Шпакловка и боядисване в София Хиподрума

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Хиподрума

Шпакловка и боядисване в София Хиподрума. Имате нужда от добър майстор за шпакловка на вашият апартамент или къща, доверете се на професионалистите с над 20 години опит в тази дейност.

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Хиподрума

Ако смятате, че шпакловането на стени е просто нанасяне на мокър хоросан върху повърхността, вие сте много погрешни.

Не, разбира се, никой не ви забранява да гипсирате по този начин, но за да издържи много по-дълго гипсовото покритие, то все пак трябва да бъде допълнително подсилено – или, както се казва сред професионалните строители, подсилено.

Шпакловка и боядисване в София Хиподрума
Шпакловка и боядисване в София Хиподрума

Най-простият и надежден материал за подсилване на мазилката е мрежата: някой използва метална верига за тези цели, някой използва мрежа от фибростъкло, а някой харесва пластмасово платно.

Не сте сигурни каква е разликата и как едното се различава от другото? Обадете ни се за консултация и оглед, оставете тази работа на НАС!


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Хиподрума

Останки от лепило върху тапета. Колкото и да се опитвате да избегнете това, когато нанасяте тапет, има шанс малко лепило да попадне на ръба на съседния лист. Това може да е истински проблем – освен ако, разбира се, не реагирате достатъчно бързо, за да го поправите.

Повечето съвременни тапети са водоустойчиви, много от тях гордо се наричат „миещи се“, така че просто внимателно избършете зацапания с лепило ръб с влажна гъба: това ще ви позволи да избегнете ужасните белезникави ивици на изсъхналия разтвор на следващия ден.

Не търкайте тапета така, сякаш сте изтрили следите от гел писалка с гума, не използвайте твърде много вода – и не дай Боже да използвате ацетон или бял спирт за тази цел.
Сушене.


Шпакловка гипсокартон и боядисване в София Хиподрума

Тапетът е правилно изрязан, перфектно залепен, залепен точно и изглежда ремонтът най-накрая е завършен. Не със сигурност по този начин.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Хиподрума

До момента, в който вашият тапет е напълно сух и готов за употреба, трябва да отнеме от два до седем дни – в зависимост от дебелината и вида на декора. През цялото това време те трябва да изсъхнат спокойно и премерено при стайна температура.

Никога не включвайте отоплението, за да ускорите процеса: при високи температури хартията за сушене ще започне да се свива, което може да доведе до сълзи и стрии. Изчакайте още малко и ще можете да се наслаждавате на труда на ръцете си още много години.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Хиподрума

Телефон: 0899 85 75 00

Подобни статии