Майстор за плочки в София Разсадника

Лепене на плочки в София Разсадника

Търсите си добър майстор за плочки в София Разсадника. Доста хора имат нужда от един добър майстор за да могат да осъществят своите ремонти на апартамент, баня, тераса, коридор и т.н.

Имате нужда от добър майстор за за ВиК услуги в Разсадника, имате проблем в банята или кухнята, имате нужда от смяна на тръби или цялостен ремонт на вашата баня, ние ще Ви помогнем и ще се отзовем след вашето обаждане. Можем да Ви инсталираме и душ, мивка и моноблок освен всичко останало по вашата баня.

Обадете ни се за оглед и оферта.

Телефон: 0899 85 75 00


Добър майстор за плочки София Разсадника

Водоустойчиви бои

Друга доста евтина опция за декориране на стени в баня е боядисването с водоустойчиви бои. При влажни условия обаче не всяка боя ще работи. Това трябва да бъде посочено на консервата, най-често производителите рисуват патица върху опаковката с боя – знак за водоустойчивост.

Майстор за плочки в София Разсадника
Майстор за плочки в София Разсадника


За тези произведения латексните бои са доста популярни, имат добра устойчивост на мазнини и мръсотия.
За да може боята да лежи на повърхността, трябва правилно да подготвите основата. Това е най-трудният етап.


Лепене на плочки цена на квадрат в София Разсадника


Какво да направя за това?
• Отстранете всички следи от старо покритие от стената и отстранете разхлабените материали. Отстранете праха и обезмаслете основата.


• Коригирайте големите неравности с гипс и след това отстранете малките с шпакловка. Важно е да направите стената идеално равна – всеки дефект ще бъде видим след боядисване. За да направите това, шлайфайте повърхността добре след изсъхване.
За банята трябва да използвате специална влагоустойчива шпакловка с добавка на акрил или латекс.


Редене плочки в София Разсадника


• Следва стандартното боядисване на стените с валяк и четка. Не би трябвало да имате проблеми с това, основното е да не използвате банята, докато боята изсъхне напълно.
Голяма мозайка от стъкло
Мозайката в банята е много красива опция за декор на стени, и в същото време най-скъпата.


Именно този материал ви позволява да създадете уникален дизайн, който ще изненада мнозина. Мозайките се изработват от стъкло, керамика, камъни и други материали.


Майстор фаянс в София Разсадника

В момента мозайки се продават в магазини, вече залепени за полимерна мрежа, така че не се нуждаете от специални дизайнерски умения, за да ги инсталирате.

Готовите листове могат да бъдат залепени със собствените си ръце толкова лесно, колкото плочките.
Ако мислите как да залепите стените в банята, моля, обърнете внимание на тази опция за декор.


Стикерите за стена за баня показват забавен модел, който допълва целия дизайн. По-долу има снимки на забавни рисунки, които можете да направите сами, като поръчате печат в печатарската индустрия или да си купите готови.

Поставяне на плочки в София Разсадника

Линолеум за стени
Може би най-необикновеният начин за довършване е линолеумът за стените в банята. Тази опция не може да се нарече популярна, но някои хора я използват поради ниската цена на този материал. Освен това залепването не изисква никакви специални професионални умения.


За залепване на линолеум можете да използвате и обикновен подов линолеум, но има специални модели за декорация на стени.


Всяко монтажно лепило е подходящо за залепване, но основата трябва да се грундира преди завършване. Важно е да запечатате всички шевове херметически; за това можете да използвате метода на студено (лепило) или горещо заваряване. Третирайте допълнително най-проблемните зони със силиконов уплътнител.


Фирма за лепене на плочки София Разсадника


Този метод обаче има важен недостатък – малка селекция от модели, които са подходящи за стени. Не препоръчваме да използвате тъмни цветове, имитация на камък, мрамор, дърво – те визуално намаляват пространството и правят стаята по-тъмна.


Говорихме за най-различни варианти за декорация на стени в банята, вариращи от най-простите и популярни до необичайни. Кой да изберете, зависи от вас. Основното е, че материалът създава необходимия външен вид на интериора и е качествено сглобен, тогава новият ремонт ще продължи много години.

Инструкции как да подравните стените в банята с мазилка върху маяци или чрез залепване на гипсокартон. Сух и мокър начин за изравняване на стени.

Фаянс и теракот София Разсадника

Полезни съвети за ремонт и дизайн в малки бани. Как да поставите всичко необходимо на няколко квадратни метра и да запазите красотата? Снимки на завършени интериори.

Избор на начина на боядисване на стените в банята: акрилна, латекс или силиконова боя на водна основа. Процесът на боядисване и изравняване на стените в банята със собствените си ръце.

Търся майстор за плочки в София Разсадника