Майстор за плочки в София Полигона

Лепене на плочки в София Полигона

Търся си майстор за плочки в София Полигона, ние можем да Ви помогнем за решаването на вашите нужди, за добър майстор за лепене на плочки в София Полигона.

Предлагаме Ви и добър майстор за ВиК услуги в Полигона, който ще допълни цялостният ви ремонт на вашата баня, от смяна на тръбите до лепенето на плочките и накрая инсталирането на мивка, моноблок и душ.

Доверете ни се и се обадете на :

Телефон: 0899 85 75 00

Добър майстор за плочки София Полигона

Подравняване на стените в банята за плочки за различни повърхности

Изгладете стените в банята
Подравняването на стените в банята има свои собствени характеристики. В края на краищата тук има влажна среда и ако работата не се извърши правилно, самолетът може да се деформира и да стане неизползваем.

Майстор за плочки в София Полигона
Майстор за плочки в София Полигона


Днес ще разгледаме как да подравним стените в банята под плочките и как да го направим правилно. Също така във видеото в тази статия и на снимката можете да видите най-трудните области на работа.
Използване на суха мазилка

Лепене на плочки цена на квадрат в София Полигона

Ако има големи отклонения на стената от оста, тогава можете да изравните стените на банята с гипсокартон, но той трябва да е устойчив на влага. Всъщност през последното време мазилката от сух тип се превърна в доста популярна техника за ремонт.

Избор на влагоустойчив гипсокартон
Внимание: Трябва да се има предвид, че е препоръчително да се използва този метод, при условие че разликата на ремонтираната стена в никакъв случай не е по-малка от десет сантиметра.


Редене плочки в София Полигона


За да постигнете максимален ефект с помощта на гипсокартон, можете да използвате монтажно лепило и обикновен лист от гипсокартон (вижте Как да залепите сами гипсокартона към стената). Най-известното днес лепило принадлежи на компанията Knauf и се нарича Perlfix.


• За последващото облицоване на всяка от стените с използване на гипсокартон е необходимо да се вземе предвид, че избраната основа трябва да отговаря на определени изисквания, а именно, да бъде здрава и също без разпадащи се зони.
• Също така, стената първо трябва да бъде защитена възможно най-много от възможна излишна влага.


• В никакъв случай не трябва да има конденз или например замръзване на места.
• Всички хоросани, използвани за ремонт, масла и други агенти, които могат да имат отрицателен ефект върху свойствата на лепилото, взаимодействащо със стената, трябва да бъдат премахнати от вас.
• В бъдеще стените трябва да бъдат грундирани.

Майстор фаянс в София Полигона


• Ако искате да оптимизирате процеса на ремонт, по-добре е веднага да отрежете до необходимата дължина. В този случай подрязването трябва да се извърши със задължителното съобразяване с необходимостта да се оставят празнини между самия под и листа, както и тавана и листа.


Внимание: Преди да започне процесът на инсталиране на гипсокартона, трябва да се извърши инсталирането на всички скрити окабелявания.


Изравняване с мазилка
Как да подравните стените в банята се решава в началния етап. Размерът на нанасящия слой и материалът на основната равнина основно зависят. Първият вариант вече е описан по-горе, това е гипсокартон. Но най-вече хората избират мазилка.

Майстор гранитогрес София Полигона


Необходимо е този процес да се разглежда на етапи, така че необходимостта от подравняване на стените в банята под плочките със собствените си ръце да не се превърне в проблем. Как да подравним стените в банята с помощта на този материал, сега ще бъде разгледано подробно.


Подготовка на самолета
Първото нещо, което трябва да направите, е да подготвите стената за мазилка. Всички действия на този етап зависят единствено от използвания материал за стена.


Ето някои точки, за които трябва да внимавате:
• За подготовка и изрязване на шевове по каменни стени трябва да се използва специална метална четка.
• Ако стените на банята са от дърво . важно е да закупите дървена керемида. С неговото използване подреждането на следния план трябва да бъде: мазилката се пълни с първия слой по диагонал, а с втория – на около 90 градуса спрямо първия слой.

Поставяне на плочки в София Полигона

Приблизителното разстояние между съседни елементи и дебелината е около 1 сантиметър. Можете да го напълните на стената с помощта на прости малки шипове. Също така наскоро, в случай на необходимост от измазване на дървена стена, често се използва метална мрежа. Освен това всяка от клетките трябва да е с размер не повече от 4 cm на 4 cm.


• Тухлената стена първоначално трябва да се почисти от всякакви отломки, включително елементи от минали декорации, прах. След завършване на тази работа върху нея се нанасят специални шевове с дълбочина не повече от два сантиметра. За висококачествено създаване на шевове използвайте най-простото длето.


Фирма за лепене на плочки София Полигона


• Бетонните стени се подлагат на основно същата обработка като всички тухлени стени. Разликата се крие във факта, че след обработката от елементите на старото покритие е необходимо да се направят малки прорези с дължина не повече от 2 см и дълбочина не повече от 1 см.

След това всяка стена е внимателно втрива се с влажна кърпа и остава да изсъхне преди по-нататъшна работа. Фаянс и теракот София Полигона. Плочкаджия София цени. Търся майстор за плочки в София Полигона