Проект и дизайн за ремонт на апартамент в София

Проект и дизайн за ремонт на апартамент в София. Почти всеки глава на семейството в даден момент от живота си купува нов апартамент или решава да започне дългоочакван основен ремонт. В същото време те се плашат от мисли за предстоящия „ужас“, за трудния избор на стил и материали, цветова палитра и мебели за домовете им.

Днес има отличен изход от тази ситуация – професионалните дизайнери ще ви помогнат да превърнете обикновена бетонна кутия в уютен и стилен кът, където можете да се отпуснете след тежки работни дни. Фирма „Импрес Дизайн“ от много години предоставя услуги за създаване на проект за интериорен дизайн на апартаменти .

Проект и дизайн за ремонт на апартамент в София
Проект и дизайн за ремонт на апартамент в София

Благодарение на отличното въображение и широк полет на мисли, ние сме в състояние да превърнем в реалност всяка идея на клиента. Нека се опитаме да разберем каква задача трябва да реши интериорният дизайн на жилищата и какви са предимствата на услугите на професионални дизайнери.

Защо се нуждаем от проекти за дизайн на апартаменти в София?

Професионалните дизайнерски проекти на апартаменти помагат ясно да се визуализира интериорът на бъдещите жилища, да се разбере как правилно да се подредят мебелите и декорните елементи в определена стая, какви цветове се използват най-добре. Това намалява риска от грешки и спестява време и пари.

Проектният проект на апартамента, дори преди началото на ремонтните дейности, ви позволява да направите оценка и да контролирате съответствието му с всеки етап от изпълнението на проекта. Ако поръчате дизайнерски проект за дома си от професионални дизайнери, ще ви бъдат предоставени точни оценки на количеството необходими строителни материали, така че ще избегнете непредвидени разходи.

Интериорен дизайнви позволява да създавате уникални изображения на бъдещия апартамент, разделяйки стаята на функционални зони. Проектите за дизайн на апартаменти от компанията са индивидуален подход към дизайна на всеки дом и добре обмислени функционални характеристики на помещенията.

Благодарение на значителна техническа база и комбинация от архитектурни стилове, ние бързо и с най-високо качество изпълняваме проекти точно според идеите на клиентите.

Процедура за дизайн на интериорен дизайн на апартамент в София

Планирането на апартамента се състои от няколко етапа. Нека да разгледаме набързо всеки от тях. СЪБИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ На първия етап измерваме размерите на помещението, събираме цялата информация за техническия компонент (разположение на носещите конструкции, комуникации и т.н.).

Също така дизайнерите откриват всички желания и изисквания на членовете на домакинството, за да разберат как правилно да поставят функционалните зони. РАЗРАБОТВАНЕ НА „ГРУБ“ ДИЗАЙН

Разработването на проект за дизайн на апартаменти в София

Вторият етап е създаването на няколко опции за бъдещи жилища, като се вземат предвид предпочитанията на клиента и характеристиките на помещенията. След това клиентът разглежда всички възможни типове дизайн и одобрява един от тях. ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА БЪДЕЩИ ЖИЛИЩА

Третият етап от разработването на проект за дизайн на апартаменти в София е създаването на 3D модел с помощта на компютърни програми. Триизмерната визуализация ви позволява да видите цветовете и текстурата на интериора на бъдещия апартамент и, ако е необходимо, да направите определени промени.

Разработването на проектна документация и прецизни чертежи в София

СЪЗДАВАНЕ НА РАБОТНИ ЧЕРТЕЖИ Разработването на проектна документация и прецизни чертежи е най-отговорният и технически важен етап, тъй като именно с тяхна помощ проектът ще бъде изпълнен.

На този етап са посочени точния план за преустройство, подреждането на мебели и оборудване, методът на довършване на стените и подовете, инсталирането на отоплителната система, полагането на електрически кабели и др. СЪЗДАВАНЕ НА СПРАВКА ЗА ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Последният етап е съставянето и прехвърлянето на клиента на списък на използваните материали, мебели и елементи на декора. В същото време се съставя списък за избор и спецификация, като се посочва броят на елементите, техните производители и точните цени.

Проект и дизайн за ремонт на апартамент в София

Професионалните дизайнери са ключът към комфорта във вашия апартамент Нашата дизайнерска компания се занимава с проектиране на жилища в София. В същото време нашите цени за проекти за проектиране на апартаменти са най-правилните в цяла България.

Благодарение на нашия богат опит, теоретични знания и практически умения, ние ще разработим план за бъдещ 3-стаен апартамент бързо и с най-високо качество. Можете да се запознаете с вече завършената работа и цената на услугите на нашия официален уебсайт. Спестете 80% от времето си за предварителна продукция изчисляване на разходите за интериорен дизайн