Шпакловка и боядисване в София Драгалевци

Шпакловка и боядисване в София Драгалевци. Имате нужда от добри специалисти и майстори в областта на шпакловката и гипсокартона, можете да ни се доверите и да прочетете и нашата статия. Обадете ни се на посоченият телефон за консултация и оглед в удобно за вас време.

Телефон: 0899 85 75 00

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Драгалевци

Квалифицираните услуги за ремонтиране на апартамент или къща, шпакловане, гипсокартон, скрито осветление, боядистване и много други.

Шпакловка и боядисване в София Драгалевци
Шпакловка и боядисване в София Драгалевци

Услугите ни са уникална възможност за цялостно решаване на няколко проблема наведнъж: подмяна на всички инженерни системи и напълно завършени строителни, монтажни и довършителни работи с помощта на съвременни технологии и модерни материали.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Драгалевци

По-добре е да поверите такъв обезпокоителен бизнес на експерти в своята област, които ще изпълнят цялата гама от работи в апартамент до ключ възможно най-точно и ефективно .

Заедно с клиента се съставя индивидуално изчисление на разходите за ремонт с изпълнението на договор и одобряване на сметката. В процеса на работа се спазват мерките за безопасност и общоприетите строителни норми.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Драгалевци

Въплъщението на най-сложния дизайн, архитектурни идеи и създаването на функционален, стилен интериор е нашата основна мисия, към изпълнението на която нашите служители подхождат с особено внимание и внимание.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Драгалевци


Независимо от обекта, независимо дали става дума за монолитна тухлена къща, нова сграда или вторичен жилищен фонд, нашите специалисти ще ви посъветват как правилно да зонирате пространството, да изготвят оригинален дизайнерски проект, да предложат няколко нестандартни опции за креативни клиенти, да помогнат при избора и закупуването на материали и много други.


Много апартаменти се нуждаят от такъв ремонт, особено тези, които се намират в къщи на повече от 30 години. По това време много комуникации имат време да станат неизползваеми: тръбите стават ръждясали, окабеляването е порутено, ако е възможно, жилището също се нуждае от ново развитие.

Майстор за боядисване в София Драгалевци

Това събитие е грандиозно, включва изготвяне на проект, подмяна на всички системи, избор и закупуване на необходимите материали.

Като начало всичко е планирано правилно
Препоръчва се да се изготви проект на бъдещия външен вид на всяка стая на хартия, където трябва да се вземе предвид разположението на мебелите, контактите и окабеляването, и водопроводните инсталации.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Драгалевци

За правилния избор на довършителни материали се формира ясно дизайнерско решение с посочване на необходимата цветова схема. Въз основа на това се изчислява приблизителната цена на цялата работа, също се вземат предвид товаренето, доставката, демонтирането и възможните допълнителни малки разходи.

Също така е важно на кого ще бъде поверен ремонтът. По-добре е да е организиран екип от специалисти от доверена компания.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Драгалевци


Трябва да сте подготвени за факта, че по време на това събитие ще трябва да смените дома си за известно време; силна миризма на химия, голямо количество шум и прах, а в някои случаи временната невъзможност за влизане в стаите изобщо не допринася за комфортен живот, дори ако стаите се ремонтират една по една.


Помещенията трябва да бъдат освободени от вещи и мебели, за да не се нарушава тяхната безопасност. След това започва демонтирането на всички комуникации, премахването на стара мазилка от стените, тапетите, тавана и подовите настилки. Когато се появи идеята за преустройство, цялата работа трябва да бъде съгласувана.

Вътрешна илозация на стени и тавани в София Драгалевци

След това се монтира ново електрическо окабеляване, изравняват се прозорци, стени, подове и тавани, поставят се нови прозорци, батерии, оформят се врати. Освен това трябва да се помни, че основният принцип на ремонтните дейности е от мръсно до чисто.

Ето защо не трябва да започвате да лепите тапети в стаите., ако плочките все още не са положени в баните или коридора, в противен случай ще бъде невъзможно да се отстрани прахът, който покритията на помещенията ще поемат.

Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в София Драгалевци

Декорацията на стените и подовете на стаите е едва на последния етап от работата. Що се отнася до банята, полагането на плочките започва с пода, а след това стените и тавана. Водопроводът може да се монтира само седмица след края на работата, когато лепилото и фугиращата смес са напълно изсъхнали.

Ето как изглежда основната инструкция, като я спазвате, става възможно по-уверено и компетентно да контролирате целия процес, като избягвате ненужни разходи, промени и нерви.


Фирма за боядисване в София Драгалевци

Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в София Драгалевци

Телефон: 0899 85 75 00

Подобни статии