Майстор за шпакловка в София Сухата река

Вътрешна илозация на стени и тавани в София Сухата река

Майстор за шпакловка в София Сухата река. Търсите добър майстор или бригада за ремонта на вашият апартамент и дом. Искате да знаете, цена, качество и време на изпълнението. Тогава ни се обадете за консултация и оглед на място.

Имате нужда от добър майстор за ВиК услуги в Сухата река, ще направи за вас цялостен ремонт на вашата баня, сменя тръби, инсталира моноблок, душ. мивка и т.н.

Телефон: 0899 85 75 00

Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в София Сухата река

Трябва да се има предвид, че направата на смес със собствените си ръце не дава забележима печалба в цената. Това може да се обясни съвсем просто – високата конкуренция на пазара на строителни материали, включително готови смеси, доведе до факта, че цените за тях днес са на доста достъпно ниво.

Майстор за шпакловка в София Сухата река
Майстор за шпакловка в София Сухата река


Въпреки това е напълно възможно първо да приготвите сместа, а след това и разтвора със собствените си ръце. За да направите това, ви трябва 1 част от цимента PC-400 и 3 части внимателно пресят пясък. Този състав на сместа се използва, когато се използва армираща мрежа и може да се приготви в смесител за хоросан или дори ръчно. Майстор за шпакловка в София Сухата река.

Фирма за боядисване в София Сухата река

Основното е да се контролира количеството добавена вода, така че разтворът да остане пластмасов преди нанасяне. За да увеличите този параметър, се препоръчва да добавите специален пластификатор по време на приготвянето на сместа.


Когато влакното се използва като армировка, е необходимо да има пневматичен вентилатор, който осигурява необходимото ниво на смесване на отделните компоненти на разтвора. В този случай пропорциите на сместа остават приблизително същите, както е посочено по-горе.


Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в София Сухата река


Важно е да се разбере, че в повечето случаи е много по-лесно да се използват готови смеси и подходящо оборудване за приготвяне на разтвора. В този случай трябва да следвате инструкциите за тяхното използване.

В допълнение към сместа, готова или направена на ръка, за устройството на полусуха замазка се използват и подсилващи материали (мрежа или фибростъкло) и лента за ръбове, които обикновено се използват като пеноизол, изолон или други подобни хидроизолационни материали.

Майстор за боядисване в София Сухата река


Укрепване на полусуха замазка.
Извършването на армировка при монтиране на полусуха подова замазка не е задължителна работа. Въпреки това, при правилно полагане, той може значително да увеличи почти всички експлоатационни и технически свойства на създаваното покритие, като същевременно не води до сериозно увеличение на цената на замазката и нивото на необходимите разходи за труд.


Търся майстор за ремонт на апартамент 2021 в София Сухата река

Фибро влакна. Това е композитен материал, който се добавя при приготвяне на разтвор. Използването му предоставя на изпълнителя няколко забележителни предимства:
o удобство при работа с материала. Тежи малко и изисква малко консумация, което улеснява доставката до обекта и съхранението;


o лесен за използване. Достатъчно е само да добавите фибри, когато приготвяте разтвора;
o създава така наречената обемна армировка, тъй като влакната на влакното са хаотични,

но в същото време те са равномерно разпределени по целия обем на замазката;
o минимизира образуването на пукнатини, слягане или деформация на покритието.

Майстор шпакловка и зидария в София Сухата река


Най-често се използват два вида подсилващи материали:

Подсилваща мрежа. Традиционен материал, който активно се използва за подсилване на замазката, чието устройство се извършва съгласно традиционната технология. Може да се направи от стомана или пластмаса. Мрежата се полага върху повърхността на основата преди изливането на хоросана, докато отделните ленти се припокриват и се закрепват една към друга, за да се създаде една структура.


