Фирма за шпакловка и гипскартон в София Полигона

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Полигона

Фирма за шпакловка и гипскартон в София Полигона. Търсите добър майстор или фирма за шпакловка, гипсокартон, боядистване, окачените тавани и други услуги за довършване на вашето жилище. Ние ще предоставим екип от майстори, които да се справят с вашият ремонт, ако имате нужда от само 1 или 2-ма човека, пак можем да реагираме и да подготвим хората за вашият обект.

Телефон: 0899 85 75 00

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Полигона

Преди финиширащите да започнат да измазват склоновете на прозорци или входна врата, уверете се, че цялото пространство между стената и рамката е плътно затворено с монтажна пяна или изолация, няма дупки и студени мостове. Фирма за шпакловка и гипскартон в София Полигона.

Фирма за шпакловка и гипскартон в София Полигона
Фирма за шпакловка и гипскартон в София Полигона

Студените мостове са конструктивни елементи, които охлаждат много по-силно от други, например метални части. Трябва да се отървете от тях или да ги замените с подобни елементи с ниска топлопроводимост.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Полигона

Ако мазилката вече е нанесена, проверете за влажни петна (както е на снимката по-долу) или потъмняване – следи от изсъхнала влага. Това се случва, когато топлоизолационният слой е счупен или се появи студен мост под мазилката.

През студения сезон на участък от стена или склон, чиято температура е спаднала до точката на оросяване, се отлага кондензат – влага, разтворена във въздуха. Мухълът в този случай е само въпрос на време.

Съвет: Уверете се, че мазилката по склоновете на прозореца не се доближава до пантите и не пречи на свободното движение на крилата на прозореца. За да направите това, отворете прозорците докрай – те трябва да стигнат до ъгъла на склона и стената.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Полигона


Съвет: Уверете се, че стените са измазани до самия ръб на вратата, в противен случай облицовките може да не скрият неравностите на стените.
Онлайн училище за ремонт

Качеството на повърхността на стената
Дори малките несъвършенства по повърхността на стената могат да развалят впечатлението – особено ако възнамерявате да боядисате стените или да залепите тънки тапети върху тях.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Полигона

Повечето недостатъци се разкриват, когато релсата се постави вертикално, тъй като при шпакловането на стените правилото е хоризонтално. Но в хоризонталната равнина често възникват и проблеми, причината за които обикновено е неправилното премахване на профила на маяка.

Ако се извади от суха стена, на това място неизбежно ще се появят подутини поради неравномерното свиване на разтвора.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Полигона

Как да проверите: Равномерността на стените след измазване се проверява с помощта на права двуметрова релса. Новото правило за трапец е перфектно в тази роля. Прилага се върху равнината на стените, таваните, склоновете, първо вертикално, след това хоризонтално и се гледа на процепа между релсата и повърхността.

Съгласно изискванията се допускат „неравности на повърхности с гладки очертания (на 4 кв. М.) Не повече от 2 парчета с дълбочина (височина) до 2 мм“. На практика, ако празнините надвишават 1 мм, това заплашва разминаването на шевовете при залепване на тънки тапети.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Полигона

Проблемни области:
Места около гнездовите кутии, в близост до тръби и проводници, които излизат на повърхността, ъглови участъци от стени и склонове, където е инсталиран перфориран или пластмасов ъгъл.

Области със специално внимание:


Вътрешна илозация на стени и тавани в София Полигона

o Места на свързване на листове и первази: листове на вратата към стената, пода и тавана цокли. Не забравяйте да проверите дали стените са дори на тези места. Платформите и первазите имат идеално равен ръб.

И ако стената се окаже извита на местата на техния допир, получаваме празнина. Веднага ще привлече вниманието ви, защото цветът на стените винаги се различава от цвета на первазите и лищата.

Фирма за шпакловка и гипскартон в София Полигона


o Линии на прилежащи стени една към друга . Линията се образува от пресичането на две равнини. За да бъде права, двете равнини трябва да са прави.

Следователно проверяваме всички ъгли, като прилагаме релсата за управление последователно към всяка от двете стени, както е показано на снимката.

Съвет: Удобно е да проверите качеството на следващия етап – запълване на стени – удобно е на тъмно. Насочете лъча на фенерчето успоредно на изследваната равнина и най-малкото му изкривяване ще даде сянка.


Довършителни работи гипсокартон и шпакловка София Полигона

Опитните майстори постига идеална равнина на шпакловка, държейки фенерче в една ръка, за да видите веднага всички дефекти. Това се нарича „одиране под крушка“. През дневните часове проверката е неефективна, тъй като разсеяната дневна светлина не създава сенки. Фирма за боядисване в София Полигона. Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в София Полигона. Майстор за боядисване в София Полигона

Телефон: 0899 85 75 00

Подобни статии