Шпакловка и боядисване в София Малинова Долина

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Малинова Долина

Шпакловка и боядисване в София Малинова Долина. Имате нужда от добър майстор за ремонта на вашият апартамент, шпакловчик в София Малинова Долина, бояджия, работа с гипсокартон. От каквото и да имате необходимост се свържете с нас на посоченият телефон за консултация и оглед.

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Малинова Долина

Как да проверите качеството на мазилката? Може би всеки, който е оцелял след ремонта, е запознат със ситуацията: на път сте да се обадите – буквално „залепете тапет“ до края на ремонта. Но на финалната линия изведнъж се появяват дефекти, които ви връщат към подравняването на стените.

Шпакловка и боядисване в София Малинова Долина
Шпакловка и боядисване в София Малинова Долина

Измазачите отдавна са получили изчисленията си и са заминали за друг обект. Собственикът е принуден да търси нов екип и да заплати отново работата.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Малинова Долина

Като проверявате качеството на стената на мазилката при приемане и избягвате двойни разходи и увеличаване по отношение на ремонта? Нека да разберем.
План агент


Малко теория
Съществува ясна последователност за подравняване на стени и тавани. Първият слой – мазилка – задава геометрията и равнината. Следва го стартовата шпакловка – прави повърхността гладка. На такава стена под началната шпакловка вече можете да залепите дебели тапети. Но ако имате боядисване, декоративна мазилка или тънък тапет на финалната линия, трябва да преминете с финишна шпакловка.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Малинова Долина

Важно: Колкото по-рано се намира етап в технологичната верига, толкова по-важен е той. Мазилката е по-важна от шпакловката, шпакловката е по-важна от боядисването. Ако сте допуснали дефект на етапа на шпакловане, шпакловката не може да го поправи и боята няма да скрие недостатъците на шпакловката.

  1. Изравняване на стените
    Най-важната стъпка: 80% от работата по измазването и довършителните работи е изравняване на стените. В жилищните сгради всички те са повече или по-малко претоварени и изискват вертикално подравняване.
  2. Ако това не бъде направено, в края на ремонта ще ви очакват неприятни изненади: корпусът на вратата ще се оттегли от стената с процеп, фугите на плочките ще се разпръснат грозно в ъглите и ще бъде невъзможно да поставите мебели на стената равномерно.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Малинова Долина

LED крушки – как да направите правилния избор? На пазара можете да намерите голям брой лампи за осветяване на жилищни помещения, а всяка от крушките има различни видове капачки, които са скрити зад буквените съкращения E14 и E27, като и двата варианта са проектирани да работят от 220 волта мрежа. Кое от двете осветителни тела да изберете, без да знаете разликите, е трудно да направите такава покупка.

Обикновено, когато избира електрически крушки, потребителят поставя редица изисквания към тях, а именно, те трябва да са евтини, да издържат достатъчно дълго и, ако е възможно, да консумират малко количество енергия. Най-надеждните на съвременния пазар са LED лампите , които за разлика от традиционните лампи имат захранвания, които са управляващи микросхеми.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Малинова Долина


Модерни модели и тяхната цена
Благодарение на тях става възможно приспособяването на осветлението към нуждите на потребителя. Благодарение на драйверите можете да зададете реда за промяна на цветовете: червен, зелен, син.

Лампата може да се управлява дистанционно чрез специално дистанционно управление или да се управлява чрез Wi-Fi, което е част от управлението на „интелигентния дом“. За съжаление много хора не могат да си позволят да закупят такова чудо на технологиите.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Малинова Долина

Цената на лампите от известни производители е доста висока. Следователно обикновеният потребител се опитва да намери осветителни устройства с подобни характеристики, но на по-ниска цена.

Списъкът на компаниите, произвеждащи тези продукти, е много обширен, но качеството на продуктите не винаги съответства на декларираните. Ако внимателно проучите отзивите за различни марки продукти, можете да намерите както положителни, така и отрицателни отзиви.


Волтаж
Когато купувате продукти от чуждестранни производители, особено от САЩ, трябва да помните, че техните лампи са проектирани за различни напрежения. Жилищните им сгради са доминирани от напрежение 110 волта, докато нашите мрежи работят под напрежение 220 волта.


Вътрешна илозация на стени и тавани в София Малинова Долина


Освен това цената на внесените продукти зависи изцяло от колебанията в обменния курс на долара и може да се променя от време на време. Дори в два различни магазина една и съща крушка може да има различна цена.

И тази разлика понякога може да бъде значителна. Ето защо, преди да купите избрания модел в първия от магазините, трябва да проучите всички налични предложения. Винаги има възможност да намерите едно и също нещо при по-изгодни условия.

Понякога можете да намерите лампи от стари партиди, които са пуснати в продажба за дълго време. В този случай цената за тях може да е малко по-ниска от тази, на която се предлагат стоките от новата партида.

Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в София Малинова Долина


Форма на капачката и крушката
Напоследък луковиците с луковица, наподобяваща царевица, са особено популярни. Но изборът на модели с такава крушка е много ограничен. От известно време се появи информация, че подобни лампи са опасни от гледна точка на пожарната безопасност. Проблемът се крие в местоположението на контактите.

Фирма за боядисване в София Малинова Долина

Тези лампи ги имат навън и са опасни, тъй като са под напрежение. Следователно лампата задължително трябва да има защитно покритие. Лампите с контакти G13, G4, G9, GU5.3 работят при по-ниско напрежение от 12 волта и са предназначени за точково осветление. Има лампи, които се нуждаят от още по-малко напрежение от 6 вата за работа, осветената от тях площ е много малка, така че те изпълняват много специфични задачи.


Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в София Малинова Долина

Цялата тази информация може да ви бъде полезна при избора на крушка в магазин, необходимо е незабавно да се определи мощността на продукта. Тъй като в някои случаи от крушките не се изисква висока яркост, особено в техническите помещения. Повечето хора са свикнали с жълтата светлина, но много съвременни осветителни тела произвеждат бяла светлина. Следователно е необходимо време, за да свикнете с подобна подмяна.

Подобни статии