Майстор за плочки в София Яворов

Лепене на плочки в София Яворов

Майстор за плочки в София Яворов, Търсите добър майстор за лепене на фаянс и гранитогрес в София Яворов. Имате нужда от истински добър майстор и да е коректен и да си свърши работата в срок. Ние ще Ви помогнем при избора и ще изпратим най-подходящият майстор за ремонта на вашето жилище.

Предлагаме и добър майстор за ВиК услуги в Яворов, констатира течове, подменя старите тръби, прави цялостен ремонт на вашата баня, инсталира моноблок, душ, мивка и т.н. Доверете ни се и се обадете за консултация и цена.

Телефон: 0899 85 75 00


Добър майстор за лепене на плочки София Яворов

Тънкости на ремонта – плочки за тоалетната

Когато ремонтирате къща или апартамент, не трябва да се отделя по-малко внимание на довършването на тоалетната, отколкото на спалнята или хола. Тъй като добре подбраният материал и добре свършената работа ще направят интериора на тази стая особено успешен и стилен.

Майстор за плочки в София Яворов
Майстор за плочки в София Яворов

Освен това днес плочките за тоалетни и санитарни изделия са представени в такъв огромен асортимент, че всеки потребител ще избере продукти според вкуса си.

Лепене на плочки цена на квадрат в София Яворов


Избор на плочки
Висококачествената тоалетна плочка трябва да има следните характеристики:
• Самолет – именно от този параметър зависи преди всичко неговото качество и процесът на полагане на материала. Плоскостта на плочката се проверява по този начин: две плочки се прилепват плътно една към друга с предната си страна.

Ако има голяма разлика между тях, тогава е по-добре да не купувате такъв материал. Максимално допустимата междина е не повече от 1,5 мм.
• Диагонал. За да проверите този параметър, трябва да вземете няколко плочки, след което да използвате лента за измерване на диагонала на всяка от тях, допустимата разлика е не повече от 1 мм.

Редене плочки в София Яворов


• Глазура – нейното качество се определя от окото, тоест, ако покритието на плочките е с лошо качество, тогава всичко ще бъде покрито с мрежа от пукнатини. Препоръчително е да насочите плочката срещу светлината, за да видите добре съществуващите дефекти.


• Цвят на плочките. Сянката на довършителния материал директно зависи от площта на стаята. Полагане на плочки в малка тоалетна изисква използването само на светли нюанси на плочки. Също така, в малка стая не трябва да покривате стените и подовете с шарки или мозайки, да използвате солиден брой декори и граници.

Майстор фаянс в София Яворов

В допълнение, сянката на плочките, използвани в тоалетната, трябва да е в хармония с мебелите и външния вид на водопроводната арматура.
Характеристики на полагане на плочки

Като се има предвид, че банята в апартамента е едно от най-посещаваните места, тя трябва да изглежда на 100%. Тоалетна с плочки винаги ще изглежда красива, практична и стилна. В същото време естетиката до голяма степен зависи от начина на полагане на плочките в тоалетната. За да избегнете грешки в процеса на самостоятелен ремонт, трябва да следвате всички стъпки, като полагате усилия и използвате знанията си.

Майстор за плочки в София Яворов

Подготовка на стаята
Инструменти за работа
Преди да започнете да полагате плочки, трябва да подготвите пода и стените за полагане на плочки в тоалетната. Като се има предвид, че тази стая е най-влажна в жилището, преди да започнете монтажа на плочки в тоалетната, трябва да се погрижите за хидроизолацията на пода в тази стая.

Майстор гранитогрес София Яворов


След това трябва да премахнете старата боя или варовик от стените. В това ще помогнат шпатула и вода, може би в някои случаи малка брадвичка, която ще бъде удобна за събаряне на слоеве от стара боя.

Поставяне на плочки в София Яворов

В същото време си струва да запомните, че всички прашни и мръсни работи се извършват преди всичко и след това само след цялостно почистване можете да започнете довършването. Не забравяйте, че всички повърхности трябва да бъдат грундирани и изсушени, преди да поставите плочките в тоалетната.

Подобни статии