Майстор за плочки в София Изгрев

Майстор за лепене плочки в София Изгрев

Майстор за плочки в София Изгрев. Търсите си добър майстор за лепене на плочки в София Изгрев, да се е доказал с качествена и добра работа, да има много обекти зад гърба си и да може да покаже работата си преди да започне работа по ремонта на жилището ми.

Да може добре да монтира плочки в баня, кухня, коридор и тераса. Всеки търси такъв майстор, ще се радваме ако можем да Ви помогнем и да удовлетворим нуждите ви от добър майстор за вашият ремонт.

Също така нашите майстори правят и ВиК услуги в София Изгрев и ще могат да Ви помогнат, ако имате нужда от ремонт на вашите тръби, помяна на тръбите, инсталиране на мивка, моноблок, душ, душ кабина и т.н.

Свържете се с нас на телефон:

0899 85 75 00

Майстор гранитогрес София Изгрев

Избор на плочки
Когато избирате плочка, трябва да обърнете внимание не само на цвета, орнамента и размера на продукта, но и на неговото качество. При покупка инспектирайте няколко плочки от различни опаковки. Уверете се, че върху тях няма чипове, ивици, малки пукнатини или мехурчета.

Майстор за плочки в София Изгрев
Майстор за плочки в София Изгрев

Плочките в банята са най-подходящият материал за отмап.декорация на стени и подове и можете да направите сами такива ремонти. Банята е стая с високо ниво на влажност, която се използва няколко пъти на ден, така че е непрактично да се пести от стенни покрития тук. Нека да разберем как правилно да полагаме плочките в банята със собствените си ръце и как да го изберем.

Поставяне на плочки в София Изгрев

Натрошени плочки
Преди да купите, изчислете площта на стените за довършителни работи и купете не точния брой плочки, а 7-10% повече. Този запас обикновено обхваща скрап и счупване на плочки по време на полагане сам.
Покупка на материали

Фирма за лепене на плочки София Изгрев


В допълнение към самата плочка, ще трябва да купите:
• Грунд;
• Лепило;
• Изолация;
• Ниво на сграда;
• Метър;
• Фугираща смес;
• Нож за замазка;
• Чук за плочки (каучук);
• Пробивна машина;
• Фреза за плочки;
• Кръстове за полагане на плочки с шевове;
• Дървени пръти или метални водачи.

Фаянс и теракот София Изгрев


Подготовка на стаята
Преди да пристъпим към урока за полагане на плочки в банята със собствените си ръце, трябва правилно да подготвим повърхностите на стаята, които да бъдат ремонтирани.
Първо вижте дали подът и стените във вашата баня са равни или не.

За да направите това, прикрепете въже с тежест (отвес) към тавана на 4-6 см от стената. Измерете разстоянието от горната част на въжето до стената и същото разстояние на 2 см от пода. Повторете тези стъпки за всяка стена, за предпочитане на 2-3 места. Това ще определи колко неравномерни са стените във вашата баня.

Плочкаджия София Изгрев цени

Проверка на стени с отвес
Използвайте ниво на сградата, за да определите равномерността на пода. На разстояние около метър от пода се очертава абсолютно равна линия по стените. След това трябва да измерите височината от тази линия до пода на няколко места. Това ще ви каже дали подът има неравности или наклони.

Търся майстор за плочки в София Изгрев


Запомнете: Всички довършителни работи в банята започват с изравняване на повърхностите.

Подобни статии