Шпакловка и боядисване в Гоце Делчев

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в Гоце Делчев

Шпакловка и боядисване в Гоце Делчев. Търсите добър майстор за шпакловка, боядисване, гипсокартон, окачен таван, скрито осветление. Ние имаме точните майстори за вас.

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в Гоце Делчев

Мазилка за тухлени стени
Тухлените стени обикновено са измазани със състави на базата на пясък и цимент. При мазилка в помещения с висока влажност към разтвора се добавя вар – придава допълнителна пластичност.

Шпакловка и боядисване в Гоце Делчев
Шпакловка и боядисване в Гоце Делчев

Пропорциите на сместа: за 1 част цимент и 1-2 части варова паста има 5-7 части пясък. Първоначално се смесват пясък и цимент, след това се добавя вар, разредена до консистенцията на млякото.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в Гоце Делчев

Ако разтворът е твърде дебел, можете да добавите малко вода.
Мазилният слой не трябва да надвишава 30 мм. Освен това, с дебелина на слоя повече от 20 mm, е необходимо да се подсили мазилката със специална мрежа или верига, така че сместа да се държи по-надеждно на повърхността на стената.

Най-трудното е да се извърши мазилка по стени от облицовъчни тухли. Има много равна повърхност, от която хоросанът се търкаля. За да се предотврати това, стената се грундира със смес с висока адхезия и, независимо от дебелината на слоя мазилка, се използва мрежа.
Мазилка за бетонни повърхности


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в Гоце Делчев


Гладката бетонна повърхност се грундира със съединения, съдържащи кварцови частици. Те създават микроскопична грапавост, която позволява хоросанът да прилепва по-добре към стената. Към състава на разтвора се добавя гипс, което увеличава надеждността на адхезията към бетонната повърхност.

Понякога се използват формулировки, които също съдържат вар. В този случай гипсът се разрежда и в него се излива варов разтвор, след което бързо се довежда до хомогенно състояние и се смесва с пясък и цимент.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в Гоце Делчев

Всяка част гипс представлява 3-4 части вар.
Бетонните стени със значителни неравности не изискват сложна подготовка. Необходимо е обаче предварително да се обработи повърхността с грунд за дълбоко проникване – например „Бетонен контакт“.

Грундът ще осигури плътно прилепване и ще осигури закрепване към стената с обикновен циментов или гипсов разтвор, увеличавайки адхезивните свойства на стената и мазилката.


Мазилка от пенобетон
Стените от пенобетонни блокове се обработват предварително с грунд за дълбоко проникване. Измазването се извършва с традиционни съединения или с разтвор с добавка на гипс, но винаги върху подсилваща мрежа , изработена от фибростъкло.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в Гоце Делчев


Днес на строителния пазар можете да закупите готови гипсови смеси и грундове за всяко покритие. Те са придружени от подробни описания на производствените предприятия, посочващи целта, метода на приготвяне и технологията на приложение.

Съветите на опитен специалист обаче никога не са излишни. Компанията „ни винаги ще ви предоставя изчерпателна информация по интересуващи ви въпроси и, ако е необходимо, ще извърши пълен набор от ремонтни и строителни работи и довършителни работи на къщи в София и Софийска област


Майстор за окачен таван и скрито осветление в Гоце Делчев

.
Подготовка на стени за измазване
При ремонт на вила, преди мазилка, е необходимо стените да се освободят от старото покритие и да се ремонтират пукнатини, които се почистват от прах, обработват се с грунд за дълбоко проникване и се запечатват с хоросан, уплътнител или полиуретанова пяна.


След отстраняване на старото покритие и запечатване на пукнатините се вземат мерки за сигурно фиксиране на гипсовия разтвор върху повърхността на стената.

За да направите това, шевовете се задълбочават при тухлените стени с 5-7 мм и се правят прорези върху бетонните стени или те се покриват с грунд „Betonokontakt“, като към неговия състав се добавя малко кварцов пясък с фина фракция (след като почвеният слой изсъхне, повърхността трябва да бъде забележимо грапава).


Вътрешна илозация на стени и тавани в Гоце Делчев


Последният етап от подготвителната работа е поставянето на маяци на ниво сграда. Тяхната роля могат да играят метални водачи, които с помощта на мазилка са прикрепени към стената във вертикално положение на разстояние около един и половина метра един от друг.

Тоест с очакването, че когато се работи с голямо правило, той пада върху два съседни водача. Вертикалността на профилите трябва да се проверява с помощта на лазерно ниво или отвес.


Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в Гоце Делчев

Измазващи работи
За мазилка ще ви трябват три решения с различна консистенция. Първият състав е дебел и е предназначен да бъде хвърлен на стената. Вторият има консистенция на тесто. Нарича се грунд и се нанася с широка шпатула в слой от 7-8 мм.

Третият завършващ слой има кремообразна консистенция; в него се използва само финозърнест пясък, без големи частици. Като се има предвид, че разтворът може да се втвърди много бързо, той е направен толкова, колкото може да бъде произведен през времето, когато е в пластмасово състояние.


Фирма за боядисване в Гоце Делчев

За циментови разтвори това е около час, за хоросани с добавка на гипс или варова основа – 30-35 минути.
Измазването на подготвените стени се извършва на три етапа:

„Скица“. Извършва се с мистрия, с люлка и със сила за по-плътно прилепване. Работата започва от дъното на стената, върховете на частите от разтвора могат да излизат на 5-8 мм от повърхността на маяците. На височина от 1 метър от пода те започват да изравняват повърхността с помощта на правило, опирайки я в профилите и постепенно я придвижвайки нагоре с плавни движения от страна на страна.


Фирма за гипсокартон и шпакловка, окачени тавани в Гоце Делчев

„Нанасяне на грунд слой“. Извършва се, след като първият слой е „иззел“. Разтворът се нанася с широка шпатула и се разпределя равномерно по стената без ивици. Приземният слой покрива водещите профили.

„Довършителна мазилка“. Нанесете върху мокър втори слой (ако слоят е сух, можете да го навлажните с мек влажен валяк). Дебелината на довършителния слой мазилка е не повече от 2 мм.
Когато завършващият слой е напълно изсъхнал, изтъркайте го с дървена или пластмасова плувка, притискайки го плътно към повърхността. В края на фугирането можете да фиксирате слой филц върху рендето и да шлайфате стената до перфектно състояние.


Майстор за боядисване в Гоце Делчев

Баничан

Делчево

Юч дурак, в з-щето на с. Попови ливади
Борово

Чам чифлик,

Горно Борово

Добротино

Даг чифлик, в з-щето на с. Попови ливади
Брезница

Корница


Буково

Лъжница
Господинци

Циропол

Мосомище

Мусомища
Неврокоп

Попови ливади

Подобни статии