Майстор за плочки в София Изток

Лепене на плочки в София Изток

Майстор за плочки в София Изток. Търсите си добър майстор за лепене на плочки в София Изток, да е доказан да може да работи по проект и да довърши работата си докрай в срок. За ремонт на апартамент баня, кухня, тераси и коридор, цялостно обновяване на нови керамични плочки. Ние ще Ви помогнем в избора на майстор. Обадете ни се на посоченият телефон.

Разполагаме с добри майстори за ВиК услуги в София Изток, можем да сменим всичките Ви тръби, да ги навържем, да сменим вертикалният Ви щранг, да инсталираме вашият моноблок, мивка, душ, душ кабина и т.н.

Телефон: 0899 85 75 00


Добър майстор за лепене на плочки София Изток

Керамични подови настилки
Преди полагане на плочките в тоалетната, на пода се прави и маркировка на местоположението на керамиката, така че продуктите да са разположени симетрично. Изравняващата замазка се грундира предварително с влагоустойчив грунд или воден разтвор на латекс в съотношение 1: 5.

Майстор за плочки в София Изток
Майстор за плочки в София Изток


Лепене на плочки цена на квадрат в София Изток


Ако тоалетната има площ с канализационна тръба на пода, тогава плочките трябва да бъдат положени от противоположната страна, така че монтираните плочки да изчезнат под тръбата.

Керамиката се поставя на пода с влагоустойчиво лепило, което се нанася с плоска шпатула върху гърба на плочката. Използването на назъбена мистрия е нежелателно, тъй като жлебовете в лепилото ще оставят кухини под плочките и ще отслабят облицовката.

Редене плочки в София Изток

Керамиката се счита за един от най-популярните материали за облицовка
Фиксираната междина между плочките с помощта на кръстове се оставя на минимум 2 мм, за да се сведе до минимум водопропускливостта на фугите.


Фугиране на керамика по стените
След края на облицовката на пода, долният ред плочки се полага върху стените, след което те продължават да фугират шевовете на стенните плочки.


Майстор фаянс в София Изток


Ден след залепването на долния ред плочки се извършва фугиране. Фугите се запълват с гумена мистрия с влагоустойчива смес за мистрия, излишъкът от която незабавно се отстранява със суха кърпа и след половин час фугите накрая се търкат с парче мокра пяна. Фугиращите смеси се нуждаят от ден, за да изсъхнат.

След полагане на плочките се извършва друга важна процедура – фугиране.

Майстор за лепене плочки в София Изток


Фугиране на пода

Ден след полагане на подовите плочки, използвайки същата технология като на стените, фугирайте шевовете на подовата облицовка и фугите със стените, като изберете цвета на лепилото, който да съответства на интериора. На следващия ден можете да започнете да инсталирате водопровод.