Майстор за шпакловка в Самоков

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в Самоков

Майстор за шпакловка в Самоков. Търсите добър майстор или бригада за вашият дом, апартамент или къща, ремотна е възможен с вашите майстори. Обадете ни се на посоченият телефон.

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в Самоков

Трябва незабавно да се отбележи, че който и метод да изберете за премахване на мазилка, голямо количество мръсотия и понякога прах ви е предоставен. Варовите мазилки или гипсовите мазилки са изложени на влага.

Майстор за шпакловка в Самоков
Майстор за шпакловка в Самоков

Можете да използвате този факт, за да улесните работата си. Много експерти препоръчват обилно намокряне на стената с гореща вода 15-20 минути преди започване на работа. Това ще влоши адхезията на хоросана към основата и ще го направи по-разхлабен.

Тънък слой може да се навлажни с пулверизатор, а дебелината над 6 мм ще трябва да бъде добре импрегнирана с валяк, гъба или парцал. Само си представете какви локви ще се образуват на пода.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в Самоков

Внимавайте предварително да не навредите на други повърхности, особено ако апартаментът вече е частично в жилищно състояние:
Не забравяйте да покриете пода с дебела кърпа, така че краищата му да припокриват стените;


Ако по някакъв начин вече имате покритие на пода и сега решите да избиете слоеве мазилка от стената, внимавайте да не повредят пода, когато паднат. Може да се наложи да сложите дебел картон или стари дрошки под клейката;


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в Самоков


Ако по стените има гнезда , те трябва да бъдат удавени и защитени от влага. Покрийте ги с маскираща лента и мушама;
Подредете первазите на прозореца с вестници или кърпа;
Ако интериорните врати вече са подменени, не бъдете мързеливи да ги увиете със специален стреч фолио;


Също така си струва да затворите осветителните тела;
Обезсилете помещението, в което се планира да се извърши работата;
Опитайте се да не замърсявате съседните стаи.

За да направите това, затворете вратите, залепете ги по периметъра с маскираща лента и поставете мокър парцал на пода пред вратата, който ще затвори празнината и ще намали навлизането на прах;


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в Самоков


Оставете свободен достъп до прозореца, за да можете да проветрите стаята;
Извадете цялото оборудване като радио, телефон и др. от стаята. Прахът може да повлияе на тяхното представяне.


Всичко това трябва да се направи, дори ако решите бавно да махнете мазилката с чук и не планирате да прашите. В процеса на работа използването на бормашина или перфоратор може да се превърне просто в необходимост, но вече ще сте готови за това и тогава няма да се налага да измивате абсолютно всичко наоколо от корозивен прах за болезнено дълго време.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в Самоков

Сега е време да се погрижите и да се самозащитете. Във всеки случай малки парченца мазилка, отчупвайки се от стената, ще летят в различни посоки.


Не забравяйте да носите предпазни очила. И както показва практиката, по-добре е да използвате модели, които плътно прилепват към лицето, например маска за гмуркане. Защото, когато използвате електроинструмент, зърната пясък могат да рикошират и да се плъзгат дори между очилата и лицето;


Използването на респиратор е задължително. Той не само ще ви помогне да дишате по-малко прах, но и ще защити останалата част от лицето ви. Предупреждаваме ви веднага, че когато работите с перфоратор или мелница, дори респираторът може да е неефективен;
Носете дрехи със затворени пръсти с дълги ръкави и крака;


Майстор за окачен таван и скрито осветление в Самоков


Носете и затворени, твърди обувки. Домашните чехли или джапанки не са опция. Дори маратонките ще получат малки отломки и огромно количество прах. Ще трябва постоянно да прекъсвате работата и да изтръскате обувките си, защото дискомфортът ще бъде забележим. Най-добри са старите високи ботуши, в които можете да приберете панталоните си;

Не забравяйте шапката;
В допълнение към факта, че трябва да обезсилите стаята, е необходимо да определите и местоположението на скритото окабеляване . Разбира се, ако ще го промените, повредата може да не е нежелана.