Шпакловка и боядисване в Бургас

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в Бургас

Шпакловка и боядисване в Бургас. Имате нужда от добър майстор за шпакловане, боядисване, гипсокартон, окачени тавани, скрито осветление. Ние имате точните майстори за вас на топ цена. Свържете се с нас за консултация, оглед и оферта.

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в Бургас

Несъмнено гипсокартонът е много популярен материал, който се използва за декорация на интериора. Но това не е крайният резултат от такава работа, все пак ще има декоративен слой. Това означава, че повърхността трябва да бъде внимателно подготвена.

Шпакловка и боядисване в Бургас
Шпакловка и боядисване в Бургас

Запечатването на фуги от гипсокартон изисква специално внимание. Този етап е много важен, първоначално всичко трябва да се направи правилно.

Майстор за финна шпакловка и шкурене в Бургас

Избор на материали и инструменти
Когато започвате каквато и да е работа, по-добре е да подготвите всичко предварително. Трябва да обърнете внимание на инструменти, чийто минимален набор е както следва:

Комплект шпатули – по-добре е да изберете три основни: широка, средна и тясна. Първите ще свършат най-малко работа, но за тях е много удобно да изгладят шевовете.

Ако желаете, можете да добавите и сокол – специално устройство за работа с шпакловка. Това е плоска плоча с дръжка. Удобно е да вземете разтвор от повърхността му. Въпреки това, широка шпатула ще поеме перфектно ролята си.

Ниво.

Свредло с приставка за миксер.

Четка и валяк за грунд.

Блок и шкурка.

Нож за строителство.


Инструменти за запечатване на фуги от гипсокартон
Не трябва да забравяме и за материалите, които трябва да бъдат в необходимото количество:
• Два вида шпакловъчни съединения:
• Стартиране. Той ще се използва за запечатване на шевовете от гипсокартон.
• Довършителни работи. Тази смес няма да запечата фугите от гипсокартон. Необходимо е да се приложи контролен слой, който ще направи повърхността идеално равна.
• Грунд смес. По-добре да предпочетете акрил.
• Специална лента – мрежа (серпянка). Тя ще бъде залепена към ставите на гипсокартона. И е необходимо, за да не се напука шпакловката в бъдеще.
• Не трябва да забравяме, че има и ъглови шевове. Ето защо е по-добре да се запасите със специални перфорирани елементи. А също и подсилваща лента за ъгли.

Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в Бургас

Само като обединим всичко, можем да кажем, че е дошъл моментът да свършите работата със собствените си ръце. Запечатването на фуги от гипсокартон не трябва да се прекъсва поради липса на нещо.


Съвет! При избора на шпакловка те се ръководят от крайното декоративно покритие. Така че, можете да изберете по-евтина суха смес под тапета. Във всеки случай е по-добре да се даде предпочитание на шпакловка на основата на гипс. Това е надеждно съединение, което е много подходящо за този вид работа.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в Бургас


Работа с шевове
Запечатването на шевове от гипсокартон има свои собствени характеристики. За да направите всичко правилно със собствените си ръце, са изпълнени следните условия:

Наблюдават се оптималните показатели за ефективност, които са посочени от производителя на опаковката на шпакловката.

Чернови не трябва да се допускат.

Дъските от гипсокартон трябва да се проверят за надеждност на закрепване към стената (профил). Всяко „ходене“ на листа ще доведе до разрушаване на слоя шпакловъчна смес, дори при залепване на лентата (мрежата).


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в Бургас


Сега започва шпакловката на гипсокартонните фуги, разделена на няколко етапа.
Този процес е обработката на ръбовете на материала. Целта на събитието е да се получи повърхност, която ще бъде най-подходяща за работа. Използва се строителен нож.
Шиене на шевове от гипсокартон със строителен нож

На местата, където се прилепват два листа гипсокартон – премахнете всички ненужни (картонени остатъци, счупени участъци).


Майстор за окачен таван и скрито осветление в Бургас

Започнете да режете фаската. Правете това под ъгъл 40-45 градуса. Тоест, фугите на плочите трябва да приличат на един добре познат символ – „кърлежи“. По-удобно е да направите това преди закрепване. Въпреки това, нищо не може да се направи след това.
На бележка! В продажба има гипсокартон, чиито ръбове вече са обработени под необходимия ъгъл.


Смята се, че грундирането не е задължително, но това не е напълно вярно. Да, гипсокартонът има достатъчно адхезионни свойства, които ще задържат шпакловъчния слой и последващия декоративен слой. Но защо да рискуваме. Цената на такива формулировки е малка, те се прилагат бързо.


Ще бъде правилно да изберете смес на основата на акрил. Има добри проникващи свойства и бързо изсъхва.