Майстор за шпакловка в София Дървеница

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Дървеница

Майстор за шпакловка в София Дървеница. Търся си добър майстор за шпакловка, гипсокартон, боядисване, окачени тавани в София Дървеница. Ние разполагаме с арсенал от добри майстори с голям опит в бранша, техническите ръководители на обектите са с над 10-15 години опит в сферата. Ако желаете можем да изпратим и 1-2 човека за по – малки ремонти на апартаменти в София Дървеница. Свържете с нас за консултация и оглед.

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Дървеница

Варианти и технологии за изравняване на стени и тавани с мазилка.

Има два варианта, мазилка технология те се различават един от друг, и двата метода носят крайния резултат на всеки от тях изравняване на стени и тавани. Мазилките са „мокра“ и „суха“ технология, различен краен резултат един.

Майстор за шпакловка в София Дървеница
Майстор за шпакловка в София Дървеница

„Мокра“ мазилка

„Мокра“ мазилка – един от методите за мазилка се извършва с помощта на гипсови смеси и разтвори от различни класификации.Общата цел е изравняване на стени и тавани в жилищни сгради и апартаменти, както и в нежилищни обществени и социални помещения. „Мократа“ мазилка се използва в широк спектър от ремонтни и довършителни работи, например в 80% от реновираните апартаменти са извършени мазилки по метода „мокър“.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Дървеница

„Суха“ мазилка.

„Суха“ мазилка – представлява лист суха мазилка, произведен в завода, друго име за суха мазилка е гипсокартон или гипсокартон. Сухата мазилка също извършва подобни ремонтни и довършителни работи за изравняване на стени и тавани, наречени сухо сглобяване. С помощта на гипсокартон се извършва монтаж и изграждане на стени, както и монтаж на тавана и таванните конструкции.

Най-големият производител на мазилка, смес от мазилка и, разбира се, „суха“ мазилка – листове от влагоустойчив гипсокартон е признат от компанията „KNAUF“. Пълният набор от цени за ремонти може да бъде разгледан и цената на ремонта може да бъде изчислена независимо на страницата, където е наличен целият списък с цени за довършителни и ремонтни дейности в апартамента.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Дървеница

Таван мазилка за боядисване: таван – небе над главата ви

От автора: здравей, скъпи мои читатели! Окачени таванни системи, плат, панели, облицовка – всичко това е красиво и добре, но измазването на тавана за боядисване, както беше, ще остане най-простият и евтин начин за довършителни работи. Първото нещо, на което обръщаме внимание при влизане в непозната стая, са стените и таваните.

И, ако недостатъците на стените могат по някакъв начин да бъдат драпирани, тогава „украшението“ на тавана трудно може да бъде скрито от очите на съседа. Ето защо, днес ви каня да прочетете уводна статия за това как правилно да измажете тавана.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Дървеница

Много често чувам такива въпроси: „Какво отличава шпакловката и мазилката?“, „Необходима ли е тази процедура изобщо и прави ли се по стените?“ Шпакловката се използва за придаване на плосък, правилен вид и гладък, правилен вид. Шпакловката предполага превръщането на всяка повърхност в идеал и изглежда като маса с консистенция на гъста заквасена сметана.

Основната разлика между мазилката и шпакловката е тяхната гранулираност: шпакловката е финозърнеста, тънка, а мазилката, напротив, е груба и по-груба. Съставът му може да се прилага върху тухли, експандиран полистирол, стоманобетон.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Дървеница

Оптималният слой мазилка е около 50 мм, докато не се препоръчва шпакловката да се разстила на дебели слоеве!
Време за съхнене, тук всичко е ясно: дебел слой ще изсъхне по-дълго от тънък.
Но е важно да се отбележи едно – без мазилка, пълненето няма да скрие сериозни дефекти в тавана.

Телефон: 0899 85 75 00

Подобни статии