Шпакловка и боядисване в София Славия

Шпакловка, гипсокартон и боядисване в София Славия

Шпакловка и боядисване в София Славия.Търсите си добър майстор или бригада, за работа по вашият апартамент за София Славия. Обадете ни се за консултация и оглед на посочения телефон отдолу.

Телефон : 0899 85 75 00


Майстор за окачени тавани и скрито осветление в София Славия

Фугирането обикновено се извършва в рамките на час или два след полагане на хоросана, докато има време да придобие сериозна здравина. Равномерността на повърхността се контролира от обичайното ниво, а в процеса на работа често се използва специална обезпрашаваща втвърдяваща импрегнация. 

Шпакловка и боядисване в София Славия
Шпакловка и боядисване в София Славия

Ако е необходимо, може да се използва и топинг, който представлява суха смес на основата на цимент, която позволява да се получи равномерна и гладка повърхност на замазката.

Рязане на компенсатори.


Майстор за финна шпакловка и шкурене в София Славия

Приблизително един ден след уплътняването и фугирането на замазката е необходимо да се извърши още една работа, важна за по-нататъшната работа на замазката – да се изрежат компенсатори.

 Извършва се с мистрия за фугиране, специален гребен, предназначен за създаване на свиващи се фуги, или така нареченият трион за пода. В този случай площта на пода с помощта на въже и креда е разделена на квадрати 6 * 6 метра, по периметъра на които шевовете се изрязват с дълбочина, равна на около една трета от дебелината на замазката.


Добър майстор и бригада за шпакловка и гипсокартон в София Славия

Грижа за замазката.

След завършване на полагането на замазката е необходимо да я покриете с обикновена пластмасова обвивка. Това е необходимо, за да не протича твърде бързо процесът на сушене. С дебелина на замазката 5 см, тя трябва да се държи под филма поне 1-2 дни.

 Ако температурата на околната среда се повиши, се препоръчва леко да се навлажни повърхността през първите няколко дни, което ще осигури по-равномерно изсъхване и в резултат на това здравината и издръжливостта на получената полусуха подова замазка.

Фирма за шпакловка гипсокартон и боядисване в София Славия