Майстор за плочки в София Горна Баня

Лепене на плочки в София Горна Баня

Майстор за плочки в София Горна Баня. Търсите си добър майстор за лепене на плочки в София Горна Баня, за кухня, баня, коридор и тераси. Искам коректен майстор с добър опит да работи по проект и в срок. Повечето хора търсят наистина добър майстор, ние можем да Ви помогнем в избора за добър майстор за плочки. Свържете се с нас за консултация и оглед.

ВиК майстор за вашата баня в София, Горна Баня. Ако имате проблем с вашите тръби,имате течове,проблем с конденз и други подобни, искате да исталирате душ, душ кабина, моноблок, мивка и т.н. нашите специалисти и майстори са насреща да Ви помогнат.

Телефон: 0899 85 75 00


Добър майстор за лепене на плочки София Горна Баня

Подготовка за полагане на керамични плочки
Има редица фактори, които трябва да се вземат предвид, за да изглежда полаганата керамика красива. На първо място, стените трябва да бъдат подравнени. Те трябва да бъдат строго вертикални, разминаването в ширината на стените отдолу и отгоре не трябва да надвишава няколко милиметра.

Майстор за плочки в София Горна Баня
Майстор за плочки в София Горна Баня

Стените се изравняват според предварително монтираните маяци (метални ленти) с гипсов хоросан, постигайки точността на геометрията на помещението. Банята и тоалетната обикновено са изцяло с плочки. В някои случаи само мократа зона е защитена, тази опция е най-икономична.


Лепене на плочки цена на квадрат в София Горна Баня

Цената за полагане на плочки се определя индивидуално и зависи от тяхната сложност, площ и геометрия на помещението, необходимостта от изравняване на стените и други фактори. От своя страна ние гарантираме високо качество на работа и справедливи изгодни цени.

Като правило, когато декорирате помещения с керамика, се използват няколко опции за плочки:

  • едноцветен;
  • с декор;
  • граница.


Редене плочки в София Горна Баня


Трудният момент е точното изчисляване на количеството на необходимия материал, особено ако се използва керамика от няколко цвята. При компетентно изчисление след края на работата остават максимум 2-3 плочки от всеки тип. И това е пряко спестяване на разходи за клиента.

Полагане на плочки – важни моменти
Керамиката се поставя върху специално лепило. Благодарение на дебелината на адхезивния слой могат да бъдат премахнати малки грешки в геометрията на стените.

Майстор фаянс в София Горна Баня

По време на монтажа се поставят пластмасови кръстове между плочките, за да се осигури необходимата ширина на фугата. Кръстовете могат да бъдат с различна дебелина, което също ви позволява да компенсирате малки неравности. Най-трудните моменти при полагане на керамика:

  • прецизно рязане;
  • равномерен стил;
  • правилната комбинация от материал в различни цветове;
  • компетентно фугиране.

Майстор за лепене плочки в София Горна Баня


Точното рязане е основно предизвикателство. За рязане обикновено се използва специализиран резач за плочки. В допълнение, много опитни майстори използват редовен висококачествен резач за стъкло, в този случай може да се получи по-точен разрез.

Имайте предвид, че цената за полагане на плочки на метър зависи и от нивото на професионализъм на майсторите, извършващи тази работа. Качествената работа винаги и навсякъде струва повече.

Майстор гранитогрес София Горна Баня

Най-трудната задача е изрязването на ленти с ширина 1-2 см, както и създаването на отвори за водопровод, вентилация и контакти. Всяка неточност води до повреда на материала. Ако е скъпо и количеството му е точно изчислено, голям процент отхвърляния може да доведе до необходимост от допълнителни покупки.

Цената за полагане на плочки в баня, тоалетна и други помещения обикновено отчита вида и качеството му. Колкото по-дебел и по-голям е материалът, толкова по-трудно е да се работи с него. Освен това дори продуктите на известни производители често страдат от фабрични дефекти. Плочките могат да се различават по размер, имат леко извити ръбове. За да поставите такъв материал красиво, трябва да имате много опит.

Поставяне на плочки в София Горна Баня

Всяка плочка се настройва прецизно на място, позицията й се регулира до нивото. Полагането се извършва отдолу нагоре. В банята керамиката може да се полага и на повърхността от предната страна на банята. Една или две плочки са направени подвижни, за да позволят достъп до сифона. Фугирането се извършва, след като разтворът на лепилото се втвърди напълно със специализирано фугиращо съединение.

Фирма за лепене на плочки София Горна Баня

Професионално полагане на плочки в София
Майсторите от нашата компания могат да изпълняват работа от всякаква сложност. Можете да оцените тяхната квалификация, като разгледате снимки с примери за нашата работа.

Работим с различни видове керамика, мозайки и извършваме полагане на порцеланови каменни изделия.

Фаянс и теракот София Горна Баня

Работата се извършва за кратко време, дава се гаранция. Възможен е избор и изчисляване на материал от нашите специалисти. Гарантирано ви е висококачествено полагане на плочки, цената на м 2 е изгодна и достъпна . Професионализмът на нашите майстори гарантира липсата на дефекти в работата, което спестява парите на клиента.

Подобни статии