Шпакловка и боядисване в София Люлин

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Люлин

Шпакловка и боядисване в София Люлин. Имате нужда от добър майстор или бригада за да направи ремонта на вашият апартамент. Ние сме се специализиране в шпакловката, гипсокартона и боядисването вече над 15 години. Доверете ни се и ни се обадете още сега за консултация и оглед.

Телефон: 0899 85 75 00

Оказва се, че след известно време на слоя шпакловка се появяват дефекти под формата на мехурчета. Причините могат да варират. Нека разгледаме основните:


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Люлин

Шпакловка и боядисване в София Люлин
Шпакловка и боядисване в София Люлин

• Неправилно избран инструмент. Изборът на шпатула е отговорен бизнес, колкото и да е странно. Тя трябва да е идеално равна. Кривината може да се провери чрез поставяне на инструмента до стената. За начинаещи ще бъде трудно да работи с твърда мистрия и е по-добре да избере инструмент с гъвкаво острие.


• Твърде тънък слой шпакловка. Минималната дебелина на нанесения слой не трябва да бъде по-малка от 1 mm. Понякога неопитните строители натискат твърде силно върху мистрия по време на процеса на изравняване, като по този начин повреждат шпакловката и променят дебелината.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Люлин


• Твърде дълга почивка между грунд и шпакловка . В този случай стената ще бъде прекалено суха, тя ще събере влагата от разтвора и дехидратираната маса ще трябва да бъде изравнена, която ще бъде покрита с мехурчета от работата на шпатулата.

Ето защо е необходимо основите да се грундират 3-4 часа преди началото на пълненето.


• Пълнител от ъгли . В ъглите стените често имат най-голяма кривина и, след като сте започнали да полагате шпакловката от нея, съществува голям риск тази неравности да се докарат до цялата стена.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Люлин

За да изключите такъв момент, препоръчително е да се отдръпнете на няколко сантиметра от ъгъла и да приложите разтвор. И след изсушаване го използвайте като маяк, подравнявайки участък от стената към ъгъла по него.

• Грешен избор на суха смес . В зависимост от това какъв вид покритие се планира, изборът на шпакловка трябва да бъде направен правилно. Почти всеки тапет е подходящ, тъй като те са в състояние да скрият всички малки неравности и пукнатини.

За боядисване можете да нанесете само довършителния и само с фино зърно, защото боята ще подчертае и най-малката пукнатина.

Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в София Люлин


• Скоростта на смесване е твърде висока . Друга не очевидна причина за появата на мехурчета върху шпакловката може да бъде твърде висока скорост при разбъркване с бормашина или миксер.

При високи скорости в масата се образуват много въздушни мехурчета, които след това се прехвърлят към стената с помощта на шпатула.

Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Люлин

Гипсокартонът има следните ключови предимства:
• Лесно боравене. Процесът на рязане на листов материал (изрязването на платното е лесно с канцеларски нож), монтиране върху хоризонтални и вертикални повърхности, нанасяне на финишно покритие – изпълнението на всеки етап не предполага никакви специални умения или високотехнологично оборудване от изпълнителя);


• Добри показатели за екологичност и повишена безопасност за хората, независимо от условията на експлоатация;
• Леко тегло (лекота на монтаж, минимално натоварване върху основата);
• Високи параметри на огнеустойчивост, звукоизолация и топлоизолация;


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Люлин

• Липса на обемисти и масивни отпадъци по време на рязане;
• Възможност за монтаж в банята и тоалетната (якостните характеристики на влагоустойчивия гипсокартон не намаляват поради постоянното изменение на околната влажност);
• Гладка, гладка повърхност, подходяща за нанасяне на всякакви довършителни материали.

Майстор за боядисване в София Люлин

Майстор шпакловка София

Добър шпакловчик София
Търся майстор шпакловка и боя София
Шпакловчик София
Търся майстор за ремонт на апартамент 2021