Майстор за плочки в София Лагера

Лепене на плочки в София Лагера

Имате нужда от добър майстор за плочки в София Лагера. Да е отговорен и срок да си свърши работата, да не работи на още 5 обекта и да има отговорност към клиента и труда си, да е професионалист и да работи по зададен проект за баня, коридор, тераса или кухня.

Търсите си добър майстор за лепене на плочки в Лагера и да може да прави и ВиК услуги, цялостно решение за вашата баня. Можете да ни се доверите, нашите майстори, могат да подменят вашите стари тръби, да инсталират моноблок, да сменят мивка, душ, душ кабина и т.н.

Телефон: 0899 85 75 00


Добър майстор за лепене на плочки София Лагера

Облицовка на стени
Преди да започнете работа, трябва да осигурите обвързването на началния ред на плочките с хоризонталната линия. Позволено е да се използват както обикновени нива на сградата, така и лазерни нивелири за маркиране на стартовата линия на стените.

Майстор за плочки в София Лагера
Майстор за плочки в София Лагера


Поради факта, че ще трябва да се оттеглите от пода на известно разстояние, плочките просто ще се плъзгат под въздействието на гравитацията без допълнителна опора.

Лепене на плочки цена на квадрат в София Лагера

Следователно следващата стъпка ще бъде инсталирането по маркираната линия на ограничителя – можете да поставите дървена релса или дори метален профил (този, използван за рамката за гипсокартон) върху винтовете.

Освен това процедурата е следната:
• стената трябва да бъде грундирана. Това е за да се гарантира, че лепилото не се абсорбира в повърхността на мазилката или плочките могат да паднат с течение на времето;

Редене плочки в София Лагера

• фокусирайки се върху маркировката, се полага първият ред плочки. Лепилната смес се нанася върху задната страна с назъбена мистрия. След това плочката просто се нанася върху стената и се притиска. Позволено е да го приведете в проектно положение, като леко потупвате гумения чук. Не е нужно да натискате силно върху плочките.


• първият ред е особено важен, следователно, няколко пъти в процеса на полагането му, трябва да контролирате хоризонталността и факта, че всички плочки са в една и съща равнина. Излишният хоросан задължително ще бъде изцеден между плочките.


Майстор фаянс в София Лагера

Те трябва да бъдат незабавно отстранени с кърпа. Ако това не стане веднага, разтворът след това здраво се придържа към повърхността на плочката и ще бъде много трудно да се отстрани.

• между отделните плочки, които искате да запазите еднакво разстояние, за тази цел, пластмасови кръстове, които просто се вкарват между плочките;

• последният етап на полагане на плочки може да се нарече фугиране. Фугиращата смес е избрана да съответства на плочките и с помощта на специален инструмент (с гумена работна повърхност) се втрива в шевовете между плочките.


Майстор за плочки в София Лагера

Преди изсъхване може лесно да се отстрани от предната повърхност на плочката с влажна кърпа, но след втвърдяване това може да се превърне в проблем. Фугиращият материал запълва пространствата между плочките и след втвърдяването става практически водоустойчив шев;

Можете да използвате резачка за плочки или мелница, за да изрежете плочките. Изрязването на плочки с мелница е доста дълъг процес, така че най-често се използва фреза за плочки.


Майстор гранитогрес София Лагера

Ако трябва да отрежете тясна лента, тя просто се гризе внимателно с клещи. Ако трябва да направите кръгла дупка в плочката, можете да използвате специална бормашина.

Има някои нюанси при нанасянето на лепилната смес. Първо, трябва да се прилага не само върху плочката или върху основата, но и за това и това. На второ място, не е нужно веднага да изхвърляте целия обем смес върху плочката.


Поставяне на плочки в София Лагера

Първо, тънък слой от сместа се разпределя върху основата, след това върху плочките и едва след това слоят се изгражда до желаната дебелина. На пръв поглед малка подробност, но това ще ви позволи да постигнете оптимална адхезия.


Във всеки случай, след като плочката е била изрязана в среза, трябва да преминете с пила или груб шмиргел, това ще помогне за изглаждане на острия като бръснач ръб на фрактурата. Фирма за лепене на плочки София Лагера. Фаянс и теракот София Лагера
Плочкаджия София цени Лагера. Търся майстор за плочки в София Лагера

Подобни статии