Шпакловка и гипсокартон в София Овча Купел


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Овча Купел

Търсите си добър майстор за шпакловка и гипсокартон в София Овча Купел. Цялостно завършване на апартамент шкурене, боя, декорация. Ние предлагаме именно това, ще решим вашите проблеми, нашият екип от майстори е на разположение за огледи и консултации за да може да получите най-добрият вариант и ремонт за вашият апартамент в София Овча Купел. Обадете ни се на телефона отдолу:

Телефон: 0899 85 75 00

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Овча Купел

Какво трябва да знаете за мазилката, нейните разновидности
По време на ремонта определено ще трябва да извършите шпакловъчни работи, които са няколко вида. За да направите правилния избор, ще трябва да проучите характеристиките, съветите.

Шпакловка и гипсокартон в София Овча Купел
Шпакловка и гипсокартон в София Овча Купел

Можете да започнете довършителни работи след издигането на стените, преградите и покрива. Те включват мазилка на повърхността, която не губи своята популярност в продължение на много десетилетия.

Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Овча Купел

Той е посочен като достъпен и ефективен начин за декориране на стени и тавани. Тънкият слой мазилка, получен в резултат на извършената работа, има дълъг експлоатационен живот. Възможно е да се декорират стаи в класически, селски, високотехнологичен или модерен стил.

Основни сортове
Понякога мазилката е мокра, тоест монолитна и суха.

Като се има предвид какъв вид свързващо вещество е свързано, мазилката може да бъде:

Лаймът е най-старият метод за довършителни работи. За да приготвите разтвор, трябва да смесите едър пясък, мляко от вар и други компоненти. В продажба има готови смеси с добавка на синтетични влакна.

Добър майстор и бригада за шпакловка и боядисване в София Овча Купел


Акрил – има висок коефициент на сцепление, еластичен. Мазилката Holcim е устойчива на влага, градушка и сняг. Може дори да се прилага върху повърхности за боядисване и лакиране.

Мазилката, създадена на основата на силиконова смола, перфектно толерира атмосферните влияния, издържа на механични повреди и не гние.


Полимерен цимент – не поддържа горенето, паропропусклив и въздухопропусклив.
Мократа мазилка може да бъде декоративна и проста.

Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Овча Купел

Те се различават по вида на повърхността, сложността на работата. Декоративната мазилка също може да бъде каменна, гладко оцветена, венецианска, терацитова. Всеки от тези видове има свои собствени характеристики и предимства.

Характеристики на сухата мазилка
Вътрешните довършителни работи се извършват с предварителен монтаж на листов гипсокартон, който се закрепва с помощта на поцинкован профил, скоби и самонарезни винтове.

Важно: Получените фуги, точките на закрепване трябва да бъдат изравнени с шпакловка, последвано от почистване.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Овча Купел

Сухата мазилка има следните предимства:

Бързо се нанася върху повърхността, което ви позволява бързо да свършите работата;
Не е необходимо да имате специални умения за измазване на повърхността;
Позволява ви да изграждате повърхности на много нива.


Важно: Този тип повърхност се страхува от излагане на влага, валежи, поради което се използва изключително вътре в сградата.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Овча Купел

Характеристики на монолитна мазилка
Тя ви позволява да придадете на стените желания цвят или специфична текстура. Тези видове работа имат следните характеристики:

устойчивост на влага;
гъвкавост;
устойчивост на деформация, различни повреди;
дълъг експлоатационен живот.
Те са по-скъпи и отнема много време за завършване.

Мократа проста мазилка означава нанасяне на гладък, равномерен слой от сместа. В бъдеще повърхността може да бъде боядисана, залепена с тапет.


Вътрешна илозация на стени и тавани в София Овча Купел

Цветната мазилка се отличава със съдържанието на акрили, оцветители, рафиниран кварцов пясък. За работа се купува като готова смес. Подходящ е за довършване на подове, различни отвори, фасади.

Каменната мазилка се полага на етапи, включва гранитни или мраморни стърготини. С негова помощ се извършва измазване на арки, основи, ъгли, колони и други строителни елементи.

Теразитовата мазилка се използва за фасадни работи. Имитира скални материали. Поради длетото и чука е възможно да се създаде релефен модел.


Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в София Овча Купел

Sgraffito е един от видовете декоративни довършителни работи, по време на които повърхността е професионално покрита с шарки.

Венецианската мазилка включва нанасяне на няколко слоя смес с уникална текстура. Резултатът е невероятна дълбочина.

Избирайки готови смеси за работа, трябва да се даде предпочитание на доказани, добре известни производители, които гарантират качество. Фирма за боядисване в София Овча Купел. Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в София Овча Купел

Подобни статии