Добър шпакловчик София Сухата река


В момента влакната най-често се използват като армировка за полусуха подова замазка. Всъщност той действа като незаменим компонент при приготвянето на полусух разтвор с механизиран метод за извършване на работа. Някои експерти, например, ако е необходимо да се създаде дебело покритие, препоръчват да се използват и двете опции за укрепване едновременно.


Технологични етапи.
В момента на практика се използват няколко вида технологии за полагане на полусуха подова замазка. Най-широко използваните са пълненето на разтвора:
• директно върху бетонна основа без опорни устройства;
• върху полиетиленова подложка. Той е предназначен да изключи адхезията на полусуха замазка към материала на пода и стените.

Търся майстор шпакловка и боя София Сухата река

Този дизайн се нарича плаваща замазка;
• за изолация. В повечето случаи говорим за такива топлоизолационни материали като керамзитобетон и минерална вата под формата на плочи;
• върху подложка от шумоизолационен материал, която може да се използва като разпенена полиуретанова пяна или специална мембрана.


В зависимост от избраната технология списъкът на извършените действия може да бъде леко модифициран. В повечето случаи обаче производителят на полусухата подова замазка предприема следните стъпки.

Шпакловчик София Сухата река


Устройство за субстрат.
Преди полагане на подложката трябва да се извърши подготвителна работа. Състои се в почистване на пода от отломки, мръсотия, изравняване на повърхността. Ако е необходимо, дупките и пукнатините се запечатват със специален хоросан, който се прави с помощта на не свиващ се цимент.


След това се извършва устройството за субстрат. За това могат да се използват различни материали, например, пенотерма или обикновен пластмасов филм. Субстратът трябва да бъде разположен по такъв начин, че ръбът му да припокрива стените на помещението на височина, малко по-висока от планираната дебелина на замазката.

Майстор за шпакловка в София Сухата река

Освен това, по целия периметър на стената, върху дебелината на замазката се полага и специална амортисьорна лента. Обикновено се прави от полиетиленова пяна с дебелина 4 mm или повече.


Поставяне на гипсокартон цени на квадрат в София Сухата река


Приготвяне на разтвор.
Разтворът се приготвя, най-често, като се използва подходящото оборудване и се използват готови смеси. В този случай трябва да се следват инструкциите за използване на избрания състав. По време на процеса на приготвяне, в повечето случаи се добавят фибри.
Извършване на маркиране.


Монтаж на скрито осветление цени в София Сухата река


Фарове под формата на Т-образни профили, изработени от поцинкована стомана, най-често се използват като маркировка. Те се монтират с помощта на лазерно ниво и се фиксират към бързосвързващ хоросан. Първо се извършва монтажа на крайните фарове, които се намират на около 30 м от стените. След това се монтират междинни със стъпка, която позволява подравняване, като се използва правилото, използвано по време на работа.

Колко излиза гипсокартон на квадрат в София Сухата река?


Запълване на канали за кабели цена в София Сухата река


Доставка на решение.
При механизиран метод за извършване на работа по устройството на полусуха подова замазка, разтворът се подава към мястото на монтажа през втулките от хоросанова помпа (пневматична духалка). Съвременното оборудване има висока производителност, което ви позволява да доставяте разтвора на сериозни разстояния както вертикално, така и хоризонтално. Това допълнително ускорява производството на произведения, действайки като сериозно предимство на въпросната технология.


Подравняване.
Нормалното правило се използва за изравняване на положения хоросан. Неговото плавно движение се премества по протежение на маяковите профили, в резултат на което се създава плоска повърхност на замазката с необходимата дебелина.


Поставяне на гипсокартон София


Фугиране с хеликоптер.
След изравняване на хоросана, след като започне да се втвърдява, той се уплътнява и фугира. Тези работи могат да се извършват както ръчно, така и с помощта на специално оборудване. Днес широко използваната така наречена хеликоптерна фугираща смес. Това име за външната прилика е дадено на машини с дискови остриета, които се използват активно в домашното строителство.