Майстор за плочки в София Орландовци

Лепене на плочки в София Орландовци

Майстор за плочки в София Орландовци. Имате нужда от добър майстор за лепене на плочки в София Орландовци. Освен това имаме и добър майстор за ВиК услуги, който ще допълни качественото изпълнение, предлагаме цялостно решение и ремонт на вашата баня от подмяната на старите тръби до лепенето на плочки и инсталирането на мивка, душ, моноблок и т.н.

Доверете ни се и се свържете с нас за консултация и оглед.

Телефон: 0899 85 75 00


Добър майстор за лепене на плочки София Орландовци

Приготвяне на сместа на лепене на плочки в баня
По-добре е да изберете циментов разтвор за изравняване на стените в банята .

Той е най-малко изложен на влажна среда. Ако ще ядете суха смес, преди да започнете да създавате смес, трябва да се прочетат инструкциите, написани на дъното на опаковката, тъй като тя вече включва в параграфите си всички най-важни точки и именно върху тях трябва да обърнете внимание по време на този процес.

Майстор за плочки в София Орландовци
Майстор за плочки в София Орландовци


Лепене на плочки цена на квадрат в София Орландовци


Внимание: Масата на хоросана трябва да бъде напълно хомогенна. Важно е да разбъркате толкова много литри чиста вода в разтвора, така че по време на по-нататъшната работа, докато прекарвате шпатула върху получения разтвор, незабавното разнасяне върху него да не е поразително.


Тоест, мазилката, в идеалния случай, все още трябва да се разрежда с някакъв обем вода. Уверете се, че той в никакъв случай не става твърде течен. Имайте предвид, че повече вода ще увеличи времето на процеса на изпаряване. По-късно това може да стане причина за компресията на самата основа.

Редене плочки в София Орландовци


Нанасяне на основен слой
Първият етап предвижда, че повърхността се почиства от различни замърсявания, които може да са се натрупали. Има боя, прах и много други. Всичко, което трябва да направите накрая, е да придадете на стената известна грапавост.


• След козметично почистване се отстраняват всички видими неравности и изпъкналости, видими с просто око. Ако искате мазилката да стегне по-добре, важно е да приложите специални прорези към избраната бетонна стена. Това може да стане достатъчно бързо с длето.


Майстор фаянс в София Орландовци


• Има случаи, когато основата на стената е дърво, като в този случай херпес зостер е задължително натъпкан върху него. Има ситуации, когато старата боя, напълно нанесена предварително от предишните собственици на помещенията, не може да бъде отстранена от стената по обичайния начин.


Внимание: Ако се окажете заложници на такава ситуация, забравете за прорезите. След това грундът трябва незабавно да се нанесе върху стените.


Изборът се прави въз основа на вашата причина:
• Ако стената активно абсорбира вода и е хлабава, тогава най-добре е да използвате почва за нея за дълбоко проникване. Това е необходимо преди всичко за успешното закрепване на приготвения хоросан, който ще се основава на мазилка. Доста често използват грунд на добре познатата марка Eunice, предназначен точно за максимално дълбоко проникване;


Майстор гранитогрес София Орландовци


• Ако повърхността, която сте избрали, е плътна, практически не абсорбира вода или е бетон, тогава за подобряване на процеса на адхезия можете да използвате грунд от подобна фирма, наречен „Concrete Active“;


• Ако повърхността не се различава по порьозност, тогава идеалният вариант за използване е грунд от горната марка, предназначен за висококачествени строителни работи;


• Важно е да се използва грунд по време на ремонти, така че процесът на залепване на стената към новия слой да е по-добър. Някои не го използват, но рискуват, защото шансовете са големи, че мазилката просто няма да може да се залепи за стената и скоро ще падне.


Поставяне на плочки в София Орландовци

Също така, ако стената се отличава с висока влажност, тогава под нейно влияние, вече на последния слой, можете да забележите различни петна и дори началото на процеса на пилинг. По този начин, ако се надявате да завършите с висококачествена стена, все пак е по-добре да нанесете грунд и да не спестявате от него.


• Уверете се, че температурата на основата е приблизително +5 градуса и че е достатъчно суха.
Преди да започнете основния процес на шпакловане на всички стени, като използвате предварително полученото решение, е много важно да инсталирате специални профили.


Фирма за лепене на плочки София Орландовци

Ние прикрепяме маяците към равнината
• Именно ъгловият профил трябва да бъде прикрепен към всеки външен ъгъл, а не всеки друг.
• Доста лесно е да инсталирате фар самостоятелно. За това дори не се нуждаете от съвета на специалисти, защото трябва само да използвате гипсов разтвор и по принцип не са необходими допълнителни съоръжения или крепежни елементи.


• Стената е разделена на участъци с еднаква площ с ширина 1 м от няколко ивици, изтеглени вертикално;
• Профилът на фара се регулира в зависимост от височината на помещението и е необходимо разтворът от мазилка, приготвен час по-рано, да се нанесе директно на тавана на няколко места наведнъж.


Фаянс и теракот София Орландовци


• Така че между избраните места за бъдещо фиксиране трябва да има разстояние най-малко половин метър. В този случай първият маяк трябва да бъде поставен от избрания ъгъл на разстояние от десет сантиметра и след това да натиснете самия профил срещу него на същото разстояние.


• Най-добре е да извършите процеса на фиксиране на профила възможно най-плътно към стената, до ръба от самия център. След определяне на вертикалността на всяка от инсталираните релси във всички вдлъбнатини и в самата смес е задължително да се забиват по един пирон наведнъж.


• За всички пирони, които ще бъдат монтирани на едно ниво със самите маяци, е необходимо да издърпате шнуровете. Това трябва да се прави паралелно във всяка от равнините.


Плочкаджия София цени


• Инсталирайте допълнителни междинни маяци.
• Всички маяци, които преди това са били инсталирани в съответствие с правилата, трябва да бъдат проверени, като се използва всяка отвесна линия за вертикалност.


• За да инсталирате ъгловия профил, е необходимо сместа да се нанесе директно през вътрешността му. Важно е да притиснете плътно профилите към основата. Трябва да започнете до ръба от центъра. Важно е да запомните за проверка на ъгловия профил със специално ниво. Търся майстор за плочки в София Орландовци. Добър майстор за баня София Орландовци. Плочкаджия София Орландовци

Подобни статии