Шпакловка и боядисване в Ямбол

Майстор за шпакловка и боядисване в Ямбол

Имате нужда от добър майстор за шпакловка и боядисване в Ямбол, гипсокартон, окачени тавани, скрито осветление, вътрешна изолация и всички довършителни работи по вашето жилище, обадете ни се на телефон:

0899 85 75 00

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в Ямбол

Нанасяне на стартова шпакловка
След като грундът изсъхне, можете да започнете да шпакловате тавана си за гладко боядисване със специален стартов шпакловка. За целта ще ви е необходим чист контейнер, 40-милиметрова шпатула, 100-милиметрова шпатула, 250-милиметрова шпатула, 450-милиметрова шпатула, бормашина с дюза или строителен миксер.

Необходима ви е и найлонова мрежа, която има 2 на 2 клетки, с която шпакловката ще стане по-здрава и няма да даде дори малки пукнатини. Дори неопитен човек може лесно да изравни тавана, използвайки такава мрежа.

Майстор за финна шпакловка и шкурене в Ямбол


Сега е време да разредите правилно пълнителя за стартер. Както вече споменахме, трябва да изглежда като гъста заквасена сметана. Първо, с тази маса всички дупки, пукнатини, дупки се полагат с тясна шпатула. Такъв състав трябва да бъде напълно сух. С помощта на мистрия цялата площ се покрива със специална стартова шпакловка.

Шпакловка и боядисване в Ямбол

Събираме шпакловката от контейнера. След това с помощта на миксер го разбийте до омекване на масло. След като шпакловката е готова, вземате 100 мм шпатула, след това взимате шпакловката от контейнера, след което равномерно нанасяте тънък слой върху 450 мм шпатула и шпакловате лента на тавана, която е равна на ширината на мрежата .

Внимателно разнесете сместа със слой до сантиметър. Няма смисъл да се маже по-плътно, най-добре е да го оставите да изсъхне и ако след изсъхване трябва да намажете някъде, тогава го направете. Също така трябва да оставите разопакована лента от 5 сантиметра, за да покриете следващия ред на мрежата. След това поставяме друга лента от мрежа на първата, по-точно на недостатъчно запълнените пет сантиметра и също като първата също я покриваме с шпакловка.

Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в Ямбол


В зависимост от условията стартерният слой изсъхва най-малко 8 часа. След като първият слой изсъхне, се нанася втори слой стартерна шпакловка. Дебелината му трябва да бъде не повече от 2 милиметра. Добре ще е да опънете шпакловката по повърхността, като същевременно се стараете да не оставяте ивици от шпатулата. Необходимо е да се изчака след стартовата шпакловка, докато тя изсъхне напълно (повече от 24 часа).

Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в Ямбол

Обадете ни се за оглед и цена според вашите нужди и желания!