Майстор за шпакловка в София Разсадника

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Разсадника

Майстор за шпакловка в София Разсадника. Търсите си добър майстор за шпакловка, окачени тавани, боядисване, гипсокартон в София Разсадника, ние ще Ви го предоставим един или няколко, цяла бригата. Обадете ни се да ни споделите от какво имате нужда и ние ще Ви помогнем да разрешите проблемите си.

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Разсадника

Как да проверите отклонението на стената? Според строителните норми отклоненията от вертикалата не трябва да надвишават 1 mm на 1 m … максимални отклонения от не повече от 5 mm по цялата стена

Майстор за шпакловка в София Разсадника
Майстор за шпакловка в София Разсадника


Проверете това с двуметрово ниво на сградата (съветвам ви да вземете модел от надежден производител, например STABILA или KAPRO). Не забравяйте да проверите на всеки два метра от повърхността на стената.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Разсадника

Важно: Показвайки геометрията на стените на едно място, можете да я разбиете на друго. Например, когато стените са силно натрупани или се разминават значително, трябва да нанесете дебел слой мазилка.

Ако удари стена с прозорец или врата, получаваме неравни наклони на прозореца или вратата. Когато дебелината на вратата се различава на различни места, това се превръща в проблем при монтажа на вратата. Ето защо е по-добре да коригирате геометрията по празни стени без прозорци и врати.

Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Разсадника


Всички шкафове и рафтове имат строга правоъгълна форма. За да могат мебелите да прилягат плътно в ъгъла, той трябва да е равен на 90 градуса. Това е особено важно за вградени гардероби, кухненски шкафове и бани, където в ъгъла са разположени шкафове, вана и душ кабина.

Изравняването на всички ъгли е скъпо и безсмислено. Ето защо, преди да започнете довършителните работи, трябва да имате план за подреждането на мебелите.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Разсадника

Как да проверите: Най-лесният начин да проверите е с рулеткас цел 90 градуса между стените в правоъгълна стая. Просто измерете двата диагонала на стаята и сравнете дължините им. Ако съвпада, тогава стените образуват правоъгълник, в който всички ъгли са прави, а противоположните стени са успоредни и равни една на друга.

Но най-правилно е да проверите правилните ъгли на стените, като използвате конструктивен квадрат с дължина на рамото най-малко 50 см. В този случай не забравяйте да проверите целия ъгъл – от тавана до пода, както е показано на снимката по-горе и тук (прилагайте на равни интервали или премествайте квадрата непрекъснато).
Колекция от гарнизон

Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Разсадника

  1. Паралелност на стените
    Грешките тук стават очевидни на етапа на завършване на ремонта, когато се полага подовата настилка. Дъските на пода трябва да вървят успоредно на стените и ако противоположните стени не са успоредни, това е видно.

Важно: Максималната дебелина на гипсовата мазилка е 4 см. Нежелателно е мазилката да се нанася на два слоя – има риск от разслояване.Поради това, когато противоположните стени силно се разминават, по-добре е да ги коригирате с гипсокартон.

Понякога е по-добре да действате радикално – да демонтирате изкривената стена и след това да я поставите отново, както се очаква. Или не поставяйте дъските успоредно на стените – поставете ги по диагонал. Така че дефектите на стените няма да бъдат забележими.

Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Разсадника

Как да проверите:Рулетка. Определете предварително стените, които трябва да бъдат строго успоредни една на друга. Измерете разстоянието между тях, в началото и в края на стените.
Онлайн училище за ремонт

  1. Геометрия на отворите и склоновете
    Ясните прави линии на отворите на вратите и прозорците правят помещението визуално изчистено, следователно трябва да бъде строго показано хоризонтално и вертикално.
  2. Обърнете внимание на дълбочината на склоновете: ако прозорците са монтирани неравномерно в новата сграда, геометрията на склоновете трябва да бъде коригирана с мазилка.
  3. Вътрешна илозация на стени и тавани в София Разсадника. Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в София Разсадника. Фирма за боядисване в София Разсадника .Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в София Разсадника. Майстор за боядисване в София Разсадника

Подобни статии