Майстор за шпакловка в София Подуяне

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Подуяне

Майстор за шпакловка в София Подуяне. Имате нужда от майстор за шпакловка, гипсокартон, окачен таван и скрито осветление, или цяла бригада за ремонта на вашият дом в София Подуяне. Доверете ни се и се обадете на телефона отдолу:

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Подуяне

Измазани стени за боядисване – етапи на работа.
Веднага трябва да се каже, че преди започване на работа е наложително да се оцени степента на кривина на повърхността, която се планира да бъде боядисана.

Майстор за шпакловка в София Подуяне
Майстор за шпакловка в София Подуяне

В някои случаи кривината може да бъде толкова голяма, че ще бъде не само трудно и отнема много време за шпакловане на стената, но и скъпо. В такива случаи препоръчваме предварително изравняване на повърхността с конструкция от гипсокартон.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Подуяне


Ако повърхността има леки неравности, на първо място тя трябва да бъде добре почистена от остатъците от тапети, боя, варовик. След това повърхността се грундира и след като грундът изсъхне напълно, първо се запълват големи пукнатини и пукнатини в стената. Това е необходимо, за да се изключи „потъването“ на шпакловката по време на процеса на сушене.

След запълване на пукнатините е необходимо да изчакате, докато шпакловката изсъхне напълно и след това да шлайфате зоните на шпакловката.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Подуяне


Измазаните стени за боядисване са разделени на два основни етапа:
• Стартиране – най-трудоемката част, изискваща значителна инвестиция на време;
• Довършителни работи – последният нанесен слой за придаване на повърхността на идеално равномерна форма;


В зависимост от бюджета, стартерната шпакловка може да бъде направена със или без бояджийска мрежа. Първият метод е малко по-скъп и отнема много повече време, тъй като използването на мрежа включва нанасяне на няколко слоя начална шпакловка със задължително изсушаване на всеки слой и неговия грунд.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Подуяне


След приключване на първия етап от работата, повърхността се шлайфа и стените се завършват с шпакловка, след което повърхността се шлайфа отново и се покрива с универсален грунд. Когато грундът изсъхне напълно, можете да започнете да боядисвате повърхността.


Очевидно е, че за човек без опит изпълнението на всички етапи на работа и спазването на технологията, което е задължително, така че шпакловката на стените за боядисване да се изпълнява с високо качество, може да представлява значителни трудности, а крайният резултат от ремонта няма да отговори на очакванията. Поръчайте шпакловка за стена от нашата компания и резултатът ще надмине вашите очаквания.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Подуяне


Когато искате да направите ремонт, един от етапите на който включва изпълнението на такава технологична операция като шпакловъчни стени за боядисване, моля свържете се с нашата компания.

Опитни служители, изборът на най-добрата по цена и качество технология за шпакловка във всеки отделен случай ни позволява да изпълняваме работа на високо ниво и вие получавате резултата, за който сте решили да ремонтирате апартамент, офис или други помещения.

Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в София Подуяне


Нашите специалисти подхождат индивидуално към всеки вид работа, която изпълняваме за нашите клиенти, а резултатът от изчисляването на цената на услугите, в зависимост от обхвата на работата, може да ви изненада приятно, ние винаги се срещаме с нашите клиенти наполовина и в повечето случаи предоставяме отстъпки.

Ще получите и гаранция, която ще ви позволи да не се притеснявате, че след няколко месеца резултатът от ремонта ще престане да ви радва. Можете да се обадите на специалист за безплатна оценка на шпакловката по стената.

Подобни статии