Майстор за шпакловка в Сандански

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в Сандански

Майстор за шпакловка в Сандански. Имате нужда от много добър майстор за шпакловане, гипсокартон, боядистване, окачени тавани и скрито освеление, можете да ни се доверите и да ни се обадите на телефона отдолу:

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в Сандански

Гипсовата мазилка е доста солидна и монолитна, поради което може да се отстранява локално, при необходимост;
Циментовата мазилка трябва да се отстрани, ако не се поддържат правилните пропорции на състава и хоросанът е по-песъчлив от цимента. Ако всички изисквания са изпълнени, може да се направи и частична подмяна;

Майстор за шпакловка в Сандански
Майстор за шпакловка в Сандански

Майстор за финна шпакловка и шкурене в Сандански


Най-силните са полимерните разтвори. Те могат да издържат на последващо нанасяне на други смеси и осигуряват солидна основа. Премахването на такъв слой се дължи до голяма степен на появата на дефекти, свързани с грешки в приложението.


Обърнете внимание на наличието на характерни дефекти в слоя мазилка. Те могат да бъдат сигнал за определени действия. Най-често срещаните недостатъци са следните:
Пукнатини – появата им се дължи на факта, че съставът на сместа е бил лошо балансиран или лошо смесен.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в Сандански

Може би стаята е била твърде гореща, което е довело до прекалено бързо изсъхване на разтвора и последващи напукване;


Неравности – обикновено се появяват при завършване с варова мазилка, която съдържа неугасени частици;
Подуване – появява се, когато съдържанието на влага в основата е твърде високо;
Лющене – може да се образува, когато по-силен хоросан се нанася върху по-слаб субстрат или когато субстратът е прекалено сух.


Ако старата мазилка е доста здрава и само на някои места се срещат горните несъответствия, можете да извършите локален ремонт:
Мрежата от малки пукнатини трябва да се шлайфа и да се търка с довършителна шпакловка . Трябва да се изрежат по-дълбоки пукнатини, достигащи до повърхността на основата и след това да се шпаклова в няколко прохода.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в Сандански

Преди това е необходимо да почистите пукнатината от прах и да се навлажнете с вода. Първо се затварят 2-3 дълбочини на пукнатината, а след изсъхване – останалата част. Ако наблизо има няколко големи пукнатини, най-добре е да изрежете повредената зона. За тази мелница изрежете част от необходимия размер и отблъснете разтвора.

Почистете повърхностите, отстранете праха и напълнете с прясна смес;
Неравностите трябва да бъдат напълно почистени, заедно със слой мазилка и повторна шпакловка;
При подуване трябва да премахнете обеленото място, да изсушите добре основата (евентуално със строителен сешоар), след което да започнете повторно довършване;


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в Сандански


При пилинг, обратно – необходимо е да се навлажни почистената повърхност преди нанасяне на мазилката.
Гаранцията, че този вид ремонт ще бъде успешен и няма да доведе до допълнителни щети, е използването на подобен състав.

Е, или поне се откажете от използването на по-плътни и по-силни смеси. Например всичко може да се нанесе върху циментова мазилка, стига наистина да се състои от добър цимент. Но върху гипс или варовик силно не се препоръчва да се нанася цимент. Основата винаги трябва да е по-здрава.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в Сандански


Лявият слой стара мазилка трябва да бъде подсилен. За да направите това, трябва да отворите стената няколко пъти с грунд за дълбоко проникване . Можете да използвате акрилен грунд с дълбоко проникване, който се абсорбира на дълбочина 10 мм, полимеризира и укрепва структурата отвътре.

Или контактен акрилен грунд с добавка на фино диспергиран кварцов пясък. Допълнително циментира повърхността. Съставите се нанасят върху предварително навлажнена стена.


Вътрешна илозация на стени и тавани в Сандански . Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в Сандански Фирма за боядисване в Сандански .Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в Сандански. Майстор за боядисване в Сандански

Подобни статии