Майстор за плочки в София Младост

Лепене на плочки в София Младост

Майстор за плочки в София Младост. Имате нужда от добър и опитен майстор за лепене на плочки в Младост София, обадете ни се за консултация и оглед.

Също така разполагаме с много качествени майстор за ВиК услуги за вашата баня. Доверете се на добър майстор за ВиК услуги в Младост, ще направи цялостен ремонт на вашата баня и ще останете много доволни и очаровани, от подмяна на тръби, изолацията им, до лепене на плочки в цялата баня. Също така подмяна на душ, моноблок, мивка и т.н.

Телефон: 0899 85 75 00


Добър майстор за лепене на плочки София Младост

Ремонт в банята, подравняване на стените с мазилка

Нанасяне на основен слой
След тридесет минути приготвеният гипсов разтвор трябва да се нанесе върху стената с дебелина не повече от 2 сантиметра. Най-добре е да използвате шпатула за разпръскване или разстилане по повърхността на хоросана.

Майстор за плочки в София Младост
Майстор за плочки в София Младост

Имайте предвид, че е много по-лесно за разпространение и първата опция обикновено се стартира само от опитни специалисти.
Ние следим плътността на състава


Лепене на плочки цена на квадрат в София Младост


За да се разнесе по-добре разтворът, препоръчително е да изберете колкото е възможно по-дебел. Мазилката се поема върху инструмента, извежда се на повърхността под ъгъл и с помощта на една от ръцете се притиска възможно най-плътно към стената за изравняване.
Използвайки правилото, наложително е да изгладите предварително нанесената мазилка с леки движения отдолу нагоре.


Внимание: Ако наистина искате да получите достатъчно дебел слой, тогава върху първия, след като се втвърди, нанесете друг слой. В този случай е важно да се направят прорези. Това е необходимо преди всичко, за да може новият слой да се придържа към него.


Редене плочки в София Младост


• Достатъчно бързо разтворът за мазилка ще започне да се втвърдява и след това повърхността трябва незабавно да се изравни с широка метална шпатула, за да запълни каналите и да отсече излишъка, който се появява;


• По време на процеса на подравняване е важно да се обърне специално внимание на последния положен слой;
• След изравняване на стените, всички маяци трябва да бъдат премахнати. Това е лесно да се направи с мистрия;
• Пространството, което се образува, ще трябва да бъде запълнено с гипсова смес с помощта на шпатула;


Майстор фаянс в София Младост


• Веднага след като повърхността е напълно суха, можете да преминете към нейния грунд и след това да пристъпите към залепване на плочки или друг довършителен материал.
Решенията за изравняване на стените в банята трябва да бъдат направени от качествени компоненти. Ако това е така през зимата, тогава не трябва да го приемате на отворени тави, съставът замръзва и губи свойствата си.


Цената му не е висока и е по-добре да го закупите в топъл склад. Ако стените са подравнени в банята под плочките, тогава отклоненията не трябва да са повече от един сантиметър на равнината на равнината. Гледай това. В противен случай при висока влажност плочката просто ще се окаже.


Майстор гранитогрес София Младост

Как да подравним стените на банята с плочки?
Всеки ремонт трябва да отговаря на изискванията за издръжливост и да бъде естетичен. Обработката на стени в банята е ключът към доброто обновяване.

Няма значение какъв материал е избран, но повърхностите трябва да бъдат внимателно изравнени преди монтажа. Повечето апартаменти не могат да се похвалят с такива стени и дори в нови сгради могат да бъдат изкривени или напукани.


Подготвителна работа
Всяка плочка, въз основа на правилата, се поставя върху подготвената повърхност, защото може да се напука или да падне. Поради своите предимства и характеристики, този материал днес се счита за най-популярният за декориране на стени в банята.


Поставяне на плочки в София Младост

Декорация на стена за баня с керамични плочки
Ако стилът и дизайнът на плочките са добре развити, композицията от няколко цвята и добавянето на шарки или геометрични елементи, обновяването ще изглежда доста впечатляващо.

Преди да го инсталирате обаче, е наложително да изравните стените под плочките в банята. За съжаление няма къщи, в които абсолютно всички етажи да са идеално равномерни, поради което собствениците трябва да извършат подравняването си сами.Фирма за лепене на плочки София Младост