Шпакловка и боядисване във Видин

Шпакловка, гипсокартон и боядисване във Видин

Шпакловка и боядисване във Видин. Имате нужда от добър майстор за шпакловане, гипсокартон, боядисване и окачени тавани, свържете се с нас на посоченит телефон. Ние ще Ви помогнем в избора на най-подходящият майстор или бригада за вашият ремонт.

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление във Видин

При спазване на всички правила, шевовете между листовете от гипсокартон ще бъдат абсолютно невидими.

Шпакловка и боядисване във Видин
Шпакловка и боядисване във Видин


Първо намажете шпакловката от едната страна на шпаклата и след това я прехвърлете от едната страна на ъгъла и вътре в фугата. Повторете това от другата страна на ъгъла. Ако работите в тази последователност, можете да избегнете загубата на шпакловка.


След като изрежете парче лента по дължина, сгънете го наполовина и го прикрепете към ъгъла. Нанесете шпакловката от всяка страна на лентата на свой ред и я разтегнете с шпатула.


Майстор за финна шпакловка и шкурене във Видин


Вътрешните ъгли по тавана са запечатани по същия начин. Поставете метален ъгъл над външните ъгли, за да запечатате. Може да се закрепи към винтове. Нанесете слой шпакловка с широка мистрия, като работите първо от едната страна на ъгъла, а след това от другата.


Шкурка се използва за шлайфане на вградените зони. Не забравяйте, че шлайфането създава много прах, затова носете респиратор. След завършване на шлайфането, гипсокартонът трябва да се грундира. Едва след това повърхността се счита за готова за боядисване или декоративна мазилка.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон във Видин

Уплътняващата лента значително опростява работата и ви позволява да получите по-добър резултат
Дори ако се спазват всички правила, често се появяват пукнатини на повърхността на гипсокартона след запечатване на шевовете. Това не е изненадващо: когато температурата се променя, всеки материал променя размера си.

Температурните промени в този случай могат да бъдат няколко градуса. Микро ножиците на листове водят до пукнатини по шевовете. За да сведете до минимум вероятността от поява, опитайте се да запълните добре фугите с шпакловка.

Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване във Видин


Препоръчително е да запечатате шевовете от гипсокартон с шпакловка, след като в помещението се установят постоянна влажност и температура. В този случай няма да има пукнатини. Но постоянните показатели за температура и влажност се наблюдават само в помещения, оборудвани със сериозни системи за вентилация и климатизация, така че е много проблематично да се изпълняват такива препоръки.

Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване във Видин


Може да бъдете подведени от подобен надпис върху опаковката на шпакловката: за уплътняване на фуги върху гипсокартон без армираща лента. Не мислете, че това означава, че ще шпакловате стените и те няма да се напукат. Най-вероятно тази шпакловка просто не е предназначена за армиращата лента, тъй като няма да може да я задържи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *