Майстор за плочки в София Лозенец

Лепене на плочки в София Лозенец

Лепене на плочки в София Лозенец. Търсите си добър майстор за плочки в София Лозенец. Искате добър майстор за фаянс и теракота за ремонта на баня, кухня, тераса или коридор. Добър майстор за ремонт на апартамент в София Лозенец.

Имате нужда от добър майстор за ВиК услуги в Лозенец, свържете се с нас ако имате проблем с вашата баня, или искате да направите цялостен ремонт на баня в Лозенец. Подменяме старите тръби, изкърваме всичко необходимо, подменяме и инсталираме новите тръби. Ще налепим вашата баня и накрая ще инсталираме всички ви гарнитури, моноблок, мивка, душ, душ кабина и т.н.

Телефон: 0899 85 75 00

Добър майстор за лепене на плочки София Лозенец

Как да поставите плочки в тоалетната със собствените си ръце?
Много тънък слой лепило се разстила върху всяка плочка, която се полага и се нанася здраво върху стената. Между съседните плочки се вкарват пластмасови кръстове, така че фугите между плочките да са с еднаква ширина.

Майстор за плочки в София Лозенец
Майстор за плочки в София Лозенец

След като сте положили няколко плочки, трябва да ги проверите с нивото на вертикалата и шевовете по хоризонталата. След полагане на два реда плочки е необходимо да изчакате известно време, докато лепилото стегне.

Когато всички плочки са положени, ще трябва да изчакате един ден и след това да премахнете всички кръстове и да почистите лепилото от фугите между плочките. В малка купа разредете фугиращата смес с вода и запълнете шевовете й, като ги изравните с гумена шпатула. След 4 часа плочките по стените могат да се почистят с гъба.


Залепете плочките на пода
За да инсталирате плочки на пода, първо трябва да премахнете тоалетната и да изравните пода. Изравнете пода с обикновено саморазливна смес. С готовата смес, започвайки от задната стена, подът се излива равномерно и въздухът веднага се изтласква от него, като се търкаля с гумен валяк върху излятата смес.

Лепене на плочки цена на квадрат в София Лозенец

Той обаче може да бъде изравнен със смес само ако разликите не са повече от 2 см, в противен случай ще е необходимо да се намалят разликите с помощта на хоросан и само когато се втвърди, напълнете пода със саморазливна смес.


Полагането на плочки в тоалетната с остатъци трябва да се извършва равномерно
Плочките на пода са предварително изложени, за да се види от коя страна да се постави облицовката на плочките.

Редене плочки в София Лозенец

Плочките трябва да се полагат на пода от стената срещу вратата. Поставяйки няколко плочки, те се проверяват по ниво за хоризонталност. Два кръста се вмъкват между плочките от едната страна на плочката.


Можете да поставите всички плочки на пода наведнъж и ако трябва да отложите полагането на плочките на следващия ден, ще трябва да изберете малко лепило под последния ред.

Майстор фаянс в София Лозенец

След като приключите с полагането на плочките, ще трябва да изчакате един ден лепилото да се втвърди, а след това кръстовете се отстраняват и шевовете се запечатват с фугираща смес.

Майстор за плочки в София Лозенец. Майстор гранитогрес София Лозенец. Поставяне на плочки в София Лозенец

Подобни статии