Майстор за плочки в София Надежда

Лепене на плочки в София Надежда

Търсите си добър майстор за лепене на плочки в баня, кухня, коридор или тераса, за ремонт на апартамент в София Надежда. Ние можем да Ви помогнем при избора на качествен майстор за лепене на плочки.

Нашите майстори правят и цялостни ВиК услуги в София Надежда, от смяна на тръби, констатиране на течове, подмяна на моноблокове, мивки, душове, цялостен ремонт на банята от до.

Телефон: 0899 85 75 00

Добър майстор за лепене на плочки София Надежда

Как сами да полагате плочки на пода?
Както в случая с облицовката на стени, когато полагате плочки на пода, ще трябва да подготвите основата, да помислите за идеалното разположение на плочките и да завършите инсталацията.

Майстор за плочки в София Надежда
Майстор за плочки в София Надежда


Подготовка на пода
Подът на банята трябва да е без видими дефекти и да е идеално равен. Изключение от това правило може да се счита за душ кабина, където подът има постоянен наклон за оттичане на вода. Във всеки случай, на основата, най-вероятно, ще има много малки дефекти, за да се премахнат, които ще ви трябват тънък слой замазка.


Лепене на плочки цена на квадрат в София Надежда


Също така, на подготвителния етап е наложително демонтирането на водопровода.
В зависимост от бюджета, опита и допустимата консумация на време, можете да използвате както конвенционален c / w разтвор, така и специални саморазливни смеси.

Дебелината на пълнежа е малко вероятно да надвиши 10-15 мм, всичко зависи от състоянието на основата. Времето за изсъхване на сместа също ще зависи от дебелината. В закупената смес за изравняване съставът се избира въз основа на ускорението на втвърдяване, следователно, предвид малкия обхват на работа, може да се препоръча готовата смес за изравняване.


Редене плочки в София Надежда


Позволено е да се използва обикновена замазка за изравняване на пода. В този случай обаче времето за изсъхване на слоя леко ще се увеличи.


Подови маркировки
В сравнение със стените, не е необходимо подът да се маркира толкова внимателно, преди да се поставят плочки. Плочката най-вероятно ще трябва да бъде отрязана, така че основното изискване е да се избягва асиметрия, това ще повлияе отрицателно на общото впечатление от облицовката.


Майстор фаянс в София Надежда


В противен случай всичко е просто – избира се стена, от която започва полагането на плочки. След това можете да нарисувате контурите на редовете на пода, които не изискват рязане.


Полагане на плочки на пода
Технологията за полагане на плочки на пода е подобна на облицовката на стени, разликата е, че плочките няма къде да се плъзгат, поради което няма нужда допълнително да се фиксира първият ред.


Майстор за лепене на плочки в София Надежда

Работата се извършва в следната последователност:
• първо, изравнената основа е внимателно грундирана;
• тогава трябва да маркирате пода.

Както в случая с облицовката на стени, трябва да се стремите да режете плочки възможно най-малко. Ако се окаже, че в близост до стената ще трябва да се постави много тясна ивица плочки, тогава е по-добре да се коригира схемата за полагане, така че изрязаните плочки да са разположени симетрично на противоположните стени;


Майстор гранитогрес София Надежда


• подготвена лепилна смес се нанася върху основата на плочката с назъбена мистрия, след това леко натиснати плочки ръце; ако след полагане на плочки стърчи малко над останалите, „покажете й мястото“, можете да използвате гумен чук;
• постоянният размер на процепа между отделните плочки се постига с помощта на същите пластмасови кръстове;


• почистването на предната повърхност от разтвора не трябва да се отлага за по-късно. Веднага след монтажа избършете плочките с влажна кърпа.
• фугирането се извършва по същия начин, както при облицовката на стени. Поставяне на плочки в София Надежда .Фирма за лепене на плочки София Надежда. Фаянс и теракот София Надежда. Плочкаджия София цени Надежда

Подобни статии