Шпакловка и боядисване в София Възраждане

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Възраждане

Шпакловка и боядисване в София Възраждане. Търся добър майстор за шпакловане, шкурене, боядисване, скрито осветление и гипсокартон. Попаднали сте на правилното място, ние имаме точните хората за довършването на изпълнението по ремонта на вашият апартамент и жилище. Обадете ни се на посоченият телефон за консултация и оглед.

Телефон: 0899 85 75 00

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Възраждане

Какво трябва да знаете за текстурираната мазилка?

Шпакловка и боядисване в София Възраждане
Шпакловка и боядисване в София Възраждане

Използването на текстурирана мазилка при декорация на стени може да помогне в това. За разлика от боядисаните повърхности, стените, завършени с декоративна смес, имат по-оживен характер. Също така този вид довършителни материали има отлични потребителски характеристики,

Удобство и лекота на използване. Не се изискват специални работни умения и специални инструменти;

Взаимодейства добре с други строителни материали: гипсокартон, бетон, тухла, дърво;

Има дълъг експлоатационен живот в сравнение с тапета;


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Възраждане

С различни декоративни елементи, той създава уникален, изискан стил. Освен това е чудесна повърхност за дизайнери да прилагат художествена живопис;

Устойчив на абразия, висока температура и влажност.
Текстурираната мазилка е смес с използването на различни химически добавки и минерални гранули. Те могат да бъдат свързани помежду си: акрил, силикон, силикат. По тип свързващо вещество мазилката се разделя на следните видове.


1) Акрил. Това е еластично покритие, устойчиво на различни механични повреди, чийто основен недостатък е неговата висока пожарна безопасност.
2) Силикон. Нанася се много лесно върху всяка основа, отблъсква добре замърсяванията и не губи първоначалния си вид много дълго време. Но такава мазилка е много скъпа.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Възраждане


3) силикат. За да го приложите, трябва да имате определени знания и опит. Но прилагането му върху стената ще осигури пълна защита срещу влага и пукнатини.

За да приложите декоративна смес на стената, може да са ви необходими: кофа, гъба, шпатула, ренде. Придържайки се към простите правила за декорация на стени, дори непрофесионалист може да ги изпълни.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Възраждане

  1. Подгответе повърхността за работа. Тя трябва да е суха, чиста и грундирана. Всички стари довършителни материали трябва да бъдат премахнати.

Такива произведения включват бързо прилагане. Добре е, ако има асистент. Единият нанася мазилка върху стената на тънък (до 5 мм) слой, а другият веднага прави текстурата с необходимия инструмент. Работата трябва да се извърши много бързо, преди мазилката да има време да изсъхне.

Фирма за боядисване в София

Всички дефекти могат да бъдат отстранени само след като материалът изсъхне напълно. Ако желаете, можете да добавите цвят към сместа, разнообразявайки използването на този вид довършителни материали в интериора. Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Възраждане.

Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Възраждане.
Вътрешна илозация на стени и тавани в София Възраждане. Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в София Възраждане

Телефон: 0899 85 75 00

Подобни статии