Венецианска мазилка в София Триадица

Декоративни мазилки в София Триадица

Венецианска мазилка в София Триадица. Страхотна възможност за декоративни покрития във всяка стая. Комбинация от древни техники и новостта на съвременните технологии.
Подходящ за декорация на стени отвън и вътре в помещението, като същевременно отговаря на всички необходими стандарти и качества на екологичните изисквания.

Има редица предимства, включително естетическо качество и лекота на нанасяне, устойчивост на мухъл.
Благодарение на възможността за нанасяне върху стени с помощта на различни инструменти, това улеснява маскирането на съществуващите неравности по повърхността.

Майстор за Венецианска мазилка в София Триадица

Имате нужда от добър и професионален майстор за оглед и цена за вашият ремонт, свържете се с нас на посоченият телефон и ние ще изпратим човек за оглед.

Телефон: 0899 85 75 00

Бяла венецианска мазилка в София Триадица

Огледална венецианска мазилка.
Един от известните видове декоративна мазилка. Вграденият златен пигмент придава на стандартното си покритие характерен металоподобен блясък, който обикновено се бърка с огледален.

Венецианска мазилка в София Триадица
Венецианска мазилка в София Триадица


Това е луксозно покритие, достойно да бъде в най-изящните резиденции или зали на дворци. Полупрозрачна повърхност, слоести шарки са заимствани и наследени от мрамор.

Сиянието на пигмента носи модерен, дизайнерски вид, проектиран в съответствие с новомодните тенденции. Въпреки факта, че е изобретен преди много години, обаче и днес е изключително актуален.
Поради това венецианската декоративна мазилка е толкова популярна днес.


Акрилна венецианска мазилка в София Триадица

Как да си купя венецианска мазилка?
Можете да закупите венецианска декоративна мазилка на цената на един квадратен метър от повърхността, която трябва да бъде покрита. Струва си да се помни – венецианската декоративна мазилка в по-голямата си част е безшевно покритие за стена, така че разделянето между кв. m няма да се забелязва.
Материалът е лесен за използване и икономичен, лесно се оцветява във всеки цвят. Продажбата се извършва от специални банки, където декоративната венецианска мазилка е под формата на прозрачно вещество.

Мазилката, като правило, се нанася в няколко нюанса, сходни по цвят. Нанесете върху квадратен метър от предварително приготвеното покритие на няколко слоя. Това обогатява асортимента, създава уникален модел и може също така да осигури необходимите свойства, например нанасянето на восък.


Декоративна мазилка в София Триадица

Опитен майстор ще превърне стените в произведения на изкуството, но си струва да се отбележи, че има насоки за самостоятелно покритие на стени.
Възможно е сами да получите майсторски клас по нанасяне на венецианска мазилка върху стените, защото закупуването му дава на къщата атмосфера на лека морска повърхност, хармония с природата.

Декоративната венецианска мазилка е актуална от момента на нейната реконструкция и до днес поради ниската си цена, както и възможността да я овладеят от техниките на нейното нанасяне сами. Много съвременни художници използват гипсови компоненти за своята работа. Което не бива да се забравя при закупуването му.


Декоративни мазилки цени за труд в София Триадица

Качеството на закупения венециански пряко зависи от качеството на съставните му части, органични и неорганични частици.
Използването на нискокачествени компоненти може да намали експлоатационните свойства на покритието, да го направи нееластично , чупливо. Спазвайки технологията и инструкциите, можете да нанесете венецианска мазилка със собствените си ръце .

В този случай ще бъде невъзможно да се извърши ремонт по локализиран начин, неусетно от общия фон. Във връзка с това целият интериор може да бъде нарушен, много квадратни метри ще трябва да бъдат преработени. С правилния избор експлоатационният му живот по стените може да се увеличи над гарантираните петнадесет години, което ще бъде приятен бонус. Венецианска мазилка цени в София Триадица. Видове декоративни мазилки в София Триадица .Пясъчна мазилка цени в София Триадица

Подобни статии