Майстор за шпакловка в София Красна Поляна

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Красна Поляна

Майстор за шпакловка в София Красна Поляна. Търсите си добър майстор за шпакловка, гипсокартон, боядисване, цялостен довършителен ремонт по апартамент в София Красна Поляна. Това са въпроси на които много хора се опитват да намерят точният отговор, ние имаме точните хора за вас и ще дадем най-правилното решение от към техническо изпълнение и цена, обадете ни се за консултация и оглед на посоченият телефон.

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Красна Поляна

Съставът на грунда определя неговата цел. В зависимост от това коя повърхност е предназначена за обработка: тухлена стена, гипсова мазилка, газобетонен блок, бетонна стена, шперплат и др. изборът на грунд ще зависи.

Майстор за шпакловка в София Красна Поляна
Майстор за шпакловка в София Красна Поляна

Важно е грундът да е съвместим с основата. Има универсални грундове, които са подходящи за всички видове повърхности, както минерални (бетон, тухли), така и полимерни (пластмаса, боя, акрил). Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Красна Поляна


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Красна Поляна

Този тип грунд е незаменим за довършване на боядисани повърхности или повърхности, покрити с полимерни материали, ако отстраняването им е достатъчно трудоемко. Използването на многофункционален акрилен кополимерен грунд за стена ще създаде добра адхезия между довършителния материал и обработената повърхност.

Мрежа за мазилка от фибростъкло.
Мрежа за армировка на гипс.
Пукнатини, възникващи на повърхността на стените и таваните, са доста често срещани. Това се дължи главно на свиването на сградата, температурната разлика по време на изсъхването на мазилката, поради разликите в свойствата на повърхностите, които мазилката покрива.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Красна Поляна

Тези дефекти засягат само естетиката на помещенията и сградите, без да засягат здравината на стените. За да се предотврати появата на пукнатини при шпакловъчни работи, широко се използва армировка с гипсова мрежа от фибростъкло. Този материал е много устойчив на корозия и има добър коефициент на удължение, което го отличава по-добре от армировката с метална мрежа.


Гипсова мрежа за използване на открито.
Работите по армиране на мазилки трябва да се извършват както извън сградата, така и отвътре. Укрепването е особено важно за работа на открито, когато мазилката, изолацията и стените са свързани с помощта на гипсова мрежа.За армировка се използват мрежи с различни свойства, които се определят от материалите, от които са направени.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Красна Поляна

Основните показатели за свойствата на армиращата гипсова мрежа са: размерът на клетките, повърхностната плътност на мрежата, дебелината на конеца. Определящият параметър при избора на мрежа за външна или вътрешна употреба е повърхностната плътност.

При производството на външни работи се използва мрежа с индекс на плътност 160g / m2. Отвън повърхността е подложена на топлинно разширение в по-голяма степен, отколкото вътре в сградата, поради което е необходима мрежа с висок индекс на плътност.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Красна Поляна

Нанесената гипсова мрежа и нейната плътност пряко зависят от етажа на сградата. При работа на закрито се препоръчва да се използва гипсова мрежа с плътност от 110 до 160 g / m2 (размерите на клетките са 5 * 5 mm). Гипсова мрежа с висок коефициент на плътност се използва за измазване на първите или сутеренните етажи.

Високата плътност на материала се дължи на голямата вероятност за физическо въздействие. Подсилваща мрежа с по-нисък коефициент на плътност се използва при измазване на втория и по-високите етажи. Високата плътност на материала се дължи на голямата вероятност за физическо въздействие.


Вътрешна илозация на стени и тавани в София Красна Поляна

Подсилваща мрежа с по-нисък коефициент на плътност се използва при измазване на втория и по-високите етажи. Високата плътност на материала се дължи на голямата вероятност за физическо въздействие. Подсилваща мрежа с по-нисък коефициент на плътност се използва при измазване на втория и по-високите етажи.


Както при всяка техника, технологията за фибростъкло гипсова мрежа има някои тънкости. Трябва да се помни, че мрежата от фибростъкло работи като подсилващ елемент само вътре в слоя мазилка. Следователно мрежата се полага върху първия слой мазилка, чиято дебелина е не по-малка от 3-5 мм.


Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в София Красна Поляна

В този случай първият слой мазилка трябва да бъде 2/3 от общата дебелина на покритието. Положените гипсови мрежести платна се грижат внимателно, всички неравности и гънки на материала се изглаждат.

Когато използвате няколко остриета, е важно остриетата да се припокриват, образувайки припокриване от поне 10 см. За монтажа на мрежата е най-добре да използвате широка шпатула от неръждаема стомана.


Фирма за боядисване в София Красна Поляна

Най-често срещаното място за образуване на пукнатини в измазани повърхности е фугата на границата на използването на два материала с различни свойства. В този случай, когато се използват няколко мрежести платна, ширината на припокриване на платната трябва да бъде най-малко 25 cm.