. Майстор за боядисване в Банско