Шпакловка и боядисване в София Зона Б 5

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Зона Б 5

Шпакловка и боядисване в София Зона Б 5. Търся добър майстор за шпакловка, гипсокартон, скрито осветление и боядисване, цялостно завършване на ремонт на апартамент в София Зона Б 5. Обадете ни се за оглед и консултация.

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Зона Б 5

Шпакловка и боядисване в София Зона Б 5. Ремонт на апартамент в нова сграда: съвети и тайни за спестяване. И така, купихте си апартамент в нова сграда. При влизане в апартамента ви посрещат голи бели стени от бетон. Естествено, първият въпрос, който всеки си задава, е ремонтът и интериорната декорация на закупения апартамент.

Шпакловка и боядисване в София Зона Б 5
Шпакловка и боядисване в София Зона Б 5

Разбира се, можете да направите всичко сами, но е по-добре да използвате услугите на професионалисти и да поръчате ремонт в нова сграда до ключ . Но ако искате, ние наистина се надяваме, че нашите съвети и препоръки могат да ви помогнат.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Зона Б 5

Съвети за ремонт
За да започнете да ремонтирате новозакупения си апартамент, първо трябва да изготвите план за действие за ремонтните дейности, който ще гарантира отличен и висококачествен резултат. Следвайки нашите допълнителни съвети и препоръки, можете да спестите парите и времето си.


На първо място, ремонтът трябва да започне с определяне на разликите във височината на тавана и пода, които трябва да се измерват с водно или модерно лазерно ниво. С това може да се определи довършителната технология.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Зона Б 5


На следващия етап можете да направите прегради от блок от пяна, блок от гипсокартон или тухла, ако има такива. Или да съборят съществуващите.
По ваша преценка можете да замените прозорци, тръби или кранове. Специалистите трябва да бъдат предупредени, че къщата е все още нова и те ще знаят да оставят празнина в шевовете, така че прозорецът да не се деформира.

След това можете да започнете друга работа, като измазване на стени, окабеляване на електрически, ВиК, вентилация и климатизация. При полагане трябва да се изготви последователен план и да се поддържат ъглите от 90 градуса между преградите, за да се опрости работата по по-нататъшното облицоване.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Зона Б 5


След това можете да пристъпите към подготовката на стени и тавани, като нанесете грунд в два слоя, след което можете да продължите с тапети или полагане на плочки.
След като сте се справили със стените, можете да преминете към пода, покритието на което сте избрали по ваша преценка, това ще бъде паркет, ламинат или линолеум.


В самия край се монтират врати, контакти, ключове, цокли и монтират водопровод. След това ремонтът може да се счита за завършен.
Как можете да спестите:
• За строителни и довършителни материали, оборудване, както и за труд и процес на ремонт.
• За шпакловане, шпакловане и боядисване на стени и тавани.
• Относно полагането на електрически кабели и водопроводи.
• На материали, необходими за работа.
• За работни места, които можете да направите сами.
Сега, по-подробно за подробностите:


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Зона Б 5

Подравняване на стените. Ако апартаментът няма фин завършек на стените, тогава можете да подравните стените с помощта на гипсокартон. Този процес, макар и да изисква определени знания и умения, но ако имате нуждата и възможността да го направите сами, в интернет има доста видеоклипове, чрез които можете да научите тази работа.

Подравняване на стените. Таваните от гипсокартон и опънатите тавани не изискват предварително изравняване на стените – Измазване. Гипсокартонните конструкции изискват измазване и запълване на фуги и неравности.


Вътрешна илозация на стени и тавани в София Зона Б 5

Мазилка за стени и тавани. Сега, в същия „Епицентър“ с удоволствие ще ви помогнем да изберете материал с добро качество от средната ценова категория. Изобщо не е необходимо да купувате най-скъпия материал на популяризирана марка.

Консумация на сухи гипсови смеси. За бетонни стени е достатъчен слой от около 2,5 см.

Изравняване на тавани. В днешно време опънатите тавани са доста разпространени, които се монтират бързо, имат ниска цена и изглеждат страхотно.


Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в София Зона Б 5

Материал за изравняване на стени. Като цяло гипсокартонът е по-евтин от мазилката. В този случай обаче трябва да жертвате площта на помещенията.

Боя за тавана. Средният ценови сегмент на известен производител е идеален.

Полагане на електрически кабели. Окабеляването може да бъде скрито под панелите от гипсокартон.

Навременна идентификация на допуснатите грешки.Ако вършите определена работа сами, най-добре е да се свържете с независим експерт. По-лесно е да платите на специалист веднъж, отколкото да отстранявате дефекти и недостатъци с години.

Фирма за боядисване в София Зона Б 5

Строителни материали. Собствениците на апартамент в нова сграда трябва да помнят, че в рамките на две до три години след приключване на строителните работи къщата ще се свие. В резултат на това могат да се появят пукнатини по стените и тавана, както и капки в системите за водоснабдяване и отопление.

Подуването на подове също е често срещано явление. Ето защо не трябва да украсявате помещенията на новата сграда с много скъпи материали. За щастие днес можете да изберете стоки от местни производители, които са много по-евтини от внесените, но по качество не им отстъпват.


Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в София Зона Б 5

Спестените пари са спечелените пари. Винаги можете да спестите от различни етапи на работа по време на ремонта. Всъщност по време на ремонта често има много работа, която не изисква квалификация. Например демонтиране на ненужно оборудване и изхвърляне на боклука, почистване.