Майстор за плочки в София Драгалевци

Майстор гранитогрес София Драгалевци

Майстор за плочки в София Драгалевци. Търсите си добър майстор за лепене на плочки в баня, кухня, коридор или тераса в София Драгалевци. Да отговаря на всичките ни изискания и да работи по проект, в срок и чисто и коректно. Обадете ни се ние ще намерим решение за вашият ремонт.

Предлагаме и добър майстор за ВиК услуги в Драгалевци, подмяна на стара инсталация, смяна на тръби, моноблок, мивка, душ и т.н. Констатиране на течове и влага в банята, цялостен ремонт за вашата баня в Драгалевци, обадете ни се за оглед и цена.

Телефон: 0899 85 75 00


Поставяне на плочки в София Драгалевци

Облицовката на стени и подове в тоалетната се извършва след специална подготовка
Трябва да започнете да полагате подови плочки в тоалетната с цели фрагменти, но е нерационално да се движите от вратата във вътрешността, опитайте се да определите позицията на плочките, за да започнете да работите от далечния ъгъл.

Майстор за плочки в София Драгалевци
Майстор за плочки в София Драгалевци


Като алтернатива, поставете първата плочка в ъгъла близо до вратата и след това продължете реда навътре. Работете от другата страна и се върнете към изхода.
Първо, всички цели фрагменти се полагат на пода.


Фирма за лепене на плочки София Драгалевци

След това, с помощта на резачка за плочки, крайните части се изрязват. Дупката за тоалетната и тръбите се изрязват с мелница. Маркировката се нанася върху гърба на плочката.

Трябва да се има предвид, че тоалетната е малка, така че подовите плочки са поставени така, че в центъра да има цели елементи
Как да поставите плочки на пода на тоалетната:


Фаянс и теракот София Драгалевци

Пригответе разтвора и го оставете да престои 10-15 минути. Накиснете за известно време плочките във вода.

Нанесете лепилото върху малка площ от пода и го разстелете с назъбена мистрия.

Вземете мокра плочка, изгонете излишната вода, избършете я от всички страни.

Прикрепете плочката към лепилната основа и натиснете надолу. Поставете фрагмента с равномерни движения и го потупайте с чук по цялата площ.


Плочкаджия София цени Драгалевци

Шевовете трябва да са 2-3 мм, препоръчва се почистването на хоросана в ставите. Поставете кръстове.

Не забравяйте да проверите нивото.
Колко оригинално можете да поставите плочки по стените в тоалетната? За съжаление в тази стая няма специално пространство за дизайнерски маневри. За да украсите стените, можете да закупите декоративен правоъгълен разделителен фриз и няколко вложки с обемна шарка. Необичаен, но много стилен външен вид на мозайка с едно покритие.
Как да поставим стенни плочки в тоалетната:


Търся майстор за плочки в София Драгалевци

Маркирайте позицията на редовете. На нивото на втория фиксирайте носещата шина.

Нанесете малко количество лепило върху стената. Ако има значителни неравности, можете да увеличите дебелината на лепилото, като го разнесете върху самата плочка. Загладете хоросана с назъбена мистрия.

Залепете плочки към стената. Работете първо с цели парчета, след което залепете изрязаните ъглови парчета. Последните, които докладват, са елементите на долния ред.


Добър майстор за лепене на плочки София Драгалевци

Кутията е покрита със същите плочки като стените.

В някои къщи има малък перваз в тоалетната в долната част на стените, като бетонен цокъл. Тя може да бъде облицована с тесни правоъгълни плочки.

Облицовката на стените в тоалетната започва отдолу
Не бързайте веднага да покриете всички стени отгоре надолу. Работете в кратки комплекти. Така че лепилото да има време да изсъхне и плочката да не пълзи.


Плочкаджия София Драгалевци

Вратата е облицована с резбовани части, ако цялото не отговаря на размера. За рязане е удобно да използвате резачка за плочки и мелница (за сложни форми).

Подобни статии