Шпакловка и боядисване в София Враждебна

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Враждебна

Шпакловка и боядисване в София Враждебна. Имате нужда от добър майстор или бригада, за шпакловка, окачени тавани, гипсокартон, боядисване на вашият апартамент или жилище в София Враждебна, можете да ни се доверите и да ни се обадите за консултация и оглед на място.

Телефон: 0899 85 75 00

Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Враждебна

Технология за външно измазване.
За да може сградата да има привлекателен външен вид, тя трябва да бъде облагородена. В крайна сметка именно неговият външен вид играе голяма роля за създаването на цялостното впечатление от къщата.

Шпакловка и боядисване в София Враждебна
Шпакловка и боядисване в София Враждебна

Според технологията на външната мазилка върху стената се полага тънък слой циментово-пясъчен хоросан, за да се изравни. За да се прилага равномерно, е необходимо да поставите маяци на повърхността му. След това машината за мазилка се свързва с вода и в нея се излива мазилка на циментова основа. Полученият разтвор се използва за мазилка на стената.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Враждебна


Подготовка на основата.
Трябва да знаете, че преди да започнете да извършвате фасадната работа, трябва да завършите всички демонтажни работи, така че ако започнете да ги извършвате след нанасяне на мазилката, можете да я повредите.

Не се препоръчва да се обработват къщи от бар, поради факта, че дървото има тенденция да се свива. Довършването на панелни къщи и тухлени къщи може да се извърши след тяхното инсталиране. Ако стената на къщата е стара, тя се обработва и се „извиват“ или се рушат. При наличие на големи дефекти те се пълнят с разтвор.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Враждебна

Според технологията, след отстраняване на нередности, трябва да изчакате, докато циментовата смес изсъхне напълно и да обработите повърхността със сгъстен въздух. Така че ще бъде без прах. Преди да започнете работата по мазилката, стените или таванът се обилно навлажняват с вода или грундират. Овлажняването е необходимо при работа по нова зидария.


Монтаж на монтажна решетка и маяци.
Първо, стената е окачена с отвес или с плоско ниво Bosch GLL 3-80 или агалог, след което се монтират маяци с дебелина 6-10 mm с помощта на вертикално ниво. Ако се предвижда нанасяне на слой с дебелина над 50 mm, е необходимо да се прикрепи монтажна мрежа, така че покритието да не се напука в бъдеще.


Цена за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Враждебна

След нанасяне на довършителния слой мазилка, маяците се отстраняват и следите от тях се втриват. След машинно измазване повърхността се изравнява с помощта на правило, след което се втрива със специални поплавъци.


Технология за вътрешно измазване.
По същия начин както за фасадни, така и за вътрешни работи е необходимо да се подготви основата: да се почисти, грундира и да се монтират маяци. Технологията за машинно измазване се основава на следния принцип: пистолетът, който работи под налягане за подаване на разтвора, се държи перпендикулярно на повърхността.


Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Враждебна

В този случай мазилката се нанася с ритмични, плавни движения на повърхността от разстояние около 30 см. Най-добре е сместа да се нанесе предварително с пистолет в ъглите и ставите. Всеки следващ слой се наслагва последователно, наполовина припокривайки предишния.

В зависимост от това колко бързо се движи пистолетът, дебелината на нанесения слой ще се промени. Както бе споменато по-горе, решението се изравнява с помощта на правило. След определено време, като правило, това е 45-60 минути, след нанасяне на разтвора върху основата се извършва процес на резитба върху получената площ с помощта на правило.


Майстор за окачен таван и скрито осветление в София Враждебна

Така ще постигнете, според технологията, максимално съответствие на слоя със стандартите за технологична мазилка, отклонението е с дебелина не повече от 2 мм. Възможно е да се определи дали мазилката е готова за подрязване чрез движението на фрезата: ако по-голямата част от слоя е изместена, тогава е твърде рано да се подстригва и ако само горната част, можете да започнете процеса.

Важен момент е да не губите време и да не оставяте разтвора да изсъхне твърде много. Готово за подрязване обикновено се случва 40-60 минути след нанасяне на мазилката върху повърхността или 15 минути след изравняване с правилото.


Вътрешна илозация на стени и тавани в София Враждебна

Малки драскотини по стената се търкат с гъба. Вече имате напълно завършена основа за довършителни работи. Можете да започнете да изсъхвате напълно слоя мазилка. върху получената площ процесът на резитба се извършва с помощта на правило.

Така ще постигнете, според технологията, максимално съответствие на слоя със стандартите за технологична мазилка, отклонението е с дебелина не повече от 2 мм. Възможно е да се определи дали мазилката е готова за подстригване чрез движението на фрезата: ако по-голямата част от слоя е изместена, тогава е рано да се подрязва и ако само горната част можете да започнете процеса.


Довършителни работи гипсокартон и шпакловка в София Враждебна

Важен момент е да не губите време и да не оставяте разтвора да изсъхне твърде много. Готово за подрязване обикновено се случва 40-60 минути след нанасяне на мазилката върху повърхността или 15 минути след изравняване с правилото. Малки драскотини по стената се търкат с гъба. Вече имате напълно завършена основа за довършителни работи.

Можете да започнете да изсъхвате напълно слоя мазилка. върху получената площ процесът на резитба се извършва с помощта на правило. Така ще постигнете, според технологията, максимално съответствие на слоя с технологичните стандарти за мазилка, отклонението е не повече от 2 мм дебелина.


Фирма за боядисване в София Враждебна

Възможно е да се определи дали мазилката е готова за подрязване чрез движението на фрезата: ако по-голямата част от слоя е изместена, тогава е твърде рано да се подстригва и ако само горната част, можете да започнете процеса. Важен момент е да не губите време и да не оставяте разтвора да изсъхне твърде много.

Готово за подрязване обикновено се случва 40-60 минути след нанасяне на мазилката върху повърхността или 15 минути след изравняване с правилото. Малки драскотини по стената се търкат с гъба. Вече имате напълно завършена основа за довършителни работи. Можете да започнете да изсъхвате напълно слоя мазилка.

Шпакловчик София Враждебна


Смеси за машинно приложение.
Според технологията машините за мазилка работят със смеси на основата на цимент и гипс с добавяне на пластификатори и втвърдители. Разтворите за суха мазилка се различават по своите свойства един от друг и съответно се използват за работа с тях при различни условия.

За извършване на шпакловъчни работи по фасади и в помещения с висока влажност се използва цименто-пясъчен състав, поради неговата устойчивост на различни климатични условия.


Търся майстор за ремонт на апартамент 2021 в София Враждебна

Такива смеси могат да се използват дори за измазване на басейни. За довършителни мазилки на закрито се използва гипсова мазилка, която има бързо време за схващане, нисък разход на материал и лекота на обработка.

Гипсовото покритие е поресто, което позволява на стените да „дишат“. Не е подходящ за мокри помещения, тъй като има ниска влагоустойчивост.