Шпакловка и боядисване в Габрово

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в Габрово

Шпакловка и боядисване в Габрово. Търся добър майстор или бригада за довършителни работа по ремонта на апартамент в Габрово. Добър майстор за шпакловане и боядисване, окачени тавани и скрито осветление. Свържете се с нас на посоченият телефон за повече информация, оглед и цена.

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в Габрово

Запечатването на фуги от гипсокартон започва с приготвянето на суха смес. Разрежда се с вода и се разбърква добре. След като я оставите да престои известно време, процедурата се повтаря. Приготвя се малко количество – изключително за един час работа.

Технологията на процеса е както следва:
• За удобство при работа със фуги можете да вземете малък контейнер, да поставите малко шпакловка в него. Така че ще бъде по-бързо и по-удобно да работите.
• Така че, вземете сместа със средна шпатула, трябва буквално да я държите на върха. И с плавно движение се плъзнете в шева.

Шпакловка и боядисване в Габрово
Шпакловка и боядисване в Габрово


Майстор за финна шпакловка и шкурене в Габрово


• Необходимо е да се гарантира, че разтворът напълно заема обема на ставата.
• Сега изрежете лентата, която е залепена директно към шева. Трябва да минава по средата.
• Серпянка се притиска малко. Освен това следващият слой се нанася по цялата фуга. По този начин лентата се потапя в разтвора и се изравнява с повърхността.
• Всичко е внимателно намазано. Проверете нивото.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в Габрово


• Когато слоят изсъхне, използвайте шкурка.
Забележка! Работата с армиращ хартиен продукт е малко по-различна. Веднага се нарязва на желания размер и се залива с вряща вода. След това върху шева се нанася слой разтвор. След изчакване да изсъхне, той се подлага на смилане.

След това лентата се изстисква, PVA лепилото се нанася върху шева. Залепвайки лентата към фугата, тя веднага се намазва със същото лепило. Повърхността се заглажда с шпатула. Шевът е много тънък и здрав. Целият процес е лесно да се направи със собствените си ръце.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в Габрово


Има и друг начин, той е подобен на вече дадения. Но за да затворите ставите, ви трябва малко умение за боравене с инструмента. Това е случая:
• Разтворът бързо се намазва със средна шпатула. В същото време, без изглаждане или премахване на излишъка.


• След това вземат широк инструмент, поставят го под остър ъгъл – и го нарисуват по повърхността отдолу нагоре.
• Ще бъде правилно да го натискате надолу.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в Габрово

• Оказва се, че шпакловката запълва празни места и образува гладка повърхност, върху която вече е залепен подсилващият продукт.
По подобен начин се затварят ъглите.

Резултатът ще бъде повърхност, която ще остане покрита със завършващ слой шпакловка. Ако всичко е направено правилно, тогава няма да има пукнатини. Във всеки случай най-важното е да правите всичко внимателно и старателно, особено ако такава работа не е извършена със собствените си ръце.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в Габрово

Подобни статии