Шпакловка и боядисване във Враца

Шпакловка, гипсокартон и боядисване във Враца

Шпакловка и боядисване във Враца. Търся добър майстор за шпакловка, гипсокартон и боядисване във ВрацаИскам коректен майстор с добър опит да работи по проект и в срок.Свържете се с нас за консултация и оглед.

0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление във Враца

За да може конструкцията от гипсокартон да придобие завършен вид, тя трябва да бъде шпакловъчна. Как се шпаклова гипсокартон, премахване на ъгли, затваряне на фуги – всичко в тази статия.

Шпакловка и боядисване във Враца
Шпакловка и боядисване във Враца


Трябва ли да шпакловам гипсокартон?
Никой не иска да върши допълнителна работа. Освен това шпакловката е дълъг и труден процес, който отнема много време. Въпросът естествено възниква – защо шпакловате плоската повърхност на гипсокартонните листове.

Майстор за финна шпакловка и шкурене във Враца

Може би можете да го направите без него, когато завършвате? Възможни са някои завършвания, но не всички.


Винаги е необходимо да затваряте фуги, ъгли и капачки на винтове. За всякакъв вид покритие. Не забравяйте да шпакловате гипсокартон за боядисване.

Повърхността на гипсокартона далеч не е перфектна и при транспортирането и монтажа се добавят нови неравности. Ако боядисате повърхността без предварително изравняване, всички те ще бъдат ясно видими, особено ако има поне малка степен на гланц.

Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон във Враца

Подготовка на гипсокартон за поставяне на тапети – можете само да шпакловате шевовете, след което да грундирате повърхността


Knauf, един от лидерите в производството на гипсокартон, позволява цялата повърхност на листовете да не се шпаклова под плочки и тапети. Само фуги, ъгли и винтове. Никой не слага шпакловка за полагане на плочки, но да за тапети. И всичко това, защото тапетът, залепен без предварителна обработка на места, се отделя заедно с картона, а понякога и до гипс. Така че замазката за втори път е просто неизбежна.

Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване във Враца


Можете да направите без шпакловка по цялата повърхност на листа с помощта на грунд. В този случай вододисперсионната акрилна боя, разредена с вода, служи като грунд. Той създава филм на повърхността, с който лепилото взаимодейства добре, но също така този филм не уврежда картона при откъсване на тапета.

Майстор за окачен таван и скрито осветление във Враца

За боядисване е необходимо шпакловка, гипсокартон изцяло и в идеално състояние
Така че, абсолютно е необходимо да се шпаклова гипсокартон за боядисване, за предпочитане – за поставяне на тапети (поне в един слой) и да се запечатат само винтове и шевове за плочки.

Подобни статии