Шпакловка и боядисване в София Княжево

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Княжево

Шпакловка и боядисване в София Княжево. Търсите си добър майстор за шпакловка, гипсокартон, скрито осветление и боядисване, цялостно завършване на ремонт на апартамент в София Княжево. Обадете ни се на:

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Княжево

Когато има повърхностни пукнатини, ремонтът на мазилката ще отнеме повече време. Процесът започва с разширяване и задълбочаване на пукнатини до размери от 3 до 5 мм, като се режат с шпатула или специален нож до необходимия размер.

Шпакловка и боядисване в София Княжево
Шпакловка и боядисване в София Княжево

След като всичко е направено, стената се навлажнява с топла вода с помощта на четка и се втрива с прясна хоросан. Нанася се с перпендикулярни движения към посоката на пукнатината и се изравнява с движения по цепнатината до пълно триене.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Княжево

Накрая, след изсъхване, всички неравности се втриват с фино настъргана шкурка, докато се получи гладка повърхност. Вече стената може да бъде боядисана.


Ако искате да възстановите венецианската мазилка, ще трябва да демонтирате повредените участъци. След това нанесете свеж лепилен разтвор от PVA лепило и вода в съотношение 1: 5 върху повърхността на стената, като не забравяте за ръбовете на оцелелия стар слой за по-добра адхезия.

След като приключите, трябва да нанесете основния (вътрешен) слой и след това последния (декоративен) слой. И накрая, се изисква да се възпроизведе текстурата и релефа на стария слой върху нов, като се използва голяма гъба и шпатула.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Княжево


Възстановяването на мазилка на стена е сложен и отнемащ време процес. Но ако се опитате усилено и свършите добре работата, накрая ще получите красива, гладка стена, без намек за минало обновяване.

Технология за измазване.
С развитието на новите технологии във всички индустрии започнаха да използват автоматизация за опростяване на технологичния процес. Тя не подмина и строителната индустрия.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Княжево

Почти всеки ремонт започва с изравняване на повърхността с мазилка. Механизацията на мазилките позволи значително да се опрости и да се ускори нанасянето на хоросан върху стените. При обекти с голям обем работа най-целесъобразно е използването на машинна технология за мазилки.


За мазилка се използва специална машина, към която се подава вода. За приготвяне на разтвора е необходимо сухата смес да се излее в бункера, където се приготвя разтворът. След това се подава през маркуч до мястото, което трябва да бъде изравнено, и се нанася върху повърхността с пистолет.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Княжево

При мазилки е удобно, ако в бригадата има 3 души: единият излива разтвора, другият го нанася върху стената или тавана, а третият го изглажда равномерно, използвайки дълго правило. За правилното извършване на мазилкови работи е необходимо да се използват висококачествени машини.

Ето няколко примера:
• малка машина за мазилка PFT G4 FU 220 / 380V от Knauf се използва както за шпакловане на повърхности, така и за тяхното боядисване;
• Putzmaister MP-25 е голям. Може да се използва и при инсталиране на саморазливен под;
• най-компактното оборудване сред аналозите е устройството PFT Ritmo M. С негова помощ можете да приготвите хоросан и изравнителна смес, да извършите шпакловка и боядисване на стени;
• универсалната единица за мазилка е машината UShM-50. Надеждното оборудване ви позволява да изравнявате и боядисвате повърхности.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Княжево


Прилагайки този метод на мазилка според технологията, става възможно да се намали нуждата от допълнителни служители, както и да се спестят време и пари, без да се нарушава качеството на гипсовата мазилка. Сега не е нужно да месите разтвора, да го доставяте и прилагате на ръка.

Скоростта на шпакловъчните работи се увеличава 4-5 пъти. Обработената чрез машинно мазилка повърхност е напълно готова за нанасяне на довършителни материали.
Технология на външни и вътрешни мазилки.


Вътрешна илозация на стени и тавани в София Княжево


Какви са предимствата на машинното измазване?
• Механизация на процеса на месене.
• Хомогенност на разтвора, получен чрез автоматично смесване.
• Опростена технология за прилагане на решения.
• Висококачествено покритие без пукнатини.
• Поддържа добра адхезия на материала.
• В сравнение с ръчния метод за мазилка е икономичен и бърз за нанасяне.
• Благодарение на бързото подаване на разтвора до стената се улеснява последващата му обработка със шпатули и правило.
• Приемливи разходи.
• Силно и трайно покритие.
• Използването само на екологично чисти смеси.

Подобни статии