Майстор за шпакловане в Симитли

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в Симитли

Майстор за шпакловане в Симитли. Имате нужда от добър майстор за шпакловане и гипсокартон, окачено осветление и вътрешна изолация. Позвънете ни на телефона отдолу.

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в Симитли

Процесът на ремонт при всяко негово изпълнение винаги е много трудоемка задача. Хората, които предприемат бизнес сами за първи път, със сигурност ще имат много въпроси в хода на различни произведения.

Майстор за шпакловане в Симитли
Майстор за шпакловане в Симитли

Някои от най-подходящите вероятно ще бъдат свързани с методи за премахване на различни видове стари довършителни покрития. В тази статия ще разгледаме основните начини за премахване на мазилка от стени и тавани , ще научим как правилно да анализираме текущото състояние на покритието и да вземем решения относно недвусмислената необходимост от неговото демонтиране.


Майстор за шпакловане в Симитли

Ще разгледаме и ситуации, при които старата мазилка може да бъде оставена или ремонтирана и подсилена на място.

Дали да премахнете страта мазилка?


Един слой мазилка е основата, основата за всякакви други довършителни материали, било то тапети, облицовъчни плочки , декоративни каменни довършителни работи и т.н. Именно от това колко добре се извършва мазилката, зависи крайният резултат от ремонта и външният вид на помещението.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в Симитли

Покритието трябва да бъде равномерно, гладко и да има добро сцепление с повърхността на стената. Само в този случай тапетът или боята ще лежат плоски.

Ето защо, преди да завършите, си струва правилно да оцените състоянието на старите слой мазилка .и разберете дали ще издържи допълнително напрежение, дали ще се срути под слой лепило или тежки облицовъчни материали.

Едно е, когато мазилката вече е започнала ясно да се отдалечава от повърхността на стената под собственото си тегло и се държи условно. И е съвсем различно – когато визуално покритието изглежда абсолютно цялостно и надеждно.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в Симитли


В този случай трябва внимателно да почукате цялата повърхност. стената:
Това може да стане с малък чук. Просто се придвижете последователно от единия край на стената до другия, като нанасяте леки удари;


Слушайте внимателно звука на удара. Ако е глух, тогава прилепването към стената е добро. Звуков звук ще сигнализира, че има пролука между стената и мазилката, тоест на това място разтворът се е отдалечил от стената, но не отпада, тъй като е „задържан“ от съседния слой мазилка, който все още не е загубил адхезивните си свойства.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в Симитли

Бъдете готови за факта, че при удар целостта на повърхността ще бъде нарушена и слой от разтвор с определен размер може да падне;


Може да се случи, че тестът за подслушване на старото покритие преминава. Но не забравяйте, че може да се разпадне. Преди това строителите използваха най-евтината циментово-пясъчна смес.

И за още по-големи икономии, циментовият компонент присъства в състава в минимално количество, поради което мазилката има светлосив цвят. Преобладаването на пясъчния компонент прави разтвора по-малко монолитен, склонен към утаяване на повърхностни слоеве.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в Симитли

Дали това е така във вашия случай, можете да проверите с обикновена шпатула;
Прокарайте ръба на мистрия над слоя мазилка с известно усилие. Ако остане дълбок жлеб и видите, че пясъчните зърна са започнали да се лющят, веднага щом го докоснете с шпатула, настъпва естествено износване на покритието


Сега трябва да определите колко е дебел мазилният слой и дали е в това състояние по цялата си дълбочина. За да направите това, опитайте да вземете мазилката на мястото, където се образува браздата със същата шпатула или плоска отвертка.


Вътрешна илозация на стени и тавани в Симитли

Ако инструментът е лесно включен в състава и дори сте успели да изчистите малка площ по този начин до самата стена, ще трябва да премахнете хоросан. Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в Симитли. Фирма за боядисване в Симитли. Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в Симитли. Майстор за боядисване в Симитли

Подобни статии