Шпакловка и боядисване в Русе

Майстор за шпакловка и боядисване в Русе

Имате нужда от добър майстор за шпакловка и боядисване в Русе, попаднали сте на правилното място. Имаме арсенал от добри майстори за довършителните дейности на вашият апартамент. Доверете ни се и се свържете с нас, за оглед и цена.

Телефон: 0899 85 75 00

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в Русе

Инструменти и материали за работа
Голям брой производители произвеждат комплекти шпакловки, които включват грундове на хомогенна основа и шпакловки (довършителни, стартови, предни, универсални и др.). С този подход технологията на таванната шпакловка и закупуването на композиции е много по-лесна. Също така, за правилното изпълнение на таванната замазка за боядисване със собствените си ръце, трябва не само да изберете правилните формулировки, но и да се погрижите за избора на правилния инструмент.

Шпакловка и боядисване в Русе
Шпакловка и боядисване в Русе


Майстор за финна шпакловка и шкурене в Русе


При шпакловка не можете да правите без миксер (удобно е да се смесва с дюза за електрическа бормашина), ще ви трябват и рендета, полуренде и стоманени шпатули (поне две: тесни и широки). На самата ренде трябва да има слой филц, а дължината му трябва да бъде до метър. Удобно е грундът да се нанася с широка четка или ролки с различна ширина.


Шпакловка и боядисване в Русе


Подготовка на повърхността за шпакловка
Необходимо е да започнете работа по шпакловката на тавана, като премахнете стари покрития. За това повърхността се почиства от стара варовик, боя, както и неравности по мазилката. В същото време се обработват внимателно остарели тъмни петна, които възникват от влага и поява на гъбички, както и следи от появяваща се ръжда.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в Русе


Доста трудно е да премахнете плочите на тавана, така че такива точки за премахване, в краен случай, могат просто да бъдат боядисани. Ако е стара шпакловка или мазилка, която се лющи, тя може да бъде отстранена доста лесно с широка мистрия. На места, където мазилката е доста здрава, трябва да почукате с чук и, разбира се, не силно. Тогава този слой ще загуби цялата си сила и ще се откъсне без проблеми. Отстраняват се слоевете петна, варосването, почистват се слоевете мръсотия и прах.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в Русе


За да премахнете старото покритие на тавана, можете да използвате стария старомоден начин: накиснете водната емулсия с разтвор на йод (пропорцията трябва да бъде както следва: бутилка йод за една кофа вода) и измийте варовика с вода. Но това все още е мръсна, дълга и обезпокоителна работа.


В наше време се появиха доста специални измивания, с помощта на които можете лесно да премахнете всяка стара боя. Разходът на самото измиване е 0,5 литра на квадратен метър. С помощта на широка четка или валяк измиванията се нанасят на тавана и се отстраняват след около 20-30 минути заедно със старата боя. Чисто и бързо!