Шпакловка и боядисване в Пловдив

Майстор за шпакловка и боядисване в Пловдив

Имате нужда от много добър майстор за шпакловка и боядисване в Пловдив. Доверете ни се и ни се обадете, на посоченият телефон. Ние имаме майстори специализирани в шпкаловката, скритото осветление, окачените тавани и боядисването.

Телефон: 0899 85 75 00

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в Пловдив

В интимната част на апартамента – спалнята, всичко трябва да бъде създадено за специално настроение, поради което лампите и вградените крушки трябва да бъдат правилно подбрани. Осветлението трябва да бъде правилно обмислено, въплътено до най-малкия детайл. Както много дизайнери, може да има толкова много идеи за създаване на креативен таван.

Шпакловка и боядисване в Пловдив
Шпакловка и боядисване в Пловдив

Фотоколажите от няколко варианта за декориране на тавана ясно ще демонстрират ефектите на светлината. За да направите горната част на стаята по-дълбока, трябва да инсталирате LED ленти, които дават ефект на увеличаване на пространството.Като правите различно осветление на различни нива, можете да комбинирате източници на светлина в една осветителна система.

Дизайнерите предлагат да се инсталират лампи по периметъра, създава се декоративно осветление, за да се подчертае определена зона на спалнята. Снимките от интернет ясно ще демонстрират възможностите за такива решения.
Разположение на приспособленията по периметъра на гипсокартонната конструкция

Майстор за финна шпакловка и шкурене в Пловдив

Оригиналното решение за декориране на тавана с гипсокартон са островни елементи, в центъра на които може да бъде разположен полилей или висяща лампа.
Осветлението в спалнята се избира в зависимост от проникването на слънчева светлина, ако не е достатъчно, тогава се избират по-прости гипсокартонени конструкции и лампи по периметъра. Има следните видове осветление на спалнята:
• централен (когато лампите са разположени в средата на тавана и разпръскват светлина из стаята);
• локално (фокусиране върху определени зони от интимната зона на апартамента);
• отворено или скрито осветление се създава чрез монтиране на осветителни тела в специално създадени ниши (използвани най-често в многостепенни системи).

Шпакловка и боядисване в Пловдив

Каква форма на тавана е подходяща за спалнята?
Дизайнът на тавана за спалнята е обмислен до най-малкия детайл, от цвят до създаване на правилното осветление. Когато създавате спокойно място за сън и релакс, трябва да има подходящи цветове, пастели и топли нюанси. Формите от гипсокартонени конструкции за кей трябва да имат заоблени или овални линии, завоите трябва да са гладки, превръщайки се една в друга.

Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в Пловдив


Конструкцията от гипсокартон на снимката е един вид ниша, която има красиви лампи и може да бъде украсена с шарка с плавни линии в минималистичен стил. Формата може да бъде кръгла или равномерна, комбинирана, за да подчертае оригиналността на стила. Конструкцията може да комбинира дизайна на два стила, а многостепенните тавани могат да се комбинират опънати и окачени. Обиколката на стаята е украсена с гипсокартонени конструкции, а в центъра има опънат таван.

Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в Пловдив

Телефон: 0899 85 75 00