Шпакловка и боядисване в Русе

Майстор за шпакловка и боядисване в Русе

Имате нужда от добър майстор за шпакловка и боядисване в Русе, попаднали сте на правилното място. Имаме арсенал от добри майстори за довършителните дейности на вашият апартамент. Доверете ни се и се свържете с нас, за оглед и цена.

Телефон: 0899 85 75 00

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в Русе

Инструменти и материали за работа
Голям брой производители произвеждат комплекти шпакловки, които включват грундове на хомогенна основа и шпакловки (довършителни, стартови, предни, универсални и др.). С този подход технологията на таванната шпакловка и закупуването на композиции е много по-лесна. Също така, за правилното изпълнение на таванната замазка за боядисване със собствените си ръце, трябва не само да изберете правилните формулировки, но и да се погрижите за избора на правилния инструмент.

Шпакловка и боядисване в Русе
Шпакловка и боядисване в Русе


Майстор за финна шпакловка и шкурене в Русе


При шпакловка не можете да правите без миксер (удобно е да се смесва с дюза за електрическа бормашина), ще ви трябват и рендета, полуренде и стоманени шпатули (поне две: тесни и широки). На самата ренде трябва да има слой филц, а дължината му трябва да бъде до метър. Удобно е грундът да се нанася с широка четка или ролки с различна ширина.


Шпакловка и боядисване в Русе


Подготовка на повърхността за шпакловка
Необходимо е да започнете работа по шпакловката на тавана, като премахнете стари покрития. За това повърхността се почиства от стара варовик, боя, както и неравности по мазилката. В същото време се обработват внимателно остарели тъмни петна, които възникват от влага и поява на гъбички, както и следи от появяваща се ръжда.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в Русе


Доста трудно е да премахнете плочите на тавана, така че такива точки за премахване, в краен случай, могат просто да бъдат боядисани. Ако е стара шпакловка или мазилка, която се лющи, тя може да бъде отстранена доста лесно с широка мистрия. На места, където мазилката е доста здрава, трябва да почукате с чук и, разбира се, не силно. Тогава този слой ще загуби цялата си сила и ще се откъсне без проблеми. Отстраняват се слоевете петна, варосването, почистват се слоевете мръсотия и прах.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в Русе


За да премахнете старото покритие на тавана, можете да използвате стария старомоден начин: накиснете водната емулсия с разтвор на йод (пропорцията трябва да бъде както следва: бутилка йод за една кофа вода) и измийте варовика с вода. Но това все още е мръсна, дълга и обезпокоителна работа.


В наше време се появиха доста специални измивания, с помощта на които можете лесно да премахнете всяка стара боя. Разходът на самото измиване е 0,5 литра на квадратен метър. С помощта на широка четка или валяк измиванията се нанасят на тавана и се отстраняват след около 20-30 минути заедно със старата боя. Чисто и бързо!

Работим и във всички общини за довършителни ремонти в Русе:

Община Борово

Батин, Борово, Брестовица, Волово, Горно Абланово, Екзарх Йосиф, Обретеник,

Община Бяла
Бистренци, Лом Черковна, Босилковци, Ботров, Бяла, Дряновец, Копривец, Пейчиново, Пет кладенци, Полско Косово, Стърмен

Община Ветово
Ветово, Глоджево, Кривня, Писанец, Сеново, Смирненски

Община Две могили
Баниска, Батишница, Бъзовец, Две могили, Могилино, Каран Върбовка, Кацелово, Острица, Пепелина, Помен, Чилнов, Широково

Община Иваново
Божичен, Иваново, Кошов, Красен, Мечка, Нисово, Пиргово, Сваленик, Табачка, Тръстеник, Церовец, Червен, Щръклево

Община Русе
Басарбово, Долно Абланово, Мартен, Николово, Ново село, Просена, Русе, Сандрово, Семерджиево, Тетово, Хотанца, Червена вода, Ястребово, Бъзън

Община Сливо поле
Бабово, Борисово, Бръшлен, Голямо Враново, Кошарна, Малко Враново, Ряхово, Сливо поле, Стамболово, Черешово, Юделник

Община Ценово
Белцов, Беляново, Джулюница, Долна Студена, Караманово, Кривина, Новград, Пиперково, Ценово

Подобни статии