Шпакловка и боядисване в София Манастирски ливади

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Манастирски ливади

Търсите си добър майстор за шпакловка и боядисване в София Манастирски ливади. Имате нужда от добър майстор и бригада за ремонт на вашият апартамент в Манастирски ливади. Нашият екип е на разположение за въпроси и огледи. Свържете се с нас на посоченият телефон.

Телефон: 0899 85 75 00

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Манастирски ливади

Дебелина на мазилката за различни повърхности. Дебелината на мазилката зависи от неравностите на стената и нейното техническо състояние, но във всички случаи има универсални изисквания за нанасяне.

Шпакловка и боядисване в София Манастирски ливади
Шпакловка и боядисване в София Манастирски ливади

Мазилката не се полага върху гипсокартон, само фугите между плочите се шпакловат или цялата равнина, ако е необходимо.

Минималната дебелина не може да бъде по-малка от 5 mm. Факт е, че по-малък слой няма достатъчна якост, дори при незначителни механични натоварвания, той се напуква и отлепва от повърхността.

Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Манастирски ливади


Максимална дебелина . Този параметър не може да надвишава 2–2,5 см. Това се отнася до дебелината на еднократно нанасяне на циментова мазилка. След като първият слой изсъхне, можете да направите втория и т.н. Правят се прекъсвания за отстраняване на влагата, ако дебелината надвишава допустимите граници, тогава на повърхността трябва да се появят пукнатини с всички негативни последици. Друг проблем е увеличеният разход на материали.

Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Манастирски ливади


Циментова мазилка се нанася от 5 до 40 мм. Гипсът може да се нанася на слоеве до 100 mm.
Дебелина на декоративна мазилка
Декоративните мазилки се използват за релефна декорация на стени главно по фасадата на къщата, но могат да се използват и на закрито (спалня, хол, детска стая). По консистенция смесите се разделят на:

Смес Cuhuyu, например вароциментова мазилка weber.min , която трябва да се разрежда само с вода и багрилото;

Готова за употреба пастообразна смес, вдигната в избрания от вас цвят, например weber.pas Extra Clean .
Популярни видове декоративни мазилки:
Текстуриран
Има много възможности, от геометрични модели до истински произведения на изкуството. Дебелината варира. 2–5 см. Популярни видове: кожух и корояд.

Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Манастирски ливади


Венециански
Най-скъпият и престижен, имитира мраморна повърхност. Нанася се на няколко слоя, като общата дебелина може да бъде до един сантиметър.
С каменни чипове
Параметрите зависят от размера на трохичката, действителната дебелина варира от 3–5 см. Декоративна мазилка може да се нанася само върху предварително подготвени повърхности.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Манастирски ливади

Преди да започнете мазилката, трябва да подготвите стените за работа. В зависимост от вида на работата и желания краен резултат, сместа за мазилка и дебелината на покритието се избират индивидуално. Мазилката е многофункционален продукт, но се използва главно за следните работи:
• изравняване на повърхността;
• защита на стените от околната среда;
• създаване на естетическа декоративна повърхност.

Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Манастирски ливади


Дебелината на мазилката се избира за всяка функция. В статията сме подредили допустимата минимална и максимална дебелина на мазилката за довършване на различни повърхности и ясно дадохме примери за гипсови смеси Weber-Vetonit, за да ви улесним в избора. Вътрешна илозация на стени и тавани в София Манастирски ливади.

Подобни статии