Шпакловка и боядисване в София Хаджи Димитър

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Хаджи Димитър

Търся добър майстор или бригада за шпакловка и боядисване в София Хаджи Димитър. Имам нужда да ремонтирам моят апартамент и да го завърша за живеене или отдаване под наем. Това са въпроси на които всеки човек който е правил ремонти се е запитвал, къде да намери истински добри майстори, които да са коректни и да си свършат добре работата на време и с точност както е договорено. Ние имаме такива специалисти, които да се отзоват за оглед и консултация, обадете ни се на телефона отдолу:

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Хаджи Димитър

Правим ремонти: спестяваме и избираме най-доброто

Шпакловка и боядисване в София Хаджи Димитър
Шпакловка и боядисване в София Хаджи Димитър


Първият въпрос за тези, които планират ремонтни дейности е колко ще струва ремонтът? Има няколко основни вида ремонти и всеки от тях ще изисква определена сума пари и време, отделено за работа.


Санирането може да се извърши за няколко дни, това включва боядисване, измазване на стари повърхности, подмяна на тапети. Това е начин да промените външния вид на стаята, можете да го използвате, без да напускате апартамента, докато се извършват ремонтните дейности, наемателите могат да се преместят в съседната стая.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Хаджи Димитър


Що се отнася до основния ремонт, в повечето случаи това се прави при преместване, тук обхватът на работата е много широк: подмяна на подовото покритие, преустройство на апартамент, изравняване на стените, подмяна на комуникациите.

Ако вземете предвид всички необходими материали и работите, тогава един метър такъв ремонт ще струва доста и дори тази сума не е окончателна, може да са необходими допълнителни материали.

Правила за самопочистване след ремонт и строителство
В края на строително-ремонтните дейности в къщата или апартамента неизбежно остават големи количества отпадъци, отломки, стърготини, прах, мръсотия, петна от боя или мазилка. На пръв поглед почистването, в сравнение със самия ремонт, изглежда просто, което не изисква специален опит, знания и разходи.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Хаджи Димитър

На практика обаче това е трудоемък, усърден процес, ефективността на който зависи от спазването на определена технология, санитарни норми и правила за извозване на строителните отпадъци. Освен това за висококачествено почистване ще ви трябва почистващо оборудване, различни препарати, както и защита срещу прах и битови химикали.


Опитните служители на фирми за почистване ще ви помогнат бързо да почистите къщата или апартамента си след ремонт и да избегнете неприятностите, свързани с това. Техните услуги обаче не са евтини, особено в случай на голям обем работа, която трябва да се свърши.

Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Хаджи Димитър

Бързото и качествено почистване на апартаменти на самообслужване след ремонт значително ще спести пари. Този процес може да се ускори, като се вземат предвид практически съвети и препоръки за комплексно почистване на помещенията след ремонт или строителство.


Сложни етапи на почистване
Предварително трябва да се определи степента и естеството на замърсяването, както и приблизителният обем на строителните отпадъци. В зависимост от този анализ може да са необходими следните инструменти за почистване и консумативи:
• трайни торби за боклук и отпадъци;
• разтвори за премахване на боя, лак, мазилка;
• стъргалки, шпатули;
• прахосмукачка;
• парцали, гъби, метли, лъжички, швабри, кофи;
• битова химия за почистване на повърхности от различни материали;
• защитно оборудване срещу битови химикали и прах – ръкавици, специални очила, респиратор.
Почистването се извършва на няколко етапа в следната последователност:


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Хаджи Димитър

В торбите се събират големи отломки и остатъци от строителни материали. Носете защитни ръкавици и здрави обувки, за да избегнете порязвания. Торбите, заедно със стари врати, прозорци, водопроводни инсталации, трябва да бъдат изнесени на специално депо.

Това ще изисква определена такса, но неразрешеното изхвърляне на строителни отпадъци е административно нарушение и се наказва с голяма глоба. При липса на подходящи превозни средства ще трябва да наемете и подходяща кола.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Хаджи Димитър

Използвайте метла, за да съберете останалите боклуци След това с помощта на прахосмукачка е необходимо да почистите твърдите повърхности на подове, стени, тавани от прах. Ако на пода има твърде много, първо трябва да се намокри с малко количество вода и получените буци мръсотия да се загребят с метла.

Оставете пода да изсъхне и след това използвайте прахосмукачка. Използвайки различни дюзи, почистете старателно всички пукнатини, отвори и ъгли.


Вътрешна илозация на стени и тавани в София Хаджи Димитър

Използвайте подходящи разтвори за почистване, шпатули и стъргалки, за да премахнете останалите петна от боя и други покрития от всички повърхности.

Използвайки специални препарати, измийте старателно всички стъкла на прозорците и вратите.

Използвайте гъби и меки кърпи, за да изтриете окончателно всички повърхности, включително радиатори, лампи, цокли, рамки на прозорци, рамки на врати и водопроводни инсталации.


Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в София Хаджи Димитър

На последния етап извършете цялостно мокро почистване на апартамента или къщата с помощта на препарати и дезинфектанти, като започнете от банята и тоалетната.
Само след завършване на цялостно почистване на всички стаи можете да започнете да поставяте мебели, домакински уреди и декоративни предмети.
Практически съвети


Качеството на почистване ще увеличи използването на следните техники:
• по-добре е да почистите плочки с пяна, за да премахнете остатъчното лепило, шпакловка и силикон;
• дървените повърхности трябва да бъдат обработени със специални лакове;
• за почистване на подове можете да използвате терпентин, различни разтворители, талк;
• пластмасовите повърхности трябва да се мият само със специални смеси без агресивни компоненти, които могат да повредят материала.

Фирма за боядисване в София Хаджи Димитър


Важно! От съображения за безопасност, ръчното почистване на контактите, външното окабеляване, лампите и други електрически уреди трябва да се извършва при изключено захранване. Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в София Хаджи Димитър

Подобни статии