Майстор за плочки в София Малинова Долина

Лепене на плочки в София Малинова Долина

Майстор за плочки в София Малинова Долина. Ние ще ви предложим добър майстор/и за ремонта на вашето жилище за лепене на плочки в баня, кухня, коридор или тераса.

Предлагаме Ви и добър майстор за ВиК услуги за вашата баня, цялостен ремотн на вашата баня в Малинова Долина, подмяна на старите тръби, инсталиране на мивка, душ, моноблок.

Телефон: 0899 85 75 00


Добър майстор за лепене на плочки София Малинова Долина

Как се прави подравняването?
Ако ремонтът в банята се извършва без участието на специалисти, всички правила и характеристики на този процес трябва да бъдат проучени предварително, за да не се повтаря работата в бъдеще. Майстор за плочки в София Малинова Долина

Майстор за плочки в София Малинова Долина
Майстор за плочки в София Малинова Долина

Освен това, след като изберете материали, трябва да знаете техните характеристики и правила за полагане. Но преди да разберете как да подравните стените в банята под плочките, трябва да научите много за вида на сградата и нюансите в структурата на стаите.


Лепене на плочки цена на квадрат в София Малинова Долина

Процесът на подготовка на стени за полагане на плочки
Стари тухлени къщи
Те са построени много отдавна. Къщите се състоят само от една носеща преграда, а останалата част от конструкцията е изградена от подове. В тези сгради те бяха измазани върху метална мрежа.

Поради това в много области може да има видими несъответствия във височината, дори с 10 сантиметра. По време на първоначалния ремонт подготовката на стената за плочките в банята включва следните техники:


Редене плочки в София Малинова Долина

Идентифицирайте областите, където старата мазилка е слаба. Той трябва да бъде отстранен, стената трябва да бъде почистена и повторно обработена с този разтвор.

С цялото отстраняване на предишното покритие, повърхността трябва да бъде обработена с изолация на покритието, дори преди да започне довършителната работа. Тази техника е необходима за предпазване на тухлената стена от срутване поради излагане на влага.


Ако не е трудно да се премахне част от старата мазилка от тухлена преграда, тогава е невъзможно за дървена. По-лесно е да се събори цялата стена и да се издигне преграда от гипсокартон на нейно място.


Майстор гранитогрес София Малинова Долина


Характеристики на панелните къщи
Когато се строи такава къща, масивни блокове се спускат върху здравите стоманобетонни подове чрез кран. Те приличат на куб, а също така са направени от стоманобетон. Този дизайн осигурява напълно равни стени, без издутини и вдлъбнатини. Единствената причина за неравности може да бъде първоначално извитата инсталация на такъв куб.


Как да подравним стените в банята с плочки в такава структура? Ще бъде твърде трудно да се счупи такава стена и да се изгради нова и равномерна, защото самата конструкция е много здрава. Демонтажът е изключително рядък. Най-доброто решение би било да изравните повърхността на стената, да я измажете според определени марки и ниво или да използвате гипсокартон.


Поставяне на плочки в София Малинова Долина

Гипсокартон за изравняване
Необходимо е да се използва тази техника само когато размерът на помещението позволява да се намали, тъй като дебелината на стените ще се увеличи с определен брой сантиметри. Много е лесно, евтино и просто е необходимо за красив ремонт да украсите тавана с гипсокартон.


Подравняването на стените в банята с гипсокартон под плочките изисква спазване на правилата за хидроизолация и топлоизолация. Това означава, че за облицовка трябва да бъдат закупени влагоустойчиви листове от гипсокартон.


Фирма за лепене на плочки София Малинова Долина

На пазара те се продават в зелено с плътна, груба повърхност. Наличието на антимикробни компоненти в тях помага да се предотврати появата на черна плесен в банята и мухъл.

Изравняване на стената с гипсокартон за облицовка
Освен това гипсокартонът е хидрофобен материал, който може да пропуска въздух. Благодарение на силната си текстура, гарантирано издържат на голямото тегло на монтираните керамични плочки.

Майстор за плочки в София Малинова Долина

Ако стената не е твърде извита вертикално, можете да я подрежете с мазилка и да фиксирате гипсокартонните листове със специално лепило. В противен случай те са прикрепени към инсталираната рамка. Изолацията може да се постави в процепа между нея и стената или да се положат окабеляване, тръби и други структурни елементи. Плочкаджия София Малинова Долина

Подобни статии