Майстор за шпакловане в Благоевград

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в Благоевград

Майстор за шпакловане в Благоевград. Добри цени на топ качество на услугите ни, доверете се на професионалистите в бранша и се свържете с нас за оглед и оферта.

Имате нужда от добър майстор за шпакловане, гипсокартон, изолация, окачени тавани или боядистване, доверете ни се и се обадете за консултация и оглед.

Телефон: 0899 85 75 00

Майстор за финна шпакловка и шкурене в Благоевград

Премахването на стара мазилка от тавана се счита за особено труден процес. Това се дължи на факта, че ще трябва да работите в позиция, при която ръцете ви постоянно са вдигнати нагоре. Те бързо се уморяват и изтръпват и изискват повече почивки.

Майстор за шпакловане в Благоевград
Майстор за шпакловане в Благоевград


Невъзможно е да се каже недвусмислено кой метод е по-добре да изберете за премахване на решението от тавана.

Първо, необходимо е да се оцени всяка конкретна ситуация поотделно. Някъде е просто невъзможно да се направи без мелница или перфоратор. Някъде обикновена шпатула и вашето търпение ще са достатъчни. Но има един малък трик, който може да улесни работата ви.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в Благоевград

Ще подготвим специално омекотяващо съединение, което между другото може да се използва и за стени:
Всичко гениално е просто и в този случай се среща и във всеки дом. Трябва да разтворим 2 супени лъжици картофено или царевично нишесте в един литър вода.

Получената смес трябва да се обработи обилно с необходимата повърхност. Действието на нишестето е насочено към унищожаване на адхезията на мазилката към основния материал и разхлабването му;


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в Благоевград


След 10-15 минути се опитайте да премахнете мазилката по различни начини, като започнете, разбира се, с най-простия.
Ако слоят хоросан е много дебел и само повърхностният му слой е отчупен, отстранете го, след това отново наситете тавана с нишестен хоросан и отстранете останалата смес.

Как могат да се използват останалите строителни отпадъци?

Майстор за шпакловане в Благоевград


След такъв „завладяващ“ процес със сигурност ще имате планини от строителни отпадъци. Особено, ако имате предвид, че средно от един квадратен метър от стената се получават 15-25 кг отпадъци, в зависимост от слоя мазилка.

Най-удобно е да го поставите веднага в торбички. Не пълнете торбите до горе, в противен случай те могат да станат поразителни. Използвайте метла и прахосмукачка при почистване.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в Благоевград

Ако имате стара кофа за отпадъци, можете да отрежете дъното и да я поставите в торба. Много по-удобно е да сгъвате отпадъци по този начин, отколкото ако краищата на чантата постоянно ще бъдат увити и вие ще разлеете всичко.

Жителите на жилищна сграда едва ли ще имат право просто да хвърлят торбите в кошчето за боклук. Някои разпоредби забраняват това. Ще трябва да наемем специално превозно средство за сметосъбиране.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в Благоевград


Но за тези, които живеят в дома си или имат лятна вила, такива отпадъци дори могат да бъдат полезни:
Например битка с циментово-пясъчна мазилка може да се използва за организиране на основа за изливане на веранда , място за паркиране на кола, градински пътеки , под в летен душ или тоалетна или основа на тераса.

Всичко зависи от количеството му и вашата изобретателност;
Глинената мазилка обикновено е естествен материал, който между другото може да се използва повторно.


Вътрешна илозация на стени и тавани в Благоевград

Просто накиснете отново парчетата мазилка и разбъркайте добре. Освен това пропорциите вече са запазени и няма нужда да купувате / добавяте нищо;
Гипсова мазилка може да се излива при организиране на припокриването на помощни помещения като естествена изолация;


С помощта на остатъци от варова мазилка може да се спре нежеланият растеж на растенията в района. Достатъчно е да излеете фрагментите му под земята.
По такъв прост начин можете дори да използвате строителни отпадъци с полза!


Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в Благоевград. Фирма за боядисване в Благоевград