Шпакловка и боядисване в София Кремиковци

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Кремиковци

Имате нужда от добър майстор за шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Кремиковци, попаднали сте на правилното място. Обадете се на телефона по-отдолу.

Телефон: 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Кремиковци

Ремонт на стенна мазилка.
Как да ремонтираме гипсови стени? Една от най-важните вътрешни конструкции на красива стена може да се счита за слой мазилка, който при липса на дългосрочен ремонт има тенденция да се срутва и да се напуква под въздействието на фактори на околната среда, слягане на стените и физически повреди.

Шпакловка и боядисване в София Кремиковци
Шпакловка и боядисване в София Кремиковци

Ето защо, преди всякакви довършителни работи, е необходимо да се поправи мазилката на стените или да се демонтира напълно, мазилката на стените отново.
Има няколко от най-често срещаните видове щети. Как да разберете, че е необходим ремонт на мазилка за стени .


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Кремиковци


• Пукнатините са основната причина за тяхното образуване, това е некачествено смесване на компонентите, лоша подготовка на стената преди нанасяне на гипсовия състав и наличие на прекомерно количество свързващи вещества.

За да се предотврати появата на такова разрушаване, компонентите трябва да бъдат добре смесени преди да се приложат към стената и всички компоненти да се дозират в съотношението, предвидено от производителите.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Кремиковци

В случай, че работата се извършва в горещо време или в помещения с високи температури на въздуха, ще е необходимо да се предотврати бързото изсъхване, като се предпазва от пряка слънчева светлина.


• Появата на фино набъбнало подуване – причината за появата се крие в използването на частици негасена вар или невтвърдена вар като компоненти. Проблемът може да бъде решен чрез премахване на разрушената формация и вместо това да се приложи ново, по-висококачествено решение.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Кремиковци


• Подуване на мазилката – възниква поради прекомерна влага в основата. Този проблем може да бъде решен само чрез отстраняване на стария слой и изсушаване на повърхността от влага.

Пилинг – основната причина за този процес е липсата на влага на основната повърхност, а също и ако се нанесе върху слаб разтвор, слой нова и по-здрава мазилка. Този проблем може да бъде решен чрез премахване на основните причини за появата на такъв дефект – това е премахване на стария слой и подготовка на повърхността за нанасяне на нов.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Кремиковци


Можете да проверите готовата работа за възможността за бъдещи процеси на обелване, появата на пукнатини в нов или стар слой, разрушаване и деформация чрез почукване върху изсъхналата мазилка. Ако се чува тъп звук, ще трябва да повторите работата отново, за да предотвратите повреда на бъдещото покритие.

Но ако има само малки дефектни зони, тогава се извършват ремонти само върху тях, почистване на стената, с нанасяне на нов слой. В бъдеще внимателно изглаждане на ставите, за да се предотврати появата на вдлъбнатини или подутини.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Кремиковци

Използвайте стоманена мистрия или скрепер, за да премахнете старата боя. Ако боята падне без проблеми, тогава целият процес трябва да се извършва в топло време без влага на работната повърхност. Но когато е много трудно да го свалите, експертите препоръчват навлажняване на боята няколко пъти с гореща вода и само след накисване започнете работа.

В случай на отстраняване на други повърхностни дефекти и след отстраняване на старата боя, трябва да шлайфате мазилката. За целта почистете старата паста с набел, пригответе разтвор от финозърнест пясък с добавка на варово тесто в съотношение 1: 1 и създайте кремообразна консистенция с вода.


Вътрешна илозация на стени и тавани в София Кремиковци

На следващия етап предварително подготвената повърхност се навлажнява с вода, нанася се готов разтвор с дебелина от 1 до 3 мм и веднага се втрива с кръгови движения с помощта на плувка, за да се предотврати появата на нежелани неравности. По този начин старата боя се изтрива и се полага нова висококачествена мазилка. трябва да смилате мазилката.

За целта те почистват старата паста с набел, приготвят разтвор от финозърнест пясък с добавка на варово тесто в съотношение 1: 1 и създават кремообразна консистенция с помощта на вода.


Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в София Кремиковци

На следващия етап предварително подготвената повърхност се навлажнява с вода, нанася се готов разтвор с дебелина от 1 до 3 мм и веднага се втрива с кръгови движения с помощта на плувка, за да се предотврати появата на нежелани неравности.

По този начин старата боя се изтрива и се полага нова висококачествена мазилка. трябва да смилате мазилката. За целта почистете старата паста с набел, пригответе разтвор от финозърнест пясък с добавка на варово тесто в съотношение 1: 1 и създайте кремообразна консистенция с вода.


Фирма за боядисване в София Кремиковци

На следващия етап предварително подготвената повърхност се навлажнява с вода, нанася се готов разтвор с дебелина от 1 до 3 мм и веднага се втрива с кръгови движения с помощта на плувка, за да се предотврати появата на нежелани неравности. По този начин старата боя се изтрива и се полага нова висококачествена мазилка.

Подобни статии