Майстор за плочки в София Витоша

Лепене на плочки в София Витоша

Майстор за плочки в София Витоша. Търсите си добър майстор за лепене на плочки в София Витоша. Да работи бързо, коректно, само по моят ремонт, да може да работи по зададени критерии проект със скъпи плочки. Да е опитен в работата си и да има добро отношение към клиента. Ние можем да Ви предоставим именно такъв човек за работата по вашият апартамент.

Ние ще Ви предоставим и добър майстор за ВиК услуги във Витоша, на ваше разположение, ще има човек, който разбира от това и ще може да констатира течове, ще смени тръбите Ви, ще инсталира моноблок, външен или вграден, ще смени мивката, душа и т.н.

Телефон: 0899 85 75 00


Добър майстор за лепене на плочки София Витоша

Фугиране и запечатване на фуги
Облицовката на тоалетната е завършена с плочки, фугиращи фуги и шевове, което също е лесно да направите със собствените си ръце. Пространството между плочките се запълва със специална фугираща фугираща смес с помощта на гумена мистрия.

Майстор за плочки в София Витоша
Майстор за плочки в София Витоша

По периметъра на равнините и по ъглите трябва да се осигури допълнително силиконово покритие. Също така уплътнителят се използва за запълване на фугите на маскиращата кутия, около тръбите и на мястото, където се побира тоалетната чиния.

Лепене на плочки цена на квадрат в София Витоша


Сега знаете как правилно да поставите плочките в тоалетната със собствените си ръце. Следвайки препоръките, ще можете да свършите цялата работа ефективно, красиво и без външна помощ.


Полагане на плочки в тоалетната
Тоалетната трябва да е уютна и красива и това може да се постигне по различни начини. Специална атмосфера в тоалетната може да се създаде с помощта на плочки, като се полагат не само по стените, но и по пода. Плочката не абсорбира миризми, а лъскавата й повърхност се почиства лесно.

Редене плочки в София Витоша


Препоръчително е да изберете плочки със светъл цвят за малки тоалетни, тъй като бялото визуално увеличава площта на стаята.


Как да полагаме плочки в тоалетната
На първо място е необходимо да подготвите материала и инструментите: плочки, гумена мистрия, назъбена мистрия, отвес, вентилационна скара, ниво, саморазливна смес, фугираща смес, иглена ролка, лепило за плочки, грунд за дълбоко проникване и пластмасови кръстове.

Майстор фаянс в София Витоша

След това се изчислява броят на плочките, за това трябва да съберете площите на всички стени и да разделите на площта на една плочка. Площта на една стена се изчислява чрез умножаване на ширината на стената по нейната височина.

Изчисляването на плочките за пода и за стените се извършва отделно. Лепилото се изчислява в размер на 7 кг лепило на 1 квадратен метър с дебелина на слоя 1 см. Обикновено са достатъчни две торби от сместа, по 25 кг. Плочките се полагат на пода в тоалетната успоредно на стените или диагонално, тоест под ъгъл от 45 градуса спрямо стените.

Майстор за плочки в София Витоша


Залепяме плочките по стените
От стените и пода се отстраняват стари покрития. С помощта на отвес проверете вертикалността на всички стени в тоалетната. Ако някоя стена дори не е вертикална, тогава ще трябва да нарисувате съответната линия на пода или на тавана.

С помощта на хоросан ще е необходимо изравняването на неравната стена и с леко отклонение от вертикалата това може да стане чрез увеличаване на слоя лепило за плочки, докато залепвате плочките.


Майстор гранитогрес София Витоша

Тръбите в тоалетната могат да бъдат скрити, като се направи рамка над тях, към която се завинтва влагоустойчив гипсокартон, а плочките лесно се залепват към гипсокартона.

Но в същото време е наложително да се направят отварящи се люкове, през които ще бъде възможно да се види състоянието на тръбните съединения и показанията от измервателните уреди.


Поставяне на плочки в София Витоша

Всички стени са внимателно обработени с грунд. Лепилото за плочки се разрежда с вода съгласно приложените към него инструкции и в разреденото лепило не трябва да има бучки.

Приблизително 10 минути след приготвянето на лепилото, той се нанася с назъбена мистрия върху повърхността на стената, така че 3 или 4 плочки могат да бъдат незабавно положени. Полагането на плочките в тоалетната се извършва на редове, а първият ред започва отдолу.

Подобни статии