Шпакловка и боядисване в Шумен

Майстор за шпакловка и боядисване в Шумен

Имате нужда от добър майстор за шпакловка и боядисване в Шумен, само трябва да ни се обадите и ние ще Ви го изпратим за оглед и цена. След, приемане на условията и от двете страни, майстора или бригадата могат да започнат работа по обекта и да направят довършителният ремонт на вашето жилище в Шумен.

Телефон: 0899 85 75 00

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в Шумен

Грундиране на повърхността за шпакловка
След като изчистите тавана, можете да се захващате за работа. Но все пак, преди това, трябва да разберете колко хоризонтален е таванът. Прост начин е да се измери разстоянието от тавана до пода в ъглите на стаята, като се използва отвес.

Шпакловка и боядисване в Шумен
Шпакловка и боядисване в Шумен

Можете също да използвате нивото на водата. Ако се окаже, че таванът е наклонен, тогава е необходимо да върнете тавана в хоризонтално положение по време на грундовата работа.


След това таванът трябва да бъде грундиран внимателно. Таванната повърхност е покрита с грунд слой, за да се създаде силна адхезия към основата. Необходимостта от нанасяне се обяснява с факта, че самите състави за шпакловка не могат да осигурят достатъчна надеждност на адхезията.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в Шумен

Имате нужда от шпакловане и поставяне на гипсокартон на стена или таван, с конструкция, ние ще изпълним всички ваши нужди и желания. Доверете ни се и се свържете с нас за повече информация и оглед на място.

Шпакловка и боядисване в Шумен

Грундът се нанася върху предварително изравнената повърхност.
За тези, които искат да шпакловат тавана, силно ви съветваме да гледате видеоклипа за таванната шпакловка за боядисване и да използвате грунд за дълбоко проникване, който се нанася с помощта на валяци за боядисване.

Можете също да използвате дълги телескопични дръжки за тези цели, което прави възможно пестенето на енергия. Можете да грундирате на труднодостъпни места с тясна четка. В същото време боравете много внимателно с фугите и ъглите. Използването на тези грундове предпазва повърхността от растеж на мухъл и плесен.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в Шумен

Акрилен грунд работи добре за това. И не си струва да се спестява, тъй като при недостатъчен слой грунд рискът от отлепване на боя и шпакловка се увеличава. След като изсъхне напълно, би било добре да нанесете още един слой грунд.


След като грундът изсъхне, трябва да замажете кухините и шевовете, както и възможните пукнатини и чипове. В този случай за най-добър ефект си струва да се използва специална мрежа, която е предназначена за укрепване на шевовете.

Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в Шумен

По този начин допълнително ще предотвратите появата на пукнатини. След като всичко изсъхне, е необходимо местата за шпакловка да се смилат добре с доста груба шкурка и също да се обработят с грунд